Odp: Stempelki na paznokcie
edytakon na kazdej nowej blaszce jest folia(przynajmniej powinna byc jak jest nowa) czasem tak dobrze przyklejona ze mozna naprawde miec probem zeby ja zauwazyc;)od brzegow paznokciem sprobuj podwazac moze w koncu cos sie odklei i zauwazysz;)
Sluchajcie ja wcale nie mam ani zdrapki ani wsyztskich stempelkow orginalnych z konada mam zwkle kupione od Dobrejrady dopiero niedawno zakupilam kilka orginalnych blaszek i 2 lakiery konadowskie wszystko odbija sie cacy i na 1 i na 2 wiec nie widze potrzeby przeplacania;)no moze w lakierach widac roznice ale w blaszkach zadnej;)
tak to fakt, na oryginalnych KOnada nie było zadnej folii ale dla ochrony chyba były pokryte czymś,co udało się w koncu zmyc zmywaczem i odbija sie wszystko super.
Kupilam poźniej tanie blaszki po5 zł i też super
Jedynie lakiery Konada mają naprawdę doskonałe kolory - intensywniejsze niź normalne.
Polecam, moje klientki ostatnio uwielbiają czarne różyczki :)
TO moje skromne z ta wlasnie pieczatka
Gdzie mozna kupic takie pieczątki??
na przykład przez allegro oraz na wielu stronach sklepow z akcesoriami do paznokci
tak dobre :) niektorzy wolą oryginalne konadowskie, ale to juz zalezy od ciebie
ja bym chciała wiedziec dlaczego moj post został przeniesiony do kosza?
Natuś chyba reklama na forum jest zabroniona a jeżeli ktoś chce to robić to w odpowiednim dziale ale takie usuwanie postów do kosza jest ignorujące. Można przecież przenieść dany post do działu ogłoszeń i wstawić tu odnośnik z notką: NATKA23 POSIADA W SWOJEJ OFERCIE STEMPELKI i odnośnik a nie od razu wywalać do śmieci. Ostatnio ktoś też założył jakiś temat i sru do kosza choć wcale nie był bezsensu nie zdążyłam na niego odpowiedzieć.
Moderatorzy są po to żeby robić porządek na forum ale trochę szacunku na litość boską.
wlasnie wczoraj wyrzucili moj post do kosza;/
Moderatorzy nie mają obowiązku każdorazowego komentowania przenoszenia postów, zarówno do kosza, jak i do odpowiednich tematów :) Jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam, żadne moderacje nie mają na celu robienia nieprzyjemności.
Jeżeli macie jakieś sugestie/ uwagi/ propozycje/ pomysły itp :D śmiało piszcie mi na pw, wszystko zostanie rozpatrzone :skacze:
Po długim weekendzie zostanie wprowadzonych kilka zmian do regulaminu :kwiatek::kwiatek:
mam nadzieję, że dyskusja na ten temat jest już skończona, kontynuujmy temat stempelków,
jakby co to bardzo proszę o pw ;) :kwiatek::kwiatek:
JUPI, JUPI, JUPI!!!!!!!! :skacze::skacze::skacze: Po dogłębnym przeczytaniu tego tematu nareszcie się udało :D Jakiś czas temu kupiłam stempelek, zdrapkę i płytkę do zdobień tę metodą na allepaznokcie i zaczęłam tę nierówną walkę :/: nic nie wychodziło, więc stwierdziłam, że zainwestuję w oryginalne lakiery KONADa, kupiłam biały i czarny, za dużą kasę, bo same wiecie, że KONAD się ceni, i to niestety nie rozwiązało problemu :( bo oczywiscie jest ze mnie taka gapa, ze zamiast lakieru do zdobień, kupiłam zwykły lakier :leze: teraz się z tego śmieję, ale wcześniej byłam wściekła :placz: Podreperowała swój budżet i postanowiłam kupić nieduży, ale firmowy już zestaw KONADa składający się ze: stempelka ze zdrapką, osobnej zdrapki, płytki z 4 wzorkami oraz lakieru do zdobień i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu