Ja też już wysłałam, mam nadzieję, że szybko dojdzie.
Printable View
Ja też już wysłałam, mam nadzieję, że szybko dojdzie.
piekny prezencik
ja swoj tez juz dostalam tylko nie znam nicku a danych podawala nie bede, wiec bardzo bym prosila zeby osoba ktora mnie wylosowala napisala tu bo sama jestem ciekawa
a w ogole PREZENCIK JEST CUDNY!!!!!! BARDZO MI SIE PODOBA!!!!!!
dziekuje ci moja mikolajko :*:przytul:
ps. wieczorem wrzuce zdjęcie i pokaze wam co dostalam
i ja również swój dostałam ale postaram się zamieścić fotkę cóż to takiego, lecz również za bardzo nie wiem od kogo, jestem mega zadowolona z prezentu
bardzo dziękuję
moj dojdzie napewno pozniej:(;(;( przepraszam:(
Paczuszka poszła dzisiaj i mam nadzieję, że będzie na czas. Nie wiem tylko czy spodoba się prezent mojej wylosowanej osóbce, bo to młodziutka dziewczyna, a ja zrobiłam dla niej coś co bardzo lubię robić:huh:
Goslava czekam na fotke prezentu:D
Iwonko ja też robiłam prezent młodziutkiej osóbce i tez mam obawy czy się spodoba:)czy kolor bedzie odpowiedni. Ja akurat porwałam sie na coś czego jeszcze nie robiłam:D i spodobało mi się:rolleyes:
za dużo młodych osóbek tu nie ma, to może jestem, ja, Natalka, ii... ???? hę? o kimś zapomniałam?? :D
a reszta to stara tak? :D:D:D:D szpila poczekaj kilka lat zobaczymy czy taka stara będziesz:D:D
ooo ja też taka stara to nie jestem:) Chociaż troszkę młoda jeszcze . . .
Ja dzisiaj wysłałam prezencik, bardzo bym chciała żeby doszedł na czas a jeszcze bardziej żeby się spodobał.
Chciałam tylko powiedzieć, że prezent zrobiłam sama i bardzo się starałam:)
Oj Szpila nagrabiłaś sobie. Ja też nie czuję się staro, ale miałam na myśli osobę w wieku od 20 do 28 lat. Bo Ty, to już w ogóle podlotek jesteś hi hi:D
ja dzis wyslalam :):) i mysle ze dojdzie z gory przepraszam ze kupne ale naprawde nie mam teraz czasu na nic :):)
pozdrawiam staruszki i mlodziaszki hehe :P::P
wysłałam prezent dopiero dziś, ale priorytetem- więc myślę, że bez problemu dojdzie- część zrobiłam ręcznie i mam nadzięję, że się spodoba... pozdrawiam wszystkich forumowiczów :* buziaczki
Aaaaa ja już dostałam i powiem szczerze, że jestem w szoku, bo idealnie trafiony w mój gust. Jest błyszczący, brokatowy, słodki i w ogóle super! Dziękuję bardzo Mikołajowi Marlenie z Leszna! Strzał w 10!
---------- Dodano o godzinie 20:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:24 ----------
Mam nadzieję, że nie ujawniłam za dużo danych osobowych, ale jestem mocno zaaferowana:D
Insane bardzo się ciesze że trafiłam w Twój gust:skacze:
A ja dziękuje edit! Za******yyyy prezent!!!! Kocham cieeeeeeeee;d
---------- Dodano o godzinie 20:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:50 ----------
a no i ja też swój dziś wysłałam:) Ale na pewno dojdzie na czas:)
Bardzo bardzo dziękuję jeszcze raz:):przytul:
ja swój wysłałam wczoraj
No to prezenty zaczynają się sypać hehehe pokazywać kobity i to juz!!!
eeeeee no dziewczyny pokazujcie prezenty:[:D ciekawam:P
królowa ja wylosowalam Ciebie (moj nick to moje imię) i przepraszam ze nie handmade ale nie mialam naprawdę czasu wiec kupilam to co dostalas i milo mi ze spodobalo ci sie :)
a to moj prezencik (przyda mi sie i to baaaaardzo!!!!)
jeszcze raz bardzo dziekuje :D
woow, piękna ramka:)
Śliczna, pasowała by mi taka oj baaardzo :D