Ducek swietne te kolczyki :)
jej, te misie sa boskie :)
Printable View
Ducek swietne te kolczyki :)
jej, te misie sa boskie :)
Ducek, zaaaajefajne!! :slina:
ducek, jakie słodkie misie :] prześliczne są.
Ducek one sa extra :)
:wstydek::wstydek::wstydek: Kochane jesteście :* Bardzo mi miło ^_^
oj misiaczki sa cudowne :love: a ja mam hopla na punkcie kolczyków :D
Ducek bez zbędnej przesady-jak zobaczyłam te misiaczki to mi szczęka opadła i oczy się zaświeciły.Cudne.Dobrze,że moich dziewczyn tu nie ma.Mają ledwo po 6,5roku a każdą biżuterię by chciały.Najlepiej dłuuuuugie wiszące kolczyki.Już widzę co by było jakby je zobaczyły...."Ciocia a ta Pani to sprzedaje?Zamów nam!" :) :D
Haha :D Ojj... naprawdę aż się zarumieniłam :wstydek:
Chciałam się pochwalić moimi "dziełami".Nadaje się to do czegoś?Proszę o szczere opinie:)
Olusia na pewno znajdą się osoby którym przypadną do gustu :)
Mi najbardziej podoba się sześć ostatnich zdjęć :ok:
Moje Filcowe Korale
http://images47.fotosik.pl/645/87f821b94ef925c1med.jpg
Olusia mi sie podobaja 1 i 3 :)
Olusia bardzo fajne zestawiki :)
smialo mozesz wystawic na sprzedaz :P
BasiaPazderska ja bardzo lubię korale filcowe - szwagierka moja tez robi :) super są do sweterków :)
olusia biżu bardzo fajna:kwiatek:
basia te korale ciekawe:ok:
fajne to korale, mi się podobają :-D sama chyba sobie coś takiego spróbuje wykonać :)
ducek07 rany jakie słodkie:love::love::love:
z czego ty je robiosz (sorki jesli nie doczytałam) bo wyglądają jak z modeliny :D
a ja takie malowałam (inspiracja dziewczyn z forum:))
http://www.voila.pl/418/wt19z/index.php?get=1&f=1
Ducek...jakie one cudne.Ty to potem jakoś wypiekasz czy tylko samo z siebie twardnieje?
zolzella sliczne.
A no z modeliny :) Jeju zołzella, ale Twoje też są super ;] Do tego jeszcze takie paznokcie by można było zrobić i pełen wypas ;)
Olusia można wypiekać, ale ja nastawiam wodę w małym garnuszku, jak już bombluje to zmniejszam ogień i wrzucam do niej kolczyki na 3 minuty ;]
ducuś te truskawy oo ja Cie piernicze :skacze: ale mają mordki ^_^ zarąbiste !!
PS jak sie fachowo nazywa to takie cos srebrne co sie wbija w kolczyk, w modeline znaczy sie ?
Hm.. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :]
zołzella świetnie Ci wyszło !! :)
ooo no widzisz :] Dziękuję dobra kobieto :kwiatek:
hm.. i jak tam ulepisz wszystko to wkładasz ta szpilke i później do wody.. póxniej wyjmujesz, doczepiach to cos sie wkłada do ucha i juz jest twarde i gotowe ? :huh: (znaczy no + polakierowanie)
to się nie rozpływa pod wpływem gorącej wody?Nigdy takiego czegoś nie robiłam,ale pamiętam,że moja ciocia dawno temu robiła korale z modeliny i to jakoś wypiekała właśnie.Dlatego pytam.Ale cudne te twoje modelinkowe kolczyki.Może się kiedyś skuszę spróbować coś takiego zrobić.Choć ja raczej tego typy zdolności nie mam niestety:(