Serdecznie zapraszamy !!
http://img836.imageshack.us/img836/2...tatygdynia.jpg
Printable View
Serdecznie zapraszamy !!
hej dziewczyny czy któras sie tam wybiera?bo ja sie zastanawiam:)
Zapowiada się cudnie, ale z kasą krucho...
mi nic innego nie pozostaje jak przyłączyć się do wypowiedzi koleżanek, choć mieszkam nie daleko Gdyni. Poznać i spotkać się z Anią S było by bardzo fajnie:)
fakt troszkę kosztuje:)ale ja jeszcze nigdy nie byłam na takich warsztatach oprocz kursów więc jestem ciekawa jak to wygląda i czego sie naucze,mam rodziców w Gdyni wiec sprawa pobytu ułatwiona:)
Dziewczyny termin warsztatów uległ zmianie na 17-18 Marca :) Bardzo przepraszam ale to na prośbę uczestniczek :)
Od siebie mogę dodać tyle, że można wpłacać pieniążki niekoniecznie w całości, można wpłacać np po 100zł byle uzbierała się ta zaliczka w terminie :) na ewentualne pytania z chęcią odpowiem, więc proszę się nie krępować :ok:
Pomyślę jeszcze nad podzieleniem warsztatów na 2 dni ( i wtedy 1 dzień kosztowałby 350zł, 2 dni 550 ) ale to jeszcze nie jest pewne.
Co do wzorów i tego czego można będzie się nauczyć - Ania szykuje specjalnie na to szkolenie nowe wzory, będzie część teorytyczna i duuuużo praktyki , tak aby każda z was mogła się wszystkiego nauczyć :)
Dalej.. jeśli ktoś potrzebowałby noclegu to również proszę o kontakt tel, gdyż organizuję noclegi w Merkury - Noclegi Gdynia pokoje Gdynia Trójmiasto, które są dość niedrogie :)
Pozdrawiam
Beata Wodzak
LISTA UCZESTNIKÓW na dzień 12.01
Magdalena Traks
Katarzyna Leks
Aga Czerwinska
Joanna Kowalewska
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis
Wklejam przykładowe wzory, których będziemy się uczyły :kwiatek:
Akwarele:
http://img825.imageshack.us/img825/5...relagdynia.png
One Stroke:
http://img210.imageshack.us/img210/7...rokegdynia.png
Dziewczyny czas Wam pokazać czego będziemy się uczyć na warsztatach...
Zdecydowałyśmy z Anna Sikora, że podzielimy warsztaty na dwa dni...
Dzień 1 - One Stroke - czyli czary-mary przy pomocy jednego pociągnięcia pędzlem...
Dzień 2 - Watercolor painting - czyli akwarele bez tajemnic..
Koszt:
1 dzień - 350 zł
2 dni - 550 zł
beatko a jak jestem jeszcze laikiem w tym to też moge być na tych warsztatach?
dziewczyny na warsztaty może jechać każdy kto chce się czegoś nowego nauczyć :) polecam warsztaty z Anią- na pewno będziecie zadowolone :D
to ja jednak chętnie zapisze sie:)
dianka11
Razem spokojnie damy rade :*
Dianka 11 - tak jak piszę Soffi, każdy może przyjechać na warsztaty, jeżdżąc na takie "imprezy" naprawdę wiele się uczymy, a tutaj jest szansa nauczyć się od jednej z najlepszych stylistek w polsce :)
Jeżeli zdecydujesz się zapisać proszę Cię o kontakt telefoniczny, bądź na maila (wszystko na plakacie) to dogadamy się już dokładniej :) Pozdrawiam
LISTA UCZESTNIKÓW na dzień 15.01
Magdalena Traks
Katarzyna Leks
Aga Czerwinska
Joanna Kowalewska
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis
Emilia Tołoczko
Diana Król
---------- Dodano o godzinie 23:03 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:47 ----------
Drogie Kobietki :)
dziś dostałam kolejną propozycję nowego miejsca szkolenia - jak widać biją się o Anię :P hehe ale do konca tygodnia powinnam znać miejsce :) Na noclegi też będzie bardzo dobra cena:) wszystko niebawem :)))
Co do rzeczy jakie macie wziąć :
-pędzelki - jeśli takowe macie, ewentualnie można będzie się doposażyć na miejscu
-lampki na stoliki
-dobry humor :)
-piżamy :P
-2KC :)))
p.s jeśli coś nam się przypomni to dam znać, a jeśli nie, to bierzcie co uważanie za potrzebne :)
---------- Dodano o godzinie 22:59 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:03 ----------
Aktualna lista uczestników na dzień 18.01 :
Magdalena Traks
Katarzyna Leks
Aga Czerwinska
Joanna Kowalewska
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis
Emilia Tołoczko
Diana Król
Borkowska Magdalena
lampki?kurcze ale co takie zwykłe?bo ja jeszcze takiej profeski niemam:(dzi ide wpłacic kasiorke :)
Takie zwykłe biurkowe, kto ma jak ze sobą zabrać niech weźmie bo o 15 juz ciemno całkiem i przydadzą się :)))
---------- Dodano o godzinie 15:20 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 10:03 ----------
Kochane przypominam o zaliczkach :)
Magdalena Traks
Katarzyna Leks - zaliczka
Aga Czerwinska
Joanna Kowalewska - zaliczka
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis
Emilia Tołoczko
Diana Król -zaliczka
Borkowska Magdalena
:kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 17:31 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:20 ----------
Moje kochane :)
Decyzja padła :) Warsztaty odbędą się w Gdyni przy ul. Morskiej 370 w Orient Cocktail&Restaurant ( Orient Cocktail&Restaurant | Facebook )
Wystrój jest piękny, jedzienie pyszne no i obsługa...przystojna :P hehe
W cenie warsztatów będzie kawa, herbata, napoje bez ograniczen, przekąski słodkie, owoce oraz obiad :)
Już się nie mogę doczekać :)) buziaki :*
superasno:)juz niemoge się doczekać:skacze:
Ja też już tupie nóżkami :tuptup:
Będzie MEEEGA :) :skacze:
Kochana a moze cos by zrobic w okolicach rzeszowa,tarnowa,krakowa....Bo ja to chyba umre z zazdrosci :)
Marta masz racje,tez bym chciala takie warsztaty ale gdzies w okolicach Czestochowy ,strasznie wam zazdroszcze;)
Dziewczyny no to już!! Ania blisko Częstochowy mieszka, więc piszcie do niej i się umawiajcie :)
faktycznie nawet nie zwrociłam uwagi:P:skacze2:napiszemy i zobaczymy,dzieki:D
ja bym se poszła ale niestety kasy brak.:(
Jeszcze jest duzooooo czasu do warsztatów, takze się nie łam, tylko złotówka do złotówki i w ciągu półtora miesiąca masz nazbierane :D :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 15:15 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:04 ----------
Aktualna lista uczestników :)
Ewa Kobrzyńska
Magdalena Traks
Aga Czerwinska
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis
Emilia Tołoczko
Diana Król -zaliczka
Borkowska Magdalena
---------- Dodano o godzinie 22:13 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:15 ----------
Dziewczyny przypominam o zaliczkach do 15.02
Aktualna lista uczestników :)
Magdalena Traks
Aga Czerwinska - zaliczka
Monika Turek
Nikola Selonke
Karolina Lis - zaliczka
Emilia Tołoczko
Diana Król -zaliczka
Borkowska Magdalelena