-
[Konkurs] Ślubny welon rzęs
REGULAMIN KONKURSU:
- W konkursie mogą brać udział wszystkie osoby zarejestrowane na forum, zajmujące się profesjonalną stylizacją rzęs.
- Nadesłanie prac konkursowych jest równoznaczne z zaakceptowaniem wszystkich warunków regulaminu. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie (nawet w trakcie trwania konkursu), szczególnie do odwołania, zawieszenia konkursu bądź przesunięcia terminu ogłoszenia wyników konkursu z przyczyn niezależnych od organizatorów (siła wyższa). Organizatorzy zastrzegają sobie również prawo do odwołania konkursu w przypadku nie nadesłania odpowiedniej ilości prac, które będą spełniały warunki oznaczone niniejszym regulaminem.
- Tytuł konkursu: "Ślubny welon rzęs". Technika przedłużania i dekorowania rzęs dowolna (możliwe jest zastosowanie wszystkich technik oprócz metody tzw Blink &Go oraz rzęs na paskach lub w kępkach)
- Stylizacja konkursowa musi być wykonana osobiście. Wysyłając zgłoszenie potwierdzacie, że jesteście autorem stylizacji oraz wyrażacie zgodę na publikację zdjęć na portalach związanych z organizatorami.
- Prace należy przesłać od 26.07.2012 do 27.08.2012 r do godziny 24.00 na adres: konkurs@wzorki.info. W temacie wiadomości umieścić: "ślubny welon rzęs - nick z forum". W treści podać też imię, nazwisko i adres korespondencyjny.
- Na konkurs należy wysłać 6 wyraźnych i ostrych zdjęć. Rozmiar zdjęć to minimum 1600x1200px, zdjęcia nie mogą być oznaczone, podpisane, ani przerabiane w programie graficznym. Zdjęcia nazywamy zgodnie ze schematem - WAŻNE !
a) oczy przed stylizacją zamknięte (a - nick z forum)
b) oczy przed stylizacją otwarte (b - nick z forum)
c) oczy po stylizacji - zamknięte, widok z góry (c - nick z forum)
d) oczy po stylizacji - otwarte, widok z przodu (d - nick z forum)
e) stylizację oka z profilu (e - nick z forum)
f) artystyczne ujęcie dowolne (f - nick z forum)
- Prace zostaną wystawione z publiczną ankietą dnia 02.09.2012
- Ocenę prac przeprowadzi jury w składzie:
- Ewelina Golba - sponsor, właściciel firmy Magnitica Lashes
- Ewelina Klimaszewska - instruktor stylizacji rzęs, przedstawiciel sponsora
- samaron - przedstawiciel forum
- Zdjęć konkursowych stylizacji nie wolno publikować na innych forach, blogach itp (nawet stylizacji przerobionych - grozi dyskwalifikacja) do czasu zakończenia konkursu.
- Ogłoszenie wyników obrad jury oraz głosowania publiczności nastąpi dnia 09.09.2012
- Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom, zaprojektowany przez naszych bardzo zdolnych forumowych grafików (w formie elektronicznej) i medalik forumowy.
- Każdy uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie konkursowe z 1 pracą i kompletem wymaganych zdjęć. Nadsyłanie innych prac bądź dodatkowych zdjęć grozi dyskwalifikacją.
- Zwycięskie stylizacje (werdykt jury) otrzymają nagrody ufundowane przed firmę Magnitica Lashes i są to:
I miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs ( w tym 100% rzęsy z norek) o wartości ok 500 złotych !!
II miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs o wartości ok 200 złotych !!
III miejsce - zestaw profesjonalnych produktów do stylizacji rzęs o wartości ok 100 złotych !!
Serdecznie zapraszamy !!
-
Odp: [Konkurs] Ślubny welon rzęs
ooo sami teraz sie za rzeskowe konkursy wzielas, a pazurki?? foch...
nie no zart, przeciez rzęsistkom tez sie cos od zycia nalezy:) powodzenia dziewczynki:)
-
Powodzenia dziewczyny! Ja też czekam na jakiś paznokciowy konkurs
-
Muszę wziąć udział :) brzmi świetnie!
-
powodzenia;p ja też czekam na pazurkowy;p
-
-
A ja dziś miałam klientkę na rzęsiory, która jutro bierze ślub :) co prawda jestem dopiero początkująca, ale może zaryzykuje :)
-
oczywiście, koniecznie brać udział :ok: ja będę miała w sierpniu panią, która bierze ślub, konkurs pobudza wyobraźnię :skacze:
-
ołł nie zrobiłam zdjęcia przed z otwartymi oczami ;((
-
Jak idzie Wam dzierganie ślubnych rzęsiorów?
Ja już jestem ciekawa :)
-
ja na razie mam tylko pomysł, który nawet do końca nie ma ukształtowanej formy. zastanawiam się, kogo wybrać na modelkę. w poprzednim konkursie zauważyłam, że zdjęcie z profilu dziewczyny wysyłały na otwartym oku, na zamkniętym, z półprofilu.. to w końcu jak to ma być?
-
W regulaminie jasno jest napisane jakie mają być ujęcia, stylizacja oka z profilu może być zarówno na otwartym oku jak i zamkniętym, zależy w sumie co tam wkleiłyście, i jak chcecie to zaprezentować; jeśli chcecie pokazać np jakieś cyrkonki, to wiadomo lepiej lekko przymknięte. Niemniej jednak szerokość szpary między powiekami nie będzie powodem do odrzucenia pracy ;)
Marchewkowy do dzieła :D
Czekamy na Wasze prace !!
-
Mnie dziś natchnęło, więc jutro z rana zmolestuje siostre :skacze:
-
Strasznie mnie kusi ten konkurs ale ja jestem początkująca i nie mam statusu stylistki...nie wiem czy mogę wziąć udział
-
Nie trzeba mieć statusy stylistki - wystarczy kochać rzesy i je wykonywać (i postąpić jak w regulaminiel;)). My gorąco zachęcamy, bo już nie możemy doczekać się Waszych prac:)!
-
chyba trzeba się brać do pracy :) pomysł jakiś już mam, modelka myślę że też się znajdzie :) :D
-
Cytat:
Napisał
Katia_07
Strasznie mnie kusi ten konkurs ale ja jestem początkująca i nie mam statusu stylistki...nie wiem czy mogę wziąć udział
Katia - oj dziergaj, dziergaj, czekamy na Twoją pracę :)
-
a co tiu tak cichutko?? mam nadzieje ze duzo prac bedzie by nasze oczeta nacieszyc:)..
-
No Niśka a Twoja praca? ;)
-
wyslalam w dwoch wiadomosciach, bo w jednej nie chcialo isc.
-
Jeszcze tylko niecałe 4 godziny ! Zdążycie? :)
pamiętajcie o poprawnym wpisaniu adresu e-mail, jeśli nie dostaniecie zwrotki, że praca wpłynęła, poza automatyczną - natychmiast pisać !!
-
właśnie wysłałam :) nie zdążyłam zrobić wymarzonej stylizacji, pomysł przyśnił się dopiero dziś w nocy, a pracę robiłam wczoraj :(
ale zgłoszenie wysłane, przed chwilą nie miałam prądu, myślałam, że to pech i nie wyślę pracy - a tu nagle światło, czyli trzeba wysyłać i udało się :skacze:
-
Hehe Marchewkowy - przedostatni rzut na taśmę, dobrze, że energetyka się uwinęła :D
-
kurcze Sami dzieki za przypomnienie bo ja myślałam ze do konca miesiaca a zdjęcia od tygodnia czekają na opisanie:/ juz się ładują i ida
---------- Dodano o godzinie 22:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:58 ----------
automatyczne potwierdzenie mam ...i mam nadzieje ze dotrze równiez forumowe
-
wysłane wczoraj wieczorkiem, praca robiona w sobote i kończona wczoraj ;p :D
w sumie jestem zadowolona. ciekawa jetem co wymyśliła reszta dziewczynek :skacze:
potwierdzenia mam 2, automatyczne i forumowe wiec chyba jest oki
-
Beatko, mówiłam ci, że nie mam pomysłu ;) i nie miałam w dniu aplikacji, męczyłam dziewczynę, zrobiłam jedną stylizację,nie podobało mi się, więc zdjęłam, zrobiłam drugą, też zdjęłam. podczas trzeciej już miałam dość. troszkę mi wstyd, że zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę, ciekawe pomysły mam dopiero teraz ;) ale wzięłam udział, a to też wyzwanie, może otrzymam dyplom, że uczestniczyłam :D
-
Dziewczyny !! jestem pod wrażeniem !!
Mega pomysłowe świetne prace konkursowe!! :cwaniak2:
Powiem szczerze, że początkowo się nieco obawiałam skromnym odzewem z Waszej strony i małą ilością prac, ale teraz jestem mile zaskoczona jakością, starannością i kreatywnością.
Dałyście czadu, oj będzie ciężko wybrać podium :huh:
---------- Dodano o godzinie 18:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:54 ----------
Proszę oto one: http://forum.wzorki.info/rzesy/9450-...tml#post350227
czy każda uczestniczka widzi swoją pracę? Jeśli coś jest nie tak proszę natychmiast pisać pw :)
-
-
-
I ja zaglosowalam :) Jedna praca mnie uwiodla :)
Brawa za kreatywnosc i pomysly, wszystkie ciekawe :ok:
-
Zagłosowane:) Żałuję że nie wzięłam udziału, może innym razem... Za krótko z Wami jestem i jeszcze brak mi mobilizacji. Wszystkie prace zasługują na :brawa: :D
-
-
:Dmój głosik też oddany ale wybór ciężki.
-
też zagłosowałam (chyba rozpoznaję autorkę, nawet zazdroszczę pomysłu, wspaniała praca!), dziewczyny, gratuluję kreatywności i pomysłowości :brawa:
-
Wspaniałe prace! Oj biedni my jurorzy;)
-
dacie radę:) w waszych rękach wynik, wiec skupcie się:)
-
mimo że ja rzęskowa nie jestem, ale zagłosowałam ;)
super prace dziewczyny :ok: wiele trudu, pracy i poświęcenia włożyłyście w te stylizacje :)
-
jakie mordki ładne :] szczególnie jedna :skacze:
zagłosowane
-
noooo.. dziewczyny brawa na stojąco . normalnie taki poziom że szok. :ok:co prawda nie zajmuje się rzeskami ale na 1 rzut oka widać że poziom bardzo wyrównany. miałam duży problem na kogo zagłosować . wahałam się pomiędzy 3. ale wybrałam w końcu tą jedna jedyna :)
współczuje jury :) wybór podium będzie cieżki :)
-
Wszystkie piekne brawo:) :cwaniak2:Jak myslicie kto wygra?:D