tak sobie patrze za okno i ciekawe jaki Wy macie widok z okna?? wrzucajcie fotki;):cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
Printable View
tak sobie patrze za okno i ciekawe jaki Wy macie widok z okna?? wrzucajcie fotki;):cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
a ja mam dwa widoki ;D hahah 1 zjdecie to nic ciekawego a z przodu na hurtownie zniczy MAX POL ;D
no to se mozesz chociaz na ludzi popatrzec, bo ja zadupie:D
ale w mojej okolicy to same lumpy :skacze: po 8 piwach i jeden zatacza sie tam, drugi lezy gdzies na trawie ;/ feeeeeee.... szkoda ze facetow jakis fajnych nie ma tak to bym ich wypatrywala :haha: wcale nie masz zadu*** ja bym chciala widok na taki ogrodeczek :cwaniak2:
hahahhaa zataczaja sie:D:D no to masz niezle:D:D
A to u mnie ale w pracy
Załącznik 33739
Załącznik 33740
Załącznik 33741
Załącznik 33742
u mnie dlugie sople wisza, dachy pokryte zwalami sniegu,piekny widok mowie wam
Śnieg, Śnieg, Śnieg i jeszcze raz śnieg :D
weronisiaa, no to niezle przysypało:o a tak poza tym, to ladne masz pierdolki na paraprecie;)
A to z mojego okna widać :) Jesienią i zimą wiosną i latem:D
Asiek! Zamień się :placz: :placz: :placz: Jejjj jak ładnie u Ciebie kurcze kobitko :placz: :placz: :placz: U mnie jakieś bloki bloki i jeszcze raz bloki ...
Taa zima i wiosna The Best!
asiek, super;] jak dla mnie zima i wiosna najlepsze;]
Ale ja też mieszkam w bloku :D dookoła same drzewa i bardzo ładnie to wygląda :)
Ale ja nie mam takich widoków :D Mam same bloki troszeczkę zieleni :)
i pewnie na tym skrawku zieleni jeszcze pieski `robia`;d
Zgadłaś :D :D Przed blokiem mam plac zabaw i pieski lubią ten plac zabaw :) Jutro dam zdjęcia "pochwalę" się tym co mam za oknem :D
hhehe mo to czekam niecierpliwie;)
to z mojego poprzedniego miejsca zamieszkania :)
Załącznik 33801
joystynka - to gdzie Ty mieszkałas:o takie widoki:)
mieszkałam wcześniej w Świebodzinie (tym słynnym teraz przez tego ogromnego Jezusa) .to zdjęcie z okna mojego mieszkania w bloku,pięknie zasypało.to zeszla zima a własciwie jak widac juz 15 ty marzec :)
to wygladalo jak las jakis:D;) super;]
faktycznie jak sie tak przyjrzec obcym okiem to jak jakis busz :)
---------- Dodano o godzinie 09:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:00 ----------
:ok::ok:no a ja juz snułam sobie jakieś jazdy, ze mieszkałas w drewnianym domku w lesie gdzies w górach:o bo ja o takim marze i widok nawet by pasował:D
Rudzielcu a kto by nie marzył.. Naoglądałaś się pewno filmów "nigdy w życiu" i "ja wam pokażę" tam tez był taki domek <3 ahh I to tez moje marznie :D
Jak wrócę ze sklepów to wkleję Ci to zdjęcie, jak wygląda przed moim blokiem :) :)
tosiaku oky czekam czekam;d
ale wiecie, ciekawi mnie np, jaki widok ma ktos zza granicy np, asiekfr z francji...;) pewno piekny widoczek;] bo ja to same cegły:D zara wkleje widok od ulicy, bo ogrodek juz wlepialam
No to masz Rudzielcu moje "wspaniałe" widoki ;D ;D Mieszkam na 4 piętrze.
tosiaczek - faktycznie blok na bloku;) ale chyba wiekszosc z nas ma taki widok;) chociaz mozesz lukac sobie na ludzi, albo dobrze by bylo dzieciaka puscic i z okna patrzec czy sie ladnie bawi:D pewnie w dziecinstwie ze 100 razy wolalas maamoooo a rzuc mi np. łyżke z okna:Dmialam to samo;)
ja teraz mam podobne widoki do tosiaczka.tez 4te piętro
a ja zaraz zrobie i wam pokaze swoj:D tez nic nadzwyczajnego:D
A to moje widoki :P Mieszkam w bloku na 3 piętrze i mało ciekawe mam widoki :P
Kochana;] uwierz mi, ze az mi sie teskni za normalnym widoczkiem naszych ulic;)a ja zapomnialam ze mialam wstawic fotki wiec teraz szybko zrobilam z drugiej strony domku:D i jest ciemno i malo co widac;)) juitro wstawie dzienne:D a drzewa to jak padał śnieg, no i ogródek tak jak juz wyzej wstawiałam, widok z mojego pokoju:D
z jednego okna mam taki widok :skacze: a z reszty widok na okna sąsiadów :P
nanami:o no to nieźle przysypało:D rolety niepotrzebne Ci są:D
dobra ale widoków nie mam za fajnych :D
jeszcze takie znalazłam z okresu "nie śnieżnego" :skacze: :skacze:
oj przepraszam jest śnieżek ...
hehe chyba kazdy nie moze patrzyc juz na swoj widok:D ale jakby tak spojrzec na wasze widoki z okna, to nawet ciekawie;) lubie siedziec w oknie...:P
snieg pada i to jak,leje!!!
kasia to cykaj fotke i poka;]
Fajne macie widoczki :)
U mnie póki co spokój... nie pada za to jest BARDZO zimno... mimo iż wiatr nie wieje ;)