-
Odp: Testowanie kosmetyków za darmo / Streetcom
Cytat:
Napisał
anikol
Sama się o tą ankietę upomniałam w razie wu żeby nie miła się kto do mnie przyczepić że nie wypełniałam obowiązków. Wysłałam mailem i w odpowiedzi dostałam że moja wypowiedź zostanie zmieniona na potrzeby artykuły co to to nie. Napisałam że proszę mi przesłac tekst do autoryzacji bo przysługuje mi prawo wglądu i akceptacji :skacze: Kurcze podpisuje się swoim imieniem i nazwiskiem i mam nie wiedzieć co tam zmienią. Dostałam mailem zwrotnym mój tekst, zaakceptowałam i finito.
no to faktycznie dziwne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 12:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:18 ----------
a ten artykuł gdzie ma się pojawić niby???
-
ja dzisiaj dostałam sztyft dove:]
-
Mi odpisała Judyta że mam już zacząć testować, więc od dziś testuje :D
-
ja przed chwilką odpowiedziałam na pytania które dostałam od Judyty...
Koleżanka wyżej pisała ze oni zmieniąją te odpowiedzi które dajemy... bez sensu! mamy coś testować i udzielac "naszych" odpowiedzi które i tak są póżniej zmieniane i podpisane naszym nazwiskiem????????
-
dziewczyny ja dostalam wiadomosc ze wczoraj wyslala.. ile tak okolo dni to do was szlo(dove) ??
-
mnie jak pani Judyta napisała ze wysłała w piątek to w poniedziałek juz miałam
-
Teksty publikowane gdziekolwiek muszą zostać zredagowane bo niejednokrotnie ktoś pisze bez ładu i składu ale ja mam parwo wglądu w te zmiany :D dlatego poprosiłam o autoryzację, bo chciałam uniknąć zmiany w tekście która zmieniła by sens mojej wypowiedzi.
-
a ja wczoraj z dove dostalam;D
-
opinię anikol i woszczura juz czytałam:D
-
to następny antyperspirant przychodzi???????????????
-
Cytat:
Napisał
tusia4ever
ja wczoraj dostałam drugi:D
a opinię anikol i woszczura juz czytałam:D
Tusia a gdzie czytałaś dziewczyn opinie?
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
Tusia a gdzie czytałaś dziewczyn opinie?
http://www.zaufaj-ekspertowi-dove.po...id=107&paged=2 tutaj sa opinie dziewczyn:) ciekawe czy nasz też będą:)
-
Jak co komu pasuje, hah. :D
Ja ze względu na swój wiek, na różne rzeczy sobie nie mogę pozwolić i się zastanawiam nad tym Streetcomem.
Nie wiem sama :(. Opłaca się? Czasami wpadam na kompa ale zobaczę.
Lecę bo 'M jak Miłość' leci :).
-
ahh ..no przyszłaa ankietka na temat alkocholu ;P
-
a mi napiosali ze wysylaja paczke z nivea(angelstar):P jak dostane zrobie zdjecie:)
-
Ja narazie czekam na pełną aktywację konta, jakieś niecałe dwa tygodnie jeszcze.
-
nie wiem dlaczego tak dlugo czekasz,ja mialam aktywne od razu:/:
-
dziewczyny dzis dostalam z nivea antyperspiranty nivea angelstar/. zna moze ktoras z was ich produkty? gdy znajde czas to fotki wrzuce:P
-
Cytat:
Napisał
madzivlek
dziewczyny dzis dostalam z nivea antyperspiranty nivea angelstar/. zna moze ktoras z was ich produkty? gdy znajde czas to fotki wrzuce:P
ja mam ten antyperspirant - taki różowy. Moim zdaniem jest to najgorszy z antyperspirantów Nivea. Nie jest skuteczny, swędzą mnie po nim pachy, w ogóle zapach szybko się nudzi jest jakiś taki mdły... Ogólnie na nie!!!!
-
Cytat:
Napisał
kasiasssss
nie wiem dlaczego tak dlugo czekasz,ja mialam aktywne od razu:/:
Moje też jest aktywne, ale dopiero po dwóch tygodniach jest aktywacja pełna i dają jakieś ankiety i jak do jakiejś im spasuję to mnie wezmą. Ja to w tensposób zrozumiałam. Wysłałam im to oświadczenie i teraz zostaje mi tylko czekać.:D
-
to oswiadczenie jest najwazniejsze,jak juz wyslalas to niedlugo dostniesz ankiety
-
A ja to oświadcznie wysłałam i dotarło .wyskoczyła ankieta produktowa. :))
Ale jeśli bym została wybrana do jakieś kampanii to odbior paczki mam na pocztcie? ; dd
-
paczka przyjdzie kurierem do domku:D
-
To bardzoo dobrze...Tylko jaa rzadko jestemm w domu xd
A jakby kurier był a mnie nie? to wędrówka na poczte? ;dd
-
Cytat:
Napisał
madzivlek
nie znam, nie widziałam na półkach, ogólnie używam syneo5
Cytat:
Napisał
klaudia209
To bardzoo dobrze...Tylko jaa rzadko jestemm w domu xd
A jakby kurier był a mnie nie? to wędrówka na poczte? ;dd
właśnie o to chodzi w kurierze, że przychodzi jak jesteś:) tu nei chodzi o kuriera pocztowego, tylko prywatnej firmy. jeśli cię wybiorą to piszesz w których godzinach jesteś dostępna i podajesz nr telefonu, jakby co to do ciebie dzwonią