-
Odp: Zdobienie stóp - Zdjęcia paznokci, Tipsy
:love::love::love:pięęęęękne :kwiatek::kwiatek:
-
czarnulka zaje..... te pazurki
-
Znalezione na toenaildesigns.blogspot.com, nadine.blog.mo-hawaii.com( cudne wzorki!!!)
Załącznik 5554Załącznik 5555
Załącznik 5556Załącznik 5557
Załącznik 5558
-
-
źródło : ???? ???? ??????Crea
Proszę się nie zdziwić ilością, a przede wszystkim WIELKOŚCIĄ niektórych cyrkonii i ozdób :D pazurki robione w Japonii i dla nich to normalka :P Jak ktoś chce mogę wstawić pazury całe poobklejane wielgachnymi cyrkoniami i kryształami :P
-
bez urazy dla tych stylistek ale są okropne te stopy jak by mi ktoś takiego na stopach zrobił to bym chyba zaj...ła
-
niektore sa naprawde ladne ale jak dla mnie te z wielkimi kokardami i cyrkoniami to porazka.
-
Cytat:
Napisał
Pati88
niektore sa naprawde ladne ale jak dla mnie te z wielkimi kokardami i cyrkoniami to porazka.
ja się zgodzę :D Nie przypatrywałam się nitkórym za bardzo i teraz chętnie wkleiłabym tylko połowę z tego co tam dałam :P
-
niektóre to faktycznie porazka, ale niektóre mogą byc tylko nie wiem... to takie ani nie wyjściowe ani nic...
-
Cytat:
Napisał
natalia268
niektóre to faktycznie porazka, ale niektóre mogą byc tylko nie wiem... to takie ani nie wyjściowe ani nic...
mówię, że w Japonii to normalka :D Jak większość paznokcie jakie noszą wyglądaja tak....
-
kurde chyba nigdy nie pojme tego jak mozna z takimi chodzic :wow:
-
chodzic jak chodzic ale wes to przyklej na kupe,chociaz nie wyobrazam sobie codziennych czynnosci z takimi pazurkami
-
niektóre ze stópek moim zdaniem są bardzo ładne, lubię, szczególnie w wakacje, na na stopach się coś dzieje :) natomiast dłonie - one chyba muszą zatrudniać pomoc domową, albo kupują jedzenie do mikrofali itp:) a psy wyprowadzają się same :) dla mnie przegięcie :)
gdzie znalazłaś stópki? chcę sobie kilka zdjęć wrzucić na dysk pokazać koleżance ale nie wiem jak to zrobić..
-
Cytat:
Napisał
asia
niektóre ze stópek moim zdaniem są bardzo ładne, lubię, szczególnie w wakacje, na na stopach się coś dzieje :) natomiast dłonie - one chyba muszą zatrudniać pomoc domową, albo kupują jedzenie do mikrofali itp:) a psy wyprowadzają się same :) dla mnie przegięcie :)
gdzie znalazłaś stópki? chcę sobie kilka zdjęć wrzucić na dysk pokazać koleżance ale nie wiem jak to zrobić..
asiu normalnie wchodzisz na zdjecie i klikasz prawy przyciskiem myszy i tam bedzie miala "zapisz jako " i sobie zapisjesz fotke gdzie chcesz na dysku :)
-
hehe, blondynka przy komputerze.. próbowałam różnych opcji, ale jak zwykle najprostrze rozwiązanie okazuje się najlepszym:)
-
Witam:*:*:*
oto moje skromne;););)
-
piękne.najabrdziej mi się podobają te zółciutkie i te czarne z kwiatuszkiem:)
-
a mi 7, 9 (niezły zestwik :D) i 11 ;]
-
ciesze się że Wam się podobają:P:P:P:P
staram się jak mogę a klientki zadowolone:D:D:D
-
-
French +malowane kwiaty farbkami akrylowymi
-
Cytat:
Napisał
tipserka78
Witam:*:*:*
oto moje skromne;););)
wszystkie zdobienia barzdo mi sie podoają, ale najbarzdiej podoba mi sie długa płytka w pierwszych 3ch zzxdjeciach... ja mam taką krótką płytkę na nogach że ktoś mogłby pomuslec ze paznokcie u stóp obgryzam:D
-
heheh jasne woszczurku nie tłumacz się hehehehe
mnie też się podobają te na długiej płytce
-
tipserka zarabste pazurasy... co do paznokci japonek to niektore fajowskie a niektore masakra tak jak mowicie... choc znajac mnie to moze bym niektore se kolorki falnela...:]
-
Odp: Zdobienie stóp
Cytat:
Napisał
rudi80
ja uwielbiam robic paznokcie u stop,to moje ulubione fotki:
rudi boskie te stópki:love::love::love::love::love::love::love::l ove: