primer nakłada sie tylko na płytkę paznokcia :)
Printable View
he he he ...ja też już kupiłam ten primer kwasowy i jak sama sobie robię to zawsze sobie pokalecze skórki chociaż nie wiem jak bym się starała i jak dałam na to ten primer ... to na środku pokoju odtańczyłam taniec deszczu :P :D masakra ... ale to moja wina ....
zresztą całe paznokcie zrobiłam ich żelem pink (tyn przezroczystym) i zobaczymy mam je dopiero 4 dni .... narzie zadnych zapowietrzeń ... ale ma bardzo fajna konsystencje do budowanie pazurka na szablonie ... naprawdę polecam :)
Właśnie dostałam paczuszke;):skacze::skacze:
i co w niej??:)
A lampę sobie zamawiałam;) i takie tam ;)
lampe cyfrowa?:>
Nie:) tą za 49 zł taką zwykłą;) potrzebna mi tylko do żelu nabłyszczającego;)
aaa no to rozumiem:)
oby dobrze sie sprawowala:)
Jak narazie jest ok;) Przyznam że to moja pierwsza lampa, niewiedziałam nawet jak żarówke włożyć, żeby nie popsuć hehe:D
a ja właśnie zamówiłam kilka rzeczy z alle łącznie z lampą teraz lece zapłacić i tylko czekać na przesyłkę :)
ja juz od rana wyglądam na listonoszke i paczke od sam... sam wysłała do mnie i do total w tym samym dniu (e czwatrek) a total dostała juz w piątek :o
tez tak mialam ze jak kupowałam od sami to nastepnego dnia mialam już paczuszke w domu :D wiec dzisiaj na pewno już do Ciebie woszczur przyjdzie :D
ja też tak miałam:D
zaczynam podejrzewac ze samaron ma jakies układy z poczta polska :D;]
---------- Dodano o godzinie 11:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:28 ----------
to jest oczywiscie żart zeby nie było...
heh ja też od Sami paczuszki dostaję w ciągu co najwyżej dwóch dni:D osttanio kupiłam lampę:love:
dostałam wczoraj paczuszkę - 2 dni oczekiwania po wpłaceniu :D
lampa (różowa:skacze:) - świetna :D już przynajmniej mi się żel normalnie utwardza :P aaa no i będę mogła do niej bez problemu dokupić potem żarówki :P:D
żel white - żałuję bo wzięłam tylko 5ml na spróbowanie a korciło mnie na początku by wziąc 15:P świetny :) pasuje mi idealnie do covera z basica, odpowiada mi gęstość i krycie jest przy 1 warstwie nie tak jak miałam do tej pory, że musiałam 2 nakładać :P
cover pink i żel clear śreniogęsty - jeszcze nie próbowałam :P
najlepsze, że znowu dostałam w gratisie króliczki playboya takie duże - no nie wiem gdzie ja sobie je wtopie :haha::P ale co tam:P
no te króliczki są mega duże nawet na palca u nogi się nie zmieszczą;)hhaaha
Ja dostałam je też na samym początku jak robiłam pierwsze zamówienie, dostałam żółte i białe i też się zastanawiałam do czego je użyć;) ale do tej pory nie wymyśliłam:D
A ja odkrylam ze sklep alle jest w moim miescie wiec teraz tam sie wybiore na zakupy :yess:
ale masz fajnie;) jak u mnie by był to chyba byłabym tam codzień:kwiatek: aż wkońcu wydałabym wszystkie oszczędności:placz:
He he he no ja wlasnie musze sie powstrzymywac ^_^
ojj ja bym chyba nie umiała;] dobrze że najbliższe allepaznokcie mam w Gdańsku <100 km odemnie>.
Ale i tak zamawiam w Łodzi;) bo nie chce mi się jechać;)
Przegrzebywałam ostatnio stronkę Alle i wpadły mi w oko nowe żele - Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Są to żele clear ale jakby z kolorem ->
np. http://www.allepaznokcie.pl/public/i...y/4258/m/1.jpg
Używałyście ich może? Jak bardzo intensywne mają kolory? Jest to tylko poświata, czy widać kolor?
Ja niestety tylko żelowa jestem ale bardzo podoba mi się efekt paznokci witrażowych i zastanawiam się czy to nie będzie podobny efekt?
Ja uzywam tego typu żeli..efekt bardzo fajny..taki własnie witrazowy:)