Odp: Rekonstrukcja paznokci obgryzionych
Cytat:
Napisał
natalia268
a co jak facet obgryza? :P
Jeśli meżczyzna obgryza paznokcie, tak samo jak kobiecie robimy rekonstrukcje, przy czym należy pamietać że paznokieć ten ma być tylko rekonstrukcją zdrowej płytki paznokcia, z minimalnym wolnym brzegiem. Do tego celu używamy covera, po opiłowaniu nie nanosimy quicka tylko polerujemy i nakładamy top dla mężczyzn
jestem wdzieczna szefowej, ten blog... jest rewelka:)ciesze sie ze tu jestem
piekne
hum blog? ja tu widze tylko forum ^^ hehe
Honey nie lap za slowka :P pewnie jej chodzio o forum i niefortunnie napisala bloog :)
super pokazane:)
---------- Dodano o godzinie 14:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:09 ----------
no taak forum:( sorrki) wybaczcie jestem nowa i nie bardzo umiem sie poruszac
Kobiety pomagajcie :D oto pazurki baardzo obgryzione :) co z nimi zrobic?? Myslicie ze mozna zalac jakos zelem i jakis milimetr przedluzyc?? Dziewczyna chce przyjsc do mnie a ja takiego przypadku nie mialam... Chodzi juz jakis czas po salonach i odsylaja ja mowiac zeby paznokcie zapuscila i dopiero przyszla.. Dla mnie to bzdura.. bo przeciez chyba mozna zrobic zelowki na tym?? Mozna i jak??
wg mnie lepszy by był akryl ponieważ jest mocniejszy, nie złamie się ani nie ukruszy pd naporem opuszka (wypieranie od spodu), ale jeżeli nie robisz akrylu może być i żel, byleby zacząć działać. Ja bym je przedłużyła tak do końca opuszka, żeby w miarę wzrostu pazurka nie napotykał na wyst opuszek. Koniecznie forma!! nie ma tu nawet mowy o tipsach. I na początku wizyty co tydzień :) I najważnejsze to w koncu zrobić porządek z tymi paznokciami dla zdrowia i samopoczucia tej dziewczyny.
dokladnie, pazurki sa w oplakanym stanie i nie wyobrazam sobie by wystawaly dalej niz za opuszek...dziewczyna musi sie przyzwyczaic powoli do tego, ze nie bedzie mogla obgryzac pazurow, a zapewne maniaczka z niej sadzac po zdjeciu ;)
akryl na razie najlepsze rozwiazanie, ale mozesz zrobic dodatkowo szkielet z akrylu, pozniej cala reszte rowniez z akrylu, po jakims czasie jej odrosna to wtedy sciagniesz cala mase akrylowa lacznie ze szkieletem i zalozysz tipsy lub bedziesz go uzupelniac i dalej bedziesz pracowac na zelkach :) wola Twoja
teraz najwazniejsze to doprowadzic je do parzadku :) powodzenia !
Dziekuje dziewczynki :) Sprobuje z tym zelem bo akrylu na razie nie robie :( A co do dlugosci to dziewczyna jest swiadoma.. Nie chce dlugich i mowi ze postara sie nie grysc bo dopiero teraz uswiadomila sobie jak bo brzydko wyglada :) Pewnie sie zjawil w jej zyciu jakis facet hahahah
dokladnie tak, zgadzam sie z dziewczynami, zrob przedluzke akrylowa a potem zbuduj pazurki akrylem (material twardszy od zelu) i max do konca opuszka przynajmniej do czasu kiedy nie zrosna troche:) powodzenia
nie wiem jak wy ale mam taką ochotę dorwać się do tych pazurów i zrobić z nimi porządeczek :cwaniak2: :D
Emi no to juz, wsiadaj w auto i lecisz do Belgradu...to tylko 1300 km w jedna strone hahaha :D o 200 km mniej niz ja mam do Polski z Niemiec :)
Zapraszam do siebie :D akurat bym miala od kogo uczyc :D bo tutaj to ucze ale z youtube i z tego forum :)) Kursy za drogie a nic szczegolnego nie potrafia robic !! a co dopiero nauczyc :( Juz sie nie moge doczekac przyjazdu do Polski i jakiegos konkretnego kursu
rudzia jakby w tych km tych dwóch zer nie było to czemu nie :D
hahaha no cooo Emiliaaa :) nie jest tak zle :D 1300 :D luzik :skacze:
co to dla mnie :D na piechotkę śmignę :haha: dobra koniec offtopa :nie_powiem:
Ale koniecznie trzeba jej te pazury zrobić :)
NO ja tez tak mysle :) bo przeciez gdzie z takimi paznokciami mozna chodzic... wogole to bym sobie usta nakleila zeby ich nie obgryzac
żródło : beautify.pl
1. paznokieć uszkodzony
2. Rekonstrukcja obgryzionej płytki
3.Rekonstrukcja obgryzionej płytki cz. 2
kobiety udalo mi sie :) nie pisalam :) Wstawilabym zdjecie ale sie wstydze :D jestem poczatkujaca i patrzac na wasze prace az wstyd cokolwiek wstawic :)
A niech to .. wstawie fotke ... wiem ze mam przed soba sporo cwiczen :D
http://www.facebook.com/photo.php?pi...8&id=592197171
---------- Dodano o godzinie 21:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:17 ----------
no i nie wyswietla sie paskudztwo :/
---------- Dodano o godzinie 21:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:18 ----------
Szpila dziekuje za materialy :*
Kochana kilknij na zaawansowana edycje i poszukaj spinacz wsrod ikonek, i zaladuj zdjecie z kompa albo zaladuj fotke na image shacka, jak Ci sie zaladuje to skopuj link direckt i wstaw to w ikonke widoku ( gory ze sloneczkiem ) i powinno wskoczyc :)
Rudzia dziekujeee :* a moze teraz wyskoczy :D
bardzo ładnie klientka napewno była zadowolona:ok:
Dziekuje Bozenko :) Zadowolona strasznie.. nie wiem czy widzialas jej poprzedni stan ... Nikt nie chcial jej robic pazurow.. A ja robie raz na ruski rok i podjelam sie :) Dlatego i mowie ze jestem poczatkujaca ... niemam wprawy...
Cytat:
Napisał
Milijanovic
Rudzia dziekujeee :* a moze teraz wyskoczy :D
świetnie poszło !! bądź z siebie mega dumna :)
bardzo dobrze zrobilas ze podjelas sie zrobienia tych pazurkow to dopiero jest satysfakcja, ja tez mam umowiona starsza pania (ma 60 lat )i paznokcie zjedzone do polowy plytki , robilam juz obgryzki ale takich to jeszcze nie wiec tez sie troche boje