i ja sie podpisuje pod słowami woszczurka i dziewczyn...maja racje...cos trzeba z tym zrobic..:P :D
Printable View
i ja sie podpisuje pod słowami woszczurka i dziewczyn...maja racje...cos trzeba z tym zrobic..:P :D
Zyza:skacze::skacze: tak mnie zestresowałaś ze zabrałam się od razu za pazury:D:D:skacze:
a ja pasuje..poczekam na inny konkursik..na innych warunkach:P
hmm, ciekawe o kim tu mowa??mam wrazenie ze o mnie!!czytajac wasze posty zrobilo mi sie naprawde bardzo przykro. a to ze nie udzielam duzo rad w stosownych do tego tematach nie ma nic wspolnego z tym ze nie chce sie podzielic moja wiedza i doswiadczeniem tylko ze nie posiadam ich za wiele. fakt mam skonczony kurs ale to nic nie znaczy (sa kursy i kursiki i ja niestety trafilam na ten drugi gdzie mnie za wiele nie nauczono), wszystkiego musialam sie praktycznie sama uczyc i to wlasnie na tym forum. zapytana o jakas rade czy pomoc nie zadazylo mi sie na to nie odpowiedziec (dziewczyny pisza mi na pw, pytaja co i jak i w miare mozliwosci staram sie pomoc jak najlepiej).
a w konkursach biore udzial nie dla nagrod tylko dla sprawdzenia samej siebie, a ze akurat zdazylo mi sie wygrac cztery razy pod rzad to nie moja wina, ja na moje prace patrze bardzo krytycznym okiem i za kazdym razem jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem.
No to ja zaraz wysyłam, mam nadzieje, że dojdą heh wyśle 6, mam nadzieję, że się nie pogniewacie heh ale szkoda mi tych ujęć nie wysłać ;)
tak rudi miedzy innymui, przynajmniej ja
czy zdjecia mozna wykadrowac??
no ja myślę że cię Nnisia zestresowałam!
bo to miałbyc tez doping dla mnie samej :D hehehehe
Aniu daj znac czy doszly fotki bo nie dostalam potwierdzenia.
kurcze... tak siedze i czytam Wasza rozmowe i w sumie z jednej strony Was rozumiem ale z drugiej nie bardzo.. Bo tak.. Rozumiem dziewczynki ze chcecie zeby udzial w konkursach mogly brac osoby najbardzoiej aktywne w kwestii pomagania doradzania itd, zeby ten konkurs byl dla nich nagroda, ale z drugiej strony dużo tu Pasjonatek ktore moga nie miec az takiej wiedzy jak wy, wynikajacej miedzy innymi z doswiadczenia, nie potrafia doradzic czy pomoc na tyle profesjonalnie zeby kogos nie skrzywdzic, a ktore chcialyby sprobowac swoich sil w konkursie. Dla mnie taki konkurs to super frajda :D nie patrze na nagordy, nie patrze na wyroznienia, tylko na to ze moge troche sie pobawic, powymyslac i poudziwniac :D Oczywiscie to juz bedzie decyzja "władz" jak to bedzie z tymi konkursikami, poki co ja chce Wam podziekowac za to ze cos takiego w ogole organizujecie :) i nie poddawajcie sie, zobaczcie ile bedzie smiechu jak pozniej bedziemy ogladac swoje prace tutaj :D Pozdrawiam :*
Wysłałam wczoraj fotki ale nie dostałam potwierdzenia :huh:
fotki dzis poszly ale i ja nie dostalam zadnego potwierdzenia zwrotnego, Aniu czy doszly zdjecia??
hmmmmmmmm
tak czytam i czytam i niewiem co myslec o tym wszytkom.... czy wkoncu brac udzial czy tez nie .... moje udzielanie sie w porownaniu z woszczurkiem jest znikome i chyba wzielam sobie to do serca .
ps a co do laleczek to naprawde za za...zjebiaszcze :)
nie marudź tylko bierz się za pazury :aty:
Kazdy ma po troszke racji ,jak wiadomo ,,kij ma zawsze dwa konce,,Ale tak naprawde szkoda mi Ani bo dziewczyna naprawde zorganizowala wspanialy konkurs a nagrody bajka i napewno marzenie kazdej z nas:) Ja ostatnio malo przebywam na forum,malo klikam itd.Udzialu w konkursie nie biore,po raz kolejny.Powod -brak czasu pracuje praktycznie caly bozy dzien i jestem juz na tyle zmeczona ze bym nie dala rady.Mam nadzieje ze Ania nie urwie mi za to glowy:).Powodzenia dziewczyny !!!!
hehe klaps na dupsko i do roboty :)
nikt nikomu nie każe siedziec na forum 24 godziny ale nie ktore dziewczyny niech się nie pojawiaja tylko jak są konkursy ale niech od czasu do czasu dadzą coś od siebie ,bo wydaje mi się że biorąc udział w konkursie jakąś wiedzę i pojecie na temat robienia pazurków mają więc moze sie podzielić tym na forum . A takie konkursy to naprawdę wspaniałe doswiadczenie ze można w nich brać udział więc dziewczyny nie marudzić ,nie ociagać się pędzle w dłoń jak to się mówi ma wygrać najlepsza:D
czy prce można wysyłać do 7.02 do godziny 24?:)
A ja jestem ciekawa ile jest prac hihihihi :skacze: Dajcie jakieś info...wyslalam 2 raz prace bo byly za male i tez nie mam info czy ok i czy praca zostala przyjeta...:/:
ja dostalam potwierdzenie na drugi dzien od wyslania od Pani Karoliny Soboty
a ja sobie ponarzekam, znowu mi sie modelka wykręciła (tym razem inna niż ostatnio) i jak dzisiaj kogoś nie przycisne to jutro robie na sobie, nie odpuszcze.... no i standardowo "następnym razem wcześniej będę robić"...:D
Asia ja na sobie wczoraj 10h robiłam... masakra jakaś... a takie koslawce że wstyd wysyłac ale wysle :D w końcu na darmo sie nie napracowałam! :D
nio to moje fociaski się ślą .... mam nadzieje że dolezą :)