Elena ten paurek jest świetny !!!!! a jaka jest ta metoda chińska ?
Printable View
Elena ten paurek jest świetny !!!!! a jaka jest ta metoda chińska ?
z tego sklepiku te wam polecam,sama nimi maluje isa swietne
Sklep Plastyczny.pl - Farby Akrylowe System 3 - SklepPlastyczny.pl
Elinka dziekuje. To technika cieniowania i tworzenia efektu 3d.
---------- Dodano o godzinie 19:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:26 ----------
to równiez technika chinska. Z lewej moj ze szkolenia z prawej mistrzynii Leili:)
http://img43.imageshack.us/img43/7117/img5674m.jpg
o bozeeeeeeeee Elena!!!!!!!!!!!!!!!
juz teraz ci zazdroszcze tego kursu u Leili,ona jest po prostu nieziemska.
a powiedz mi bylas u niej czy gdzies ona byla na goscinnych kursach?? i tam ja zlapalas.
bo ona byla tez ostatnio u nas w Niemczech,jej kursy byly niestety juz kompletnie pelne i z tego co od strony kuchni slyszalam to juz nie przyjedzie do Niemiec-------
kurna nooooooo,a ja tak chcialam do nie na chiniskie malowanie!!!!!!
elena po prostu rewelacja..
sliczne,trzeba miec talent:(
farbki za 3 zeta szt. !!!
polecam farbki polycolor!!!! cena od 4.50 w sklepach plastycznych w tubce rewelacyjne!!!! tutaj trochę drożej Sklep Plastyczny.pl - Farba akrylowa Maimeri Polycolor 20 ml - SklepPlastyczny.pl
elenka poprostu boskie o jaaaa :wow:
nimsaj sliczne wzorki :D
Nigdy nie dodaje wody...
a ja kupiłam w rossmanie:) w tubkach 12szt. 12 zł:) wypróbowałam extra bo maja dużo pigmentu:)
ja też mam te z rossmana ale jakoś nie umiem nimi malować...może mam za twardy pędzelek...?
Ja ostatnio na próbę w sklepie modelarskim kupiłam z firmy Pectra takie w słoiczkach za 4 zł sztuka, super kryją ale są mega rzadkie, praktycznie taka woda, ale znowu do cieniowania są super heh, daję białą gęsciejszą i kolor rzadszy i fajnie wychodzi..
kupiłam sobie dziś gazetke nailart i tam jest przedstawione świetne zdobienie farbkami akwarelowymi, a cały paznokieć malowany jest na szkielecie a potem budującym itd..
próbowałyście? kto może coś na ten temat powiedzieć?
ja o farbkach może nie bede sie za bardzo wypowiadac. moje poczatki z nimi to porażka ;D ;D ;D
PROMOCJA! FARBY AKRYLOWE PHOENIX 24 x 12 ML +Rabat (737012773) - Aukcje internetowe Allegro
czy poleciłybyście te oto farbki???
Ja mam te farbki i są całkiem fajne ale po wypróbowaniu róznych rodzajów stwierdzam że te od DR są najlepsze ;) Właśnie dzisiaj dostałam 3 inne kolorki co zamówiłam i stwierdzam że są superowe i jakie kolorki!!!! mniam!!!!
być może i pisałaś to kilkanaście razy, ale za dużo tu zaśmiecaczy:P i nie doczytałam:* