a ja nie widze tej nagrody ;( ale mimo to gratuluję Agus :* :kwiatek:
Printable View
a ja nie widze tej nagrody ;( ale mimo to gratuluję Agus :* :kwiatek:
do mnie tez przyszla dzis nagroda :) przed chwilka odebralam :) mam mniej niz aga no ale dla mnie to masaaaa..... napewno wszysstkiego nie wykorzystam i cos posprzedaje
fotke wkleje wieczorkiem :)
czekamy na fotki Dymciu :D
super nagroda!!
mi wlasnie siostra pisze ze tez przyszla dzis paczka do mnie ale ile tego i co dokladnie dostalam nie wiem, za tydzien mama mi przywiezie dopiero-juz sie nie moge doczekac!!
aga ale suuuper!!!! a jak weszłam w temat i zobaczyłam fotkę, coś mi sie pomiesząło i myślałam ze ty takie mega zakupy zrobiłaś hehehe
a to moje wyroznieni :):)
tylko dyploma ni ma :P:P
heh ja tez dostalam, mężuś mi tylko fotki poslal...buuu i za 2 miesiące dopiero dostane jak przyjedzie buuu;(;(;(
http://img401.imageshack.us/img401/6655/37318230.jpg
agusia pa
to mamy chyba takie same zestawiki :):)
to ja mam kilka rzeczy wiecej
moze jakos 2 wyroznienia dostalam albo cos
nie wiem sama
Ja też dzisiaj dostałam paczuszke taką samą jak dziewczyny z wyróżnieniami, ale się ciesze, bo mi sie już zapasy kończyły.:D
Dzisiaj przyszły mi dyplomy :jupi:
Wam tez przszło razem z dyplomem takie "cos" bo nie wiem jak to nazwać? Poczatkowo ucieszyłam sie, że to jakiś bon hihi ale nagrody już dostałam wiec nie wiem co to jest...taki dyplom z kwota?:P
moze to to na pokrycie podatku?
Nie nie:) napisane jest 760 zł WYRÓZNIENIE...może mieli mi to dać jakbym przyjechała osobiście?
uuuu ale dużo! to warto się dowiedzieć!! gratulacje!!!!!!
ale za wyróżnienie nagrody tez juz dostałam:) to chyba tak na pamiatke:P:)
jejku dziewczyny ale Wam zazdroszczę! :)
Gratuluje dziewczyny wygranych nagród, chyba bym ocipiała ze szczęścia gdybym dostała tyle żeli itp ahh pomarzyć ;)
No ja też dostałam dzisiaj dyplomik. Aga, ten bon to tak na pamiątkę, na tą kwotę dostałaś nagody z wyróżnienia. Na ostatnim konkursie też takie dawali:)
a ja sie dzis mile zaskoczylam, nie dosyc ze przyszedl dyplomik to jeszcze 2 paczuszki z nagrodami dodatkowo-wow!!juz sie nie moge doczekac kiedy mi mama przywiezie-zapas zeli na caly rok :)
mi tez wczoraj dyplom przyszedl :) i tak jak rudi - mialam 2 wyroznienia
ech dalej sie patrze na te zele i zal mi otworzyc haha
ja tez juz mam dyploma i wyroznionko na 760 złociszy :D:D
uuu to super gratulejszon
:D:D
lalala gratuluje jescze raz wszytkim uczestnikom :D:D
ale macie fajnie :D gratuluje jeszcze raz! :)