Witam serdecznie i dziękuję za zaproszenie buziaki:)
Printable View
Witam serdecznie i dziękuję za zaproszenie buziaki:)
Witam wszytkie kobietki!!! Dziękuje za zaproszenie. Jestem z Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz) Jestem amatorką i robię pazurki tylko i wyłącznie na własne potrzeby, ale chętnie poogladam wasze dzieła ;). Pozdrawiam
Hej witamy :skacze:
Witam wszystkich ,pozdrówki :))
Witam wszystkich serdecznie.Bardzo podoba mi sie to forum,pazurki robie od 3 lat ale nie zawodowo ,robie sobie i znajomym.Pracuje na akrylu i zelu.Obecnie mieszkam w UK i niedawno zaczelam kurs.Mam nadzieje szybko go skonczyc i zaczac kolejny.Z kolezanka myslimy o otworzeni malego saloniku ale jeszcze dluga droga przed nami narazie to tylko marzenia.Bardzo podobaja mi sie wasze prace.Zycze milego dnia.
Witam wszystkich na forum. Jestem z Chojnic. Od 2 lat zajmuję się pazurkami, w między czasie zrobiłam kurs.Pazurki robię sobie i najbliższemu otoczeniu.
Witam wszystkich, bardzo fajne forum:)
Mieszkam w UK. Paznokietki zakladam od 1,5 roku. Nie mam ukonczonego kursu. Prywatnie uczylam sie u swietnej stylistki. Myslalam,ze pazurki to kolejne krotkotrwale zainteresowanie ,a jednak mam juz kilka stalych klijentek i nadal sprawia mi duza przyjemnosc zdobienie moich zelikow:)
Witam wszystkie artystki jak i artystow:)
Witam wszystkich! jestem Wiktoria, pazurkami zajmuje się od niedawna, jestem samoukiem :) i szkole się na moich siostrach, narazie idzie słabo ale mam nadzieje że dojdę do wprawy!
Witam wszystkich :)
Cześć Bonia może pokażesz nam kilka swoich pazurków ?
Witam!
Nazywam sie Dominika, mieszkam w Finlandii. Stylistyka dloni to moje hobby!!! POzdrawiam wszystkich na forum!!!!
Witamy na forum !!
Witam serdecznie wszystkie nowe forumowiczki( w tym samą siebie;)) jak i moje koleżanki
</P>Cieszę się dziewczynki, że jestem już z Wami- mam nadzieje, że wspólnymi siłami zdziałamy cuda:*
Jestem szczęśliwa mamą 3,5 rocznego Marcelka, pazurkami zajmuje się od 2 lat ale wiele wciąż się ucze i eliminuje swoje niedoskonałości:)
Współpracuje również z FM GROUP, gdzie zajmuje się sprzedażą perfum i rozwijam strukture dystrybutorów.
Całuski dla wszystkich Was a widze, ze jest nas już całkiem sporo:kwiatek:
Witam serdecznie i ja
Nazywam się Anna Otkińska paznokciami zajmuję się juz 4 rok póki co jest to moje chobby nie praca ale oczywiście zdaża się że wykonuje paznokcie kumpelom.
Równiez jestem samoukiem- mój nawiękrzy sukces z tej dziedziny to zdobycie II miejsca w międzynarodowych mistrzostawach stylizacji paznokci uzytkowych Perfect Lady
Najwięcej czasu poswięcam moim dzieciaczkom córka ma 6 lat syn 2
Pozdrawiam
Witam wszystjich serdecznie!
Dziękuje za zaproszenie i mam nadzieje, że będe miło spędzać czas na tej stronce.
Buziaczki dla wszystkich:*
Witam wszystkich użytkowników forum! mam na imię Marzena . Stylizacja Paznokci zajmuję się od 2 lat. Mam nadzieje , ze znajde tu wiele ciekawych informacji. Pozdrawiam
Witamy nowe forumowiczki :ok: czujcie się jak u siebie :D
WITAM KOCHANE FORUMOWICZKI
rozumiem, ze podzielacie moja paje i najwieksze hobby - upiekszanie dłoni :):)
bardzo dobrze ;) pozdrawiam cieplutko :*:*
witam wszystkie nowe dziewczyny
Witam serdecznie:-)
Witam wszystkich bardzo serdecznie,ciesze sie ze trafilam na nowe forum ktore na pewno wniesie swiezosc ktorej ostatnio brakowalo mi na polskich stronach..pozdrawiam...Ania
Hej witamy :)
ps. fajne fotki masz w galerii :)
Hej dziewczynki !
jak juz pisałam byłam już na innych forach ale ciesze się ze tu trafiłam bo jak na razie sami przyjaźni ludzie oby tak dalej:)
twoj nick mnie zastanawia:huh:jestes cukierkowa czy co?:huh: