Jeżeli macie jakieś propozycje na rozkręcenie forum czy też uwagi dotyczące działania forum piszcie w tym temacie
Printable View
Jeżeli macie jakieś propozycje na rozkręcenie forum czy też uwagi dotyczące działania forum piszcie w tym temacie
Mam nadzieję że wszyscy przyzwyczają się do tego skryptu forum :)
Co powiecie na avatarki bo widzę że nikt jeszcze nie zmienił, chyba że wszystkim się ten piesio domyślny podoba ;) ale on tylko w postach się pokazuje
ja juz sobie zminilam
o a czemu si enie zmienil
Spróbuj jeszcze raz może za duży był bo jest ograniczenie wymiarów do 130x130
edit:
każdy może mieć zdjęcie profilu i avatar ty widzę że dodałaś zdjęcie profilu
awatar się edytuje tutaj edytuj atar :)
Dla mnie to forum jest troszkę za mdłe... zbyt dużo różu:co::huh:
W lewym dolnym rogu jest menu do zmiany skórki na niebieską
Można wypróbowac ;)
oo dziękuje bardzo:* od razu lepiej:D
i tak jeszcze chciałam skromnie dodać o tym jednym temacie z postami powitalnymi, o którym już wcześniej wspomniałam :yes: na większości for (nie wiem czy dobrze napisałam) tak jest i jest o wiele czytelniej i praktyczniej :yes:
Dziękuję
Tą skórkę troche jeszcze zmodyfikuje żeby bardziej pasowała do tematyki a docelowo mam jeszcze jedną w planie taką profesjonalną ładną ;) mniej różową ;)
Co do tych przywitań to już za dużo tematów jest i ciężko by było je w jeden post połączyć, dlatego zostawiam tak jak jest.
jak dla mnie to za rozowo :D hihihihi
wolalabym czarne :P ale wiem ze malo komu sie podoba wiec przytakuje wiekszosci :D i slabosci Basi :D:D:D:D
To kwestia około miesiąca bo teraz sporo pracy i tak jest, ale jak będzie to starej nie skasuje i będzie po prostu więcej do wyboru :)
http://forum.wzorki.info/avatars/seq...ine=1236939722 Popieram koleżankę:
"Mniej czy bardziej dla mnie to bez różnicy, byleby była różowa ;)"
oo same "różowomanaiczki " hahaha
kamies jednak trafiles w gust wiekszosci :P
roz jest sliczny
mi też róż odpowiada :skacze:
Nawet ja się przekonałem do różu :D haha
Chanti już myślałem że mamy emoikonkę z avataru seeqoi :D
O nie, nie to moja własna ha ha ;)
trza będzie sektę założyć :D
no no
charakterystyczna :D taki zastrzezony znak rozpoznawczy :D hhihi
dla mnie kolorek może być
a teraz z innej beczki moim zdaniem troszkę dużo tematów mamy , troszke przez to bałaganu :huh: i ciężko się połapać może jakieś porządki wiosenne ;)
proponowała bym założyć wątek "ogólny" i tam można by było pisać o wszystkim
reszte wątków połączyć w grupy hmmmm
nie zastanawiałam się nad tym dokładniej ale może warto pomyśleć co i jak że by było nam łatwiej się poruszać i nie skakać tak z wątku na wątek
co Wy na to ??? oczywiście to mój wolny wniosek i jak coś to mnie gońcie :);)
Wybacz Seqoya :P ale nie mogła się jej oprzeć, JEST BOSKA :ok:
:skacze:ja lubie roz
Mam pytanko jaka sonda się wam bardziej podoba
1. http://forum.wzorki.info/przedluzani...eferujesz.html
2. http://forum.wzorki.info/przedluzani...a-frencha.html
1. Publiczna - widać kto na co oddał głos
2. Prywatna - nie widać ;)
Prywatna wydaje się być bardziej przejrzysta ;)
nie uważacie że brakuje w dziale zdjęcia na paznokcie tematu tipsy ?
jak jak kamis nie rozumiem
chodzi o zdjęcia samych tipsów :P
chodzi ci o wzory na tipsach
tak nie na rękach tylko na tipsach ;)
ale to juz jest
a to przepraszam :P w takim razie ;)
ahhahaha nic nie szkodzi
drogie szefostwo :) przyznam ze teraz juz nie ale do niedawna jeszcze mialam klopot z rozroznieniem kolorkow nazw czy nickow dziewczyn na dole glownej strony, nizej jeszcze sa np. administrator bordo, vip chyba niebieski, szkoleniowiec jakis tam i inne ale nie wszystkie i tak pomyslalam ze moze by wstawic takie cosik ze jak sie najedzie na nicka jakiegos to by sie pokazywalo takie info kim dana babeczka na forum jest np. mala szefowa, dzidzia stylistka, kasia pro senior itp.
nie wiem czy sie dobrze wyrazilam o co mi chodzi ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie a moze to glupia uwaga.....ocencie sami :)
ja jestem jak najbardziej za goslava :good: Tylko czy reszta sie zgodzi :huh: ????
nie wiem czy to konieczne, bo wystarczy kliknąć i wejść w profil tej osoby i już się wie "kim" ona jest :) ale to tylko moje zdanie
dziewczyny pod nikiem każdej z was tyświetla się kim dana osoba jest na forum podaje przykład miminka- pasjonatka moderator. tak samo jak na przykład annamon węświetla sie annamon-szkoleniowiec adim czyli administrator. myśle że to jest wystarczające.
dzięki za zgłaszanie sugestii są one dla mnie bardzo cenne ale tutaj zgodze się z miminką i ziziz wg mnie wystarczy kliknąć daną osobę i wiadomo już na 100 % kto to jest, wpostach również są duże podpisy pod każdym użytkownikiem
a na głównej stronie jest pod listą użytkowników legenda co który kolor oznacza i myślę że to powinno wystarczyć
a moze co chwile jakis konkurs bez nagrod tylko np.wybiera sie wedlug nickow zaczynajac od A 10 20uzytkownikow albo mniej albo wiecej i np.ci co chca z nich musi przedstawic jakies zdobienie krok po kroku?? i opis...i inni uzytkownicy moga ocenia co im sie podoba orginalnosc itp itd.:D
nono pomysł ciekawy :ok: tylko wymaga dopracowania, mamy prawie 3000 użytkowników z czego 1/3 jest aktywna a 1/5 ma więcej niż jeden post więc tak po literach to by trzeba chyba wszystkich użytkowników na literę A albo w zakresie od A-C. Jestem za taką odskocznią od typowych konkursów które i tak będą organizowane :)