dostałam odp . jak zwykle miło zostałam obsłużona. Jednak pani napisała mi ze tez robi na tych zelach i caly czas maja tego samego dostawce i nic takiego sie nie działo. :( nie wiem zobaczymy co dalej .
Printable View
dostałam odp . jak zwykle miło zostałam obsłużona. Jednak pani napisała mi ze tez robi na tych zelach i caly czas maja tego samego dostawce i nic takiego sie nie działo. :( nie wiem zobaczymy co dalej .
ja też absoltunie nigdy nie miałam z tymi żelami problemów, obejrzyj dokładnie w jaki sposób popękały pazury? a może to wina żarówek albo jakiejś ozdoby?
Modeny od dłuższego czasu używam dziewczęta.. ale niestety coś nie tak mam z Bonderem.. nie trzyma się paznokcia gadzina kompletnie..:{ 2 minuty w lampie i cały zszedł:{. Ale oczywiście cover i jednofazowy clear - BOMBA:D
nie no spoko bedzie dobrze caly czas zamuja sie profesjonalnie ta sprawa. :)
To powinno być wszystko ok ;) Ja robię też w ten sposób,tylko bonderka bardzo mało właściwie wciera się go pędzelkiem niż nakłada później do lampki na 2 min i nie przemywam warstwy dyspersyjnej tylko od razu jakiś żelik i do lampki ;)
Trzyma u mnie i nic nie odchodzi.:ok:
robisz na tipsie czy szablonie ? bo zanim przetresz cleanerem należy przymierzyć tipsiaki. a jak przetrzesz ceaner i juz wyschnie to od razu przykleja sie tipsy bez przymiarek. a i czy bonder nakładasz tylko na naturalny pazurek?
jak wszystko robisz ok to napisz do nich po prostu.
kochana wiesz co wyprobuj moj sposob...
nie uzywaj clenera... no opilowaniu tipsiaka odpyl go dokladnie szczoteczka!!!!
cler=ner moze powodowac pekanie tipsa wiec moze i cos pomoze na ten zel
wyprobuj!!!
ja to juz praktycznie nie uzywam clenera chyba ze do czyszczenia pedzelkow i przecierania ostatniej wartswy dep
ja też cleanera nie używam po opracowaniu paznokcia...
a nie podchodzi wam później powietrze ?
mi nic nie podchodzi
właśnie jak bylam na szkoleniu to instruktorka mowila ze cleaner zle wschodzi w reakcje z zelem i moga sie ryski pokazac. ale jak nie odtluszcze to powietrze podchodzi.
muisisz dobrze odpylic szczoteczka:)
ja zamiast cleanera odtłuszczam pazurki acetonem i jestem pewna, że nic nie będzie odłazić :)
ale aceton rozpuszcza tipsy. ;)
Ja nie uzywam cleanera do odtłuszczania płytki tylko odpylam porządnie i trzyma się ekstra :ok:
kurcze tez kiedys probowalam tylko "odpylac" ale moze zle to robilam. Lubie robic to co umiem i jak raz mi cos nie wyjdzie to sie zniechęcam. najlepiej robic eksperymenty na sobie:)
Stefciu ja tez jak tylko odpylałam, to mi zostawały kłaczki jakieś takie rożne pyłki i potem było powietrze. Zawsze przemywam cleanerem, albo skinseptem i dopiero primer, szablon albo tips, bo preferuję obie metody.
stefcia92 - aceton rozpuszcza tipsy ale jak odtłuścisz nim pazurka a później przykleisz tipsa nic się nie dzieje a przynajmniej masz pewność że płytka jest dobrze wytrawiona później wystarczy już tylko odpylić porządnie szczoteczką następnie primer i żelki ;)
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:47 ----------
Dziewuszki a jeśli naprawdę nie możecie pozbyć się kłaczków wypróbujcie gąbeczek bezpyłowych dekorynka GĄBECZKI WACIKI BEZPYLOWE 40szt NOWOSC! (1594567366) - Aukcje internetowe Allegro nie zostawiają resztek są super :)
haha ale wymyslili pierwszy raz vos takiego widze:)
ja jestem wierna wacikom bezplanowym:)
No ja wczoraj zamówiłam duży budulec i zobaczymy jak to będzie :P Mam nadzieje ze wszystko w porządku :ok: