Ja bym chyba kupiła ten 2 i dokupiła jeszcze biały. Bo w tamtym te kolory są takie jakieś dziwne.
Printable View
Ja bym chyba kupiła ten 2 i dokupiła jeszcze biały. Bo w tamtym te kolory są takie jakieś dziwne.
kolezanka ma to ten niby ecru jest jak bialy a ten roz taki ajkis śmiesznie rózowy:D a zastanawiam sie bo o tym nylonowym to nie za dobre opinie czytalam a Ty daruniunia na jakich pracujesz??
Przeźroczysty mam lovely a beżowy i biały z nail desing. Ja jestem z nich zadowolona. Teraz mi się przeźroczysty kończy i właśnie nie wiem jaki kupić :/
Stanowczo odradzam nylonowy.. Niby nowa generacja ale dla mnie od niczego.. odchodzi w całości..
I ogólnie Sunflower mnie nie zachwyca.
juz dawno pisalam o nylonowym,tylko do nkladania ozdob sie nadaje:(
no i chyba zamowie ten drugi zestaw , a powiem ze moja znajoma ma ten nylonowy i jakos nie marudzi no ale roznie bywa. a daruniunia co do tych zeli nie pomoge bo nie mialam ich nigdy
A czy któraś z Was używała żelu z Randevous??Proszę o opinię:kwiatek:
Ja po wieli probach i testach zadecydowalam ze bede kupowac zele tylko i wylacznie od Euro Fashion poniewaz maja najwiekszy wybor firm i to tych z najwyzszej polki a takze takie mniej znane ale rowniez dobre. Moge kazdej dziewczynie ich polecic. Obecnie pracuje na Ra Nails, kamuflaz mam EF exclusive i jest rewelacyjny a najlepsza rzecza jaka kiedy kolwiek uzywalam do paznokci jest bez kwasowy bonder NSI ktory klade po odtliszczaniu dzieki temu nic sie nie zapowietrza nawet u "trudnych" klientek.
Jeśli chodzi o nabłyszczacz to używam z Activ i dla mnie jest super:)
ja nabłyszczacza używam z SF Błysk jak dla mnie oki
Dziewczyny a miałyście może żele takie z tej oto firmy
Star Line Seria ŻEL 5ml FUTURE NABłYSZCZAJąCY (712181468) - Aukcje internetowe Allegro
Star Line Seria ŻEL 5ml PODKłADOWY BASE PRIMER (712181484) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o tej firmie?? polecacie czy raczej nie?
ja polecam ten ;)
jest gęsty i fajnie mi się na nim pracuje ;)
Żel UV super budujący klar 30ml - duże opakowanie !!!! :: dobrarada
ja używam go jako podkładowego i budującego.. ;)
ja używam tylko jednofazowych ;/
jak dla mnie wszystko co z cyprysowej lub odolańskiej w wwie to jedno ito samo w różnych nakrętkach. ale ja się na nich ogólnie przejechałam i jestem uprzedzona..
ja miałam i nie są ciekawe ;/
najpiekniejszy nablyszczajacy zel jaki mialam jest z pb mega shine:D on jest na prawde mega a polysk utrzymuje sie bardzo dlugo:D
a podkladu uzywam bondera z ibd:D
prosze
Mega Shine Gel 15g
roblam juz nim 8 setow i prawie nic nie ubylo:D
Czy używałyście Żel FRENCH EXTRA WHITE z Activ ???:)
ja uzywałam dawno dawno temu i zakupiłam raz i nigdy wiecej