AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :) Porpsotu bosko!!!!!!!!!!!! :soczek::soczek::soczek: PIJEMY!!!!!!
Printable View
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zdalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :) Porpsotu bosko!!!!!!!!!!!! :soczek::soczek::soczek: PIJEMY!!!!!!
o zesz w morde gratulacje :skacze:
Madzialena wiedziałam że twoje kolczyki mi przyniosą szczęście!!!! Kocham Cie normalnie!!! :przytul::przytul::przytul::love::love::love:
Dziękuje dzidizu :) Ja też jeszcze sama nie wierze!!!!
Nooooo to moje gratulacje!!!!! :good::good::good:trzeba to porządnie oblać teraz ale to naprawdę porządnie :skacze::skacze::skacze::skacze:
nie no kochana to teraz wsiadaj w auto i jutro ci eu mnie widze na kawie
gratuluje i gumowych drzew rzycze
dopiero niedawno dzyskałam neta i zapomniałam Wam sie pochwalić zdanym prawkiem troche juz minęło bo zdałam 20 a od piątku plastik pięknie sie prezentuje u mnie w portfelu:D
jakaś dobra passa ostatnio u nas na forum:) za 1 razem zdają zdolniachy;P szkoda, że mi było jeszcze tego forum jak ja zdawałam 1 raz prawko :D gratulacje Agusia!!
no no... gratki laski!! włąsnie sie domyślałam co ta aga ma w opisie na gadulcu!!
he he!!
to teraz laski wkładać kaski
jeździć szybko,a bezpiecznie
oby prawko nosić wiecznie!!
heh, ale mi sie rymło...
gratuluje mała, Agusia i mariet:brawa:
ooo widze kolejne szczesliwe posiadaczki prawek :)
Gratuluje dziewuszki zdania prawa...jak ja Wam zazdrosze :)
tak cichaczem powiem ze mozna ylyby zmienic nazwe tematu na "zdajemy prawko z dziewczynami z forum" :P
o ja cie:D:D:D wlasnie wrocilam z egzaminu!!!!!! ZDAŁAM!!!! i to za pierwszym razem:D:D:D o ja cie nie moge jeszcze w szoku jestem:D
no i kolejna szczęszciara z dobra passą:D chyba zacznę wierzyć w magie tego forum :D gratulacje !!!!:)
oooo sąsiadka:D gratuluje edusia:kwiatek:zdolniacha
gratuluje edusia:) wiem jak miło mieć to już za sobą i życzę powodzenia kolejnym kandydatkom na prawko
gratulacje edusia i agusia.. ja dzisiaj miałam egzamin teoretyczny... a w piątek mam praktyczny....
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!
laski zapisujcie sie na prawko poki passa nie minela
kurde kurde mam nadzieje ze w nowym roku jeszcze bedzie passa trwac!! bo jak na razie mam przerwe w jazdach z powodu braku czasu ;(
gratuluje wszystkim posiadaczkom prawka i tym ,ktore juz tylko czekaja na odbior swojego plastiku,ja swoje mam od 9 lat i nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej...jestem motomaniakiem,razem z mezem i znajomymi mamy swoj klub preznie dzialajacy w naszym miescie,udzielamy sie na roznego rodzaju imprezach organizowanych co roku w naszej okolicy,mamy swoje zloty,imprezy w zamknietym gronie itp.... jak przypomne sobie swoj egzamin i nauke jazdy oraz rzecha ,ktorym jezdzilam lezka mi sie kreci w oku z rozrzewnienia,co do egzaminu,udalo mi sie zdac za pierwszym razem,ale przesiew w naszej grupie byl kolosalny,z 15 osob ,ktore przyszly na egzamin pisemny na plac wyszlo 6 ,a z tych 6 w miasto wyjechalo nas tylko troje,ja i 2 chlopakow i z tej trojki tylko dwoje zdalo,czas jaki spedzilam na miescie byl dla mnie niekonczaca sie opowiescia o tym ile bledow i jakie popelniamy za kolkiem i za ten czas objechalam chyba z pol miasta w godzinach szczytu,jak wrocilam na plac bylam szczesliwa ,ze to juz koniec,moj owczesny chlopak,a teraz mąż mowil mi ---Aguś jak wrocicie i da ci egzaminator kartke ,znaczy sie oblalas,jak nie da to zdalas,wiec zaparkowalam jak mi nakazal juz w osrodku ,zgasilam silnik i czekam,czekam ,a moj egzaminator ---na co pani tak czeka?ja ,ze na kartke ,czy mi ja pan da czy nie(cos tam sobie w miedzy czasie gryzmolil w moich papierach)a on na to-czy chce ja dostac,wiec ja----alez oczywiscie ,ze nie..a on-no to jej pani nie dam,bo zdala pani :)....taka bylam szczesliwa,ze w uniesieniu pytam-czy moge pana ucalowac,hahaha..a on zdziwiony z usmiechem na twarzy mowi--nie mam nic przeciwko,ale jeszcze sobie ktos pomysli,ze mamy jakies konszachty ze soba....na co ja-ale ja zrobie to tak szybciutko i cmok zaskoczonego goscia w policzek,powiedzialam jeszcze dziekuje i do widzenia i juz mnie nie bylo w aucie
sorry za offa
,ale jak czytam wasze wrazenia ,wspomnienia same wrocily
na dodatek po odbior prawka pojechalam naszym maluchem,ktorego wczesniej zakupilismy razem z moim mezusiem z komisu za cale 6 tys....
takze dziewczyny glowa do gory nie taki diabel straszny jak go maluja -podstawa to dobry instruktor i nie bojcie sie go pytac o wszystko,w koncu za to kase dostaje :)
trzymam kciuki za wszystkich zdajacych..powodzenia
a ja jestem po 3 jazdach i juz wiem ze za 1 napewno nie zdam. :D hehe masakra wszystko ogólnie jest ok ALE JA SIE PANICZNIE BOJEEEEE
jestes dopiero na poczatku,wiec jeszcze zdolasz sie oswoic i przelamac swoj strach,zawsze mozesz przeciez dokupic jazd,dasz rade kobietko :)