http://www.paznokcie.pl/images/plakat1.jpg
Szczegółowy regulamin znajdziecie na: Konkurs FASHION NAIL ART | paznokcie.pl
Czekamy na Wasze prace!
Printable View
http://www.paznokcie.pl/images/plakat1.jpg
Szczegółowy regulamin znajdziecie na: Konkurs FASHION NAIL ART | paznokcie.pl
Czekamy na Wasze prace!
widzialm w gazetce ogloszenie, pomyśle pomyśle:)
wiosna pełna konkursów :) :cwaniak2: teraz tylko pozostało tworzyć...:]
Aby ułatwić Wam zadanie, przygotowaliśmy krótką charakterystykę każdego z projektantów w opisie konkursu, na naszej stronie Konkurs FASHION NAIL ART | paznokcie.pl;)
Padnę zaraz z wrażenia , tyle konkursów. Bardzo ciekawy temat, taki inspirujący.
ooo ale wpadłam na odlotowy pomysł...dziekuje za podpowiedz:) lada dzien biore sie za przygotowania:)
Ale ciekawy temaci,nie nadążam z pomysłami ;)
A ja sobie dziś zrobiłam ale nie wiem czy pasowały by do jakiegokolwiek stylu...
ciekawy konkursik i ja spróbuje coś wykombinować:)
też widziałam już w gazetce i mam pomysł:D
a ja nie wiem jak czytałam tą gazetę, że nie widziałam informacji o tym konkursie :D .. no ale dobrze że jest forum :]
Widziałam w gazetce informacje o konkursie. Na razie pomysłów brak :(
Ja już mam pomysł zabieram się do pracy jak tylko się wyleczę bo leżę w łóżku i chyba długo nie wstanę :(
to może i ja się skuszę :D
meg19791 życzę zdrówka :)
Jeżeli pomysł się jeszcze nie ukształtował to na pewno z czasem nastąpi olśnienie, a ja już nie mogę się doczekać Waszych prac konkursowych :cwaniak2:;).
ja dzisiaj dostalam gazetke i tez widzialam ogloszenie o konkursiku,fajny temat ,ale poki co to glowa pusta :)
Suuuper temacik :D :ok:może i ja się skuszę i coś wymyśle:)
asiekfr przypominam o podpowiedziach: Konkurs FASHION NAIL ART | paznokcie.pl
klaudiapaznokcie koniecznie musisz się skusić, warto :)
A ja mam małe pytanko. Zrobiłam wczoraj paznokcie na jeden z konkursów na forum, czy mogę zmienić tylko zdobienie i kolor, na dotyczące tematu powyżej czy muszę zrobić wszystko od nowa?:/:
Ja też spróbuję swoich sił, kiedyś musi być ten pierwwszy raz :D
dzidzia1987 najważniejsze jest, aby przesłane zdobienie było zgodne z tematem i wcześniej nie publikowane ;)
super:cwaniak2:
co do zasad forum to nie mogą one być przerobione i wystawione, ale w tym przypadku gazetka chyba i tak będzie później niż rozwiązanie któregoś z konkursów forumkowych ;)
świetny temat konkursu...mam nadzieję że i mnie uda się coś wymodzić ^_^
ja chyba mam pomysł, wiec moze nawet i dzis cos popróbuje, choć jejku później tyle trzeba czekać :D :(
no nie do końca, bo dzidzia zapytała się czy moze przerobić paznokcie konkursowe na ten konkurs - no i może. :) A w konkursach forumkowych nie można.
to ja już sama nie wiem... chodzi mi o to, że ze starych paznokci zostanie wszystko spiłowane, zostanie tak jakby tylko szkielet całego pazurka, zdobienie i zbudowanie pazurka bedzie praktycznie od nowa...
Poza tym w tym konkursie głównie chodzi o zdobienie dotyczące tematu a nie o budowę, a zdobienie będzie zupełnie zmienione, nawet nie będzie w tym samym kolorze co poprzednio... może głupie jest to,o co pytam...więc przepraszam...
dobra ja już nie będę mieszać ;) tak czy siak w tym przypadku mozesz tak zrobić
Przypominam, że konkurs trwa i czekamy na Wasze prace :)
a ja mam pytanie czy na zdjeciu musi byc widocznych 5 palców? chodzi mi o kciuka :)
"Należy wykonać stylizację paznokci zgodną z tematem, inspirowaną jednym z 4 wymienionych projektantów."- z tego co rozumiem można wysłać tylko 1 pracę??
natka_23 może być bez kciuka ;)
MadaPP 1 praca powinna być inspirowana jednym domem mody, w wyniku czego uczestnik może przesłać max. 4 propozycje zdobień :)
Poszło Coco chanel :yess:
meg19791 odebrane ;)
moja praca również wysłana :)
udało mi się zrobić i wysłać jedną:]
moja też poszła :)
RedSunset, Evelyn., madziorkowa wszystkie prace konkursowe dotarły, przesłałam potwierdzenie :)
poszly i moje:skacze: uf zdazylam:)