aha to super :D to jak jak pojade to na pewno się piszę na certyfikat :D
Printable View
aha to super :D to jak jak pojade to na pewno się piszę na certyfikat :D
No mam nadzieje,ze uda ci sie dotrzec...:D PAMIETAJCIE ABY DAC ZNAC DO PRZYSZŁEGO TYG KTO BEDZIE BO MUSZE WIEDZIEC CO I JAK...:) I TAK JUZ KSENIA,DUDEJLA I CHYBA WOSZCZUREK NIE BEDA;( SZKODA..NO ALE CÓZ SIŁA WYŻSZA..
Ja będę na 100%, tylko muszę uważać żeby jakieś choróbsko mnie nie rozłożyło:P przelew niestety będzie pewnie na ostatnią chwilę za co z góry przepraszam.
A może wziąć ze sobą formy do dual system? Niektóre dziewczyny pewnie jeszcze z tego nie korzystały.
To ja też się pisze na certyfikacik :skacze::skacze::skacze:
DZIEWCZYNKI GDYBY KTORAS CHCIAŁA WYDŁUZAM TERMIN ZAPISOW DO KONCA PRZYSZŁEGO TYGODNIA...:D Poniewaz odpadna nam juz 3 osoby... a dobrze by było gdyby ogołem było nas min. ok 20... wtedy w ramach zakupu obiadkow w restauracji otrzymałybysmy lokal do dyspozycji:) wiec...zachecam:D naprawde warto..bardzo profesjonalne warsztaty z udziałem dwuch instruktorek za niewielki pieniazki..:)
to jeszcze 5 osóbek musi do nas dołaczyć ;P
dobrze by było..to fajna sale bysmy miały..:)
Pazurku a powiedz mi czy z Sosnowca cos jedzie tam blisko Ciebie?:D
a co do osobek to ja popytam znajomych moze ktos sie skusi:)
106 lub 160 do centrum mysłowic-dokładnie kosciól m-ce... a to jest niedaleko:)jakies 5 min od przystanku...
czyli to samo centrum:D.... to jakos moze dotre:D:D:D:D
A ja mam pytanie :skacze: Jedzie ktoś z Warszawy? Bo...będe jechać autkiem 16(piątek) wieczorem więc mogę kogoś wziąć. Dysponuje również łóżeczkiem :skacze:
Paula a CViebie gdzie wywiało do Wawy???
Pazurku czyli mam wysiadac na przytanku brzeczkowice kosciol??i szukac poczty:P:skacze:
znajda sie jeszcze 2 miejsca ??:D
A no wywiało heheh :) Pogadamy na warsztatach ;)
A jeśli chodzi o przystanek to Mysłowice-Kościół, prawdopodobnie po Ciebie wyjde ha! Chyba, że tą restauracją nie wyjdzie...Nie nooo co ja pisze :glupek: Ewelajna wszystko załatwi, bo to moja małpka jest hehe :skacze:
---------- Dodano o godzinie 09:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:28 ----------
Tak, tak!!! Jeszcze jadna osoba i mamy sale :skacze:
to poprosimy o dopisanie do listy
agulusia
olzunia
Super :) dopisuje...czy jest ktos jeszcze chetny?? Dziewczyny naprawde warto...
pazurku napisz do mnie na gg jakbys mogla 1597429 :)
ladyss moze z nami sie autem zabierzesz nie zabladzisz na pewno :)
FARBSTIFT:o :aty: to wychodzi ze kolejny raz dałas pupy...:P chcac zauwazyc pewna rzecz to ogólnie z twoich postow zaczełą sie organizacja tych warsztatów...(w ogolnym temacie o warsztatach forumkowych..) a teraz sie wycofujesz?? ojjj....
DZIEWCZYNY...a co z reszta?? czy ktoras jeszcze sie wysofuje?? bo chodzi mi o zalatwienie sali...w tym momecie nic nie wiem co i jak ile... prosze o zatwierdzenie swojego przybycia lub rezygnacji na pw....!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 10:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
Agulusia napisałam do ciebie ale chyba masz gg wyłaczone..a ja zaraz z kompa zchodze..
Ja już wpłaciłam pieniążki więc będę na 100% :)
ja tez bede na 100%:skacze:
super ze z sala sie uda:D.........
Paula fajnieby bylo jakbys wyszla po mnie bo ja wiem tylko gdzie pkp jest :skacze:
To jak wiesz gdzie jest PKP to Ty wyjdziesz za to po mnie:D
Jak tylko sie hassi zdecyduje jechac przez Wroclaw to ja będę na 100% :skacze:
hehe no ja chyba pojade tramwajem a wiec pod samym pkp wysiade...:D a dalej potrzebuje mapke:D:D:D:D
W takim razie spotkamy się koło PKP i zgarniemy wszytskich :good:
dobry pomysł...:)