http://www.paznokcie.pl/images/Newsl...esien_2012.jpg
Printable View
Nowa prenumerata opłacona :)
Ja również już opłaciłam prenumeratę, tylko nie dostałam żadnego potwierdzenia i nie wiem czy to normalne :(
Maja chyba w zeszłym roku nie dostałam potwierdzenia, że wpłata doszła, dopiero gazetę dostałam :)
Dzięki Kasiu, martwiłam się trochę czy wszystko ok ale mam potwierdzenie ze swojego konta, że zrobiłam przelew :)
No dokładnie :) Myślę, że jakbyśmy zamówiły i nie zapłąciły to sami by się upomnieli ;)
mi też się akurat skończyła więc świeża zamówiona :love: nie to że wychodzi taniej to jeszcze prosto do domu ^_^
I jeszcze dostaniesz lakier i karte rabatową :)
zamowione :skacze:
Dobra decyzja :)
Może głupie pytanie... czy jeśli teraz przedłużę swoją prenumeratę, ale dopiero od następnego numeru, a nie tego co będzie, to również dostane ten lakier i kartę ? Jeśli tak, to czy dostanę to w nuerze tym co będzie, czy w tym od którego zamawiam ?
ja tez niedawno kupilam
Ja dziś juz dostałam lakier :) śliczny kolor, bardzo mi sie podoba mimo ze nie lubie czerwonych paznokci
Sam lakier? :)
natalia268 lakier będzie dosłany oddzielnie, a karta i gazeta z drukarni ;).
Nowe karty będą wysyłane po 1 października, ponieważ poprzednia obowiązuje jeszcze do końca września.
A mam pytanko. Czy moja prenumerata jeszcze jest?
Albo na Kinga Kurek lub na Gabinet Butterfly Effect?
ja przedłużałam prenumeratę 7.7.12 od nr 57 to też dostanę lakier ? czy za wcześnie zapłaciłam
a czy w tym roku przewidziane są kalendarze do prenumeraty? bo zeszłoroczny dobrze służy
już są
Kalendarz Stylisty Paznokci 2013 | paznokcie.pl
:skacze:
---------- Dodano o godzinie 23:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:30 ----------
do kupienia
KingaKulewicz Pani prenumerata zakończyła się na numerze 57, a przedużając prenumeratę otrzyma Pani lakier ;)
violcias niestety nie, ponieważ promocja obowiązuje od 15 września :/:
ajda***pazurki nie potwierdzam, nie zaprzeczam :)
Kalendarze są już w sprzedaży, więc zapraszam do kupna :D
dziekuje,dostalam :skacze:lakier swietny jak i gazetka oczywiscie:D
super, bardzo mnie to cieszy :)
Ja też dziękuję za ładny lakier :)
OOo ja bym też chętne skorzystała z tej promocji, tylko nie wiem czy moja prenumerata już się skończyła, bo przedłużać prenumeratę :P będę na pewno :skacze:
Jak mogę sprawdzić swoją "sytuację"????