Wystarczy wytypować 6 kolorów akryli, podać dane i wysłać :D link do strony ImpressioNails
http://a.imageshack.us/img834/134/loteria.jpg
Printable View
Wystarczy wytypować 6 kolorów akryli, podać dane i wysłać :D link do strony ImpressioNails
http://a.imageshack.us/img834/134/loteria.jpg
:ok: tez to znalazłam i już sobie wytypowałam:P ale ciekawe czy coś trafiłam:leze::P
wytypowałam ciekawe czy mi się poszczęści :skacze::D
tkże wytypowałam :) Ale znając zycie nic nie trafię :)
No to i ja sie biore do roboty :)
Czy ja dobrze rozumuje? Wygrywają wszystkie osoby, które wytypują najpopularniejsze pudry? Czyli możemy sie umówić i wszystkie typować te same pudry a tym samym staną się one najpopularniejsze? To co, które typujemy?:D:D:D
Ja też swoje wytypowałam,ale i tak na pewno pudłowałam :(
w sumie nie rozumiem zasad konkursu, ale i tak zagłosowałam, co mi szkodzi:D
ja tez wytypowałam:D nic na tym nie trace a moge zyskać:mml: (teoretycznie:huh:)
wysłałam :) teraz tylko czekać :D
ja tez juz wytypowałam
Ja też wytypowałam, zobaczymy co z tego będzie :)
ja też wytypowałam :) a jak się np. 2 dobrze wytupuje to te dwa się dostaje czy trzeba wszystkie dobrze wytypować ? :)
Wydaje mi sie ze trzeba trafic szóstkę jak w totka :)
A myśle ze oni wiedza ktore szesc kolorow sprzedaja najczesciej i na tej podstawie ten kto trafi to wygra
Z Impressio nie mają jeszcze akryli i ja tak myślę, że może tą ankietą chcą sprawdzić, jakie kolory byłyby najchętniej kupowane. A tam piszę, że będą losować i osoby, które wytypują mają dostać. Warto spróbować a może się uda zestaw dostać :)
Ja także "poszłam za tłumem" i wytypowałam:)
Jeszcze nic nigdzie nie wygrałam, ale dlaczego by nie spróbować? ;)
Ja też się dolączyłam do typowania:D
To jak Wy to ja też wytypuję a co :D
śmieszna a zarazem ciekawa sprawa... ;P
Coś tam zaznaczyłam..^_^
No to ja też wytypowałam :D
ja rowniez:)wytypowalam ale z moim szczesciem nic z tego nie bedzie;p
no to i ja wysłałam :D co mi szkodzi.. :P:P
I ja zagłosowałam :)
też wysłałam a nóż widelec się uda:D
O to ja też muszę wytypować :)
No moje typy też już poszły.:P
Ja próbowałam, ale nie dało się wysłać... :( Dziś sprawdzę jeszcze raz.
Zastanawiam się nad trafnością posunięcia ze strony firmy, aby wygrywały te osoby, które wytypują najpopularniejszy zestaw. Tym sposobem dostaną w ImpressioNails, myślę, kupę propozycji, jakie "moim zdaniem inni by wybrali", czyli zgadywankę, która nijak może się mieć do tego, co "ja faktycznie bym zamówiła" a jeśli ich celem jest ustalenie, co może okazać się popularne, to to, co dostaną nie jest tym, czego oczekiwali.
hehehe, Zgredo jaka analiza,
pewnie "wygra" zestaw tych które im nie schodzą:D
nie do konca rozumiem zasady, ale co tam:D tez wytypowalam swoje szesc:)
wysłałam również :)
szczęściu trzeba dopomóc :):):):):)
Również wysłałam ... Może akurat :)
a ja też sobie wytypowałam a co :) a nóż widelec :D
Wytypowałam :D a co mi tam :P
też wysłałam :D
tez wysłałam bo w sumie co mi szkodzi:D
ale tak sobie pomyślałam ze np. najpopularniejszy zestaw ma najwiecj głosów czyli jak dobrze zrozumialam wszyscy co na ten zestaw głosowali dostana go w nagrode no i niech to bedzie np 200osób(w koncu najpopularniejszy) i niby oddadza 6x200 akryli za darmo i jeszcze zaplaca za przesyłke...cos mi nie bardzo chce sie w to wierzyc:/:
a ja nie wiem czy mi wyslalo czy nie -nie dostalam zadnego potwierdzenia na maila:]a wy?
Anoosiu powinnaś dostać potwierdzenie.
A ja nie mogę kliknąć Wyślij :(
no nic chyba nie jest mi dane wziąć udział w tej loterii :P
hih też wysłałam :] ale licho wie o co w tym chodzi tak naprawdę :huh:
wytypowane i wysłane:P