dziękuję dziewczyny za miłe słowa :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Askar - tak dzwoneczki malowane farbkami , zdobienie w 99,9% wykonuję własnoręcznie, przeważnie zatopione jakieś bajery + malowanki farbkowe
Printable View
dziękuję dziewczyny za miłe słowa :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Askar - tak dzwoneczki malowane farbkami , zdobienie w 99,9% wykonuję własnoręcznie, przeważnie zatopione jakieś bajery + malowanki farbkowe
Nysza śliczne migdałki :)
http://img543.imageshack.us/img543/1733/1009750blog.jpg
Właśnie przejrzałam Twojego bloga a tutaj kolejna piękna praca!!Bardzo mi się podobają:)
Soffii cudne:) fajna długość:)
Śliczne Zosiu:D rewelacyjny kształt no i te Twoje cieniuteńkie linie:)
soffi - juz mi brak słow na twoje prace, są perfekcyjne.
a to moje dzisiejsze, wreszcie oddali mi aparat.
Rudzielec, fajne pazurki. Kolor bossski:love:
rudzielec-bardzo ładne delikatne:) i jest to moim zdaniem najwygodniejszy kształt paznokci:love:
ja też ostatnimi czasy robię sobie w tym kształcie paznokcie, bardzo mi się podobają :love:
rudzielec bardzo ładne ,a kolor cudowny :ok:
dziekuje dziewczyny wasze komentarze dają kopa :kwiatek: to mowiac szczerze moje pierwsze migdałki:D kolor coral z modeny na zdjeciu przekłamany, na żywo nieco żywszy:)
najgorzej jest zrobić migdałki jak klientka w dodatku chce krótkie paznokcie
masakra
Próbuję przekształcić moje kwadratowe paznokcie żelowe na tipsie po 3 tygodniowym odroście w pierwsze w życiu migdałki,proszę o opinie i wskazówki
http://pliki.wzorki.info/images/WyLH.jpg
a tu moje
Asienka ladnie tylko ja bym opowiedziala ze to raczej owal z migdalem ja bym bardziej dziubek wypilowala i boczki zeby byly szczuplejsze
Dziewczyny odswieze troszke temat takim pytaniem - czy jak robicie migdalki na formie to zaciskacie tunel, bo ja ostatnio robilam pierwsze w zyciu migdalki ( robie paznokcie od pol roku) i tak jakos nie widzialam sensu w zaciskaniu tunelu no bo jak na formie ksztaltuje juz ksztalt migdalka no to jak w praktyce to zrobic??? Podpowiedzcie dziewczyny :blagam:
ja zaciskam tak jak przy każdym innym kształcie :) po przymrożeniu szkieletu zaciskam na wysokości końca opuszka, samego wolnego brzegu nie
O widzisz o to mi chodzilo :D ja tylko sie troche boje, zeby krzywdy nie zrobic takim wyginaniem przy opuszku bo to jednak naturalny paznokiec przez chwile dosyc mocno sie wygina :/
bez przesady, w imadło palucha chyba wkładać nie będziesz ;) ja tam palcami przez wacik zaciskam i wtedy wszystko dobrze czuję
Kiedyś usłyszałam, że to 20 sekund cierpienia dla klientki, ale potem kilka tygodni pięknych paznokci...czy jakoś tak :D
Ja zaciskam tunel zarówno w owalu jak i migdałkach i paznokcie robią się o wiele smuklejsze. Ważne jest, żeby znaleźć dobry żel, który tak łatwo się nie odkształca...Nadal szukam ;)
zaraz tam bólu :P do zaciskania polecam żel NA pinch, nie odkształca się ani trochę
Odświeżam wątek. :) Powiedzcie czym różni się migdał gotycki od rosyjskiego? Na filmiku próbuję to wyłapać, ale dość trudno wyłapać różnice.
śliczne migdałki:)
właśnie dążę do uzyskania takiego kształtu
Migdałki śliczne :) Ja też preferuję ten kształt pazurków :)