dalej było do d.... :huh: więc cisnęłam tym w szufladę i leżało tak sobie. Wczoraj zaczęłam wczytywać się w forum przy filiżance kawy i EUREKA!!!!! Znalazłam ten temat, poczytałam i wreszcie wychodzi i to za każdym razem :ok:do tego nie trzeba siły tylko DELIKATNOŚCI :D ja starałam się ten wzorek na siłę odbić z tej blaszki, a tu wystarczy delikatnie przyłożyć i wychodzi elegancko :yess:Dziękuję, dziewczynki za wszystkie cenne rady. Ponadto stwierdzam jak duża część dziewczynek udzielających się na forum, że nie koniecznie trzeba inwestować w drogie lakiery, płytki i całą tę resztę ponieważ wszystko z alle nadaje się tak samo do tej "zabawy" jak KONAD a jest DUŻO tańsze :] mi się nawet udaje wykorzystać te lainerki do zdobień z alle, fajne kolorki i taniocha bo chyba 3 zł. Pozdrawiam :przytul:i jeszcze raz dziękuję :*
dobrze wiedziec ze nadaja sioe te z ale,chetnie kupie
kasiulka super że się udało :ok: też rozmyślam nad zakupem płytek :)
ja też jeszcze nie dorobiłam się pieczątek, myślę o nich już chyba z rok, i chyba w końcu kupie, ale mam tylko takie pytanko, czy farbki akrylowe by się nadawały, jako farbka do zdobień?? sprawdźcie dziewczęta, bo mi się wydaje, ze tak, ale może to tylko moje złudne przeświadczenie
Ja próbowałam robić farbką, to wysychała mi na pieczątce i już nie zdążyłam jej odbić na paznokciu.
A pieczątki i płytki kupowałam u DR - jakaś promocja wtedy była i tanio wyszło.
dziewczynki farbki, ani żelki, niestety się nie nadają
za to starszy, gęściejszy lakier jak najbardziej ;) mi najlepiej idzie linerkami z inglota :)
Zgadzam się, farbki i żele nie nadają sie do stempelków, ale lakiery starsze jak najbardziej :skacze: i linerkami z alle za 3 zł też świetnie wychodzi i fajne kolorki są :ok: Jak coś zrobię konkretnie to wstawię fotkę, bo narazie ćwiczę czyli: stempluje i zmazuje :P
Kasiulka, pokazuj pokazuj! :) ja też kiedyś głupia próbowałam z żelem :D Ale mi się w ogóle kiepsko odbijają a żadnej folii na blaszce ni mam :( hmm.. nie wiem, nie lubię blaszek :D
to ja Wam pokaze moje stempelki
te bordo to zwykłaym lakierem, reszta Konadem (białe i czarne)kupilam po 10 złz a szt na allegro :)
Większą ilość zdjęć ukrywamy tagiem Ukryj (ikonka z wykrzyknikiem) :)
---------- Dodano o godzinie 21:44 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:00 ----------
Dziewczyny gdybyście posiadały blasz m57, m59 i m71 chetnie je odkupię :)
edytka swietne stempeliki,a ty uzywasz orginalnego konada??:ok:
Większośćmam oryginalnych, ale też kilka zwykłych za 5 zł
fakt jest taki, ze Konada maja fajniejsze wzory, ale jakosc odbijania ta sama.
używam tylko lakierów konada, reszta mi się nie odbijała
konad super sprawa tez mam tylko oryginalnego
Piękne te Wasze prace ze stempelkami :ok:obiecałam, że wstawię swoje jak zrobię no i wstawiam. Trochę to trwało zanim zabrałam się za swoje rączki na ale wreszcie zrobiłam, wypróbowałam stempelki na sobie i teraz polecam mamie i innym moim "klientkom"
ja sobie kupilam stempelki z ESSENCE nie wiem co mnie podkusilo ale mi wychodzi plama wogole wzorek sie nie odbija, robie tak jak jest w instrukcji i za nic w swiecie nie moge odbic wzorka nie wiem co robie źle :/ jestem wkurzona bo myslalam ze ulatwie sobie prace a teraz to lezy bezuzyteczne :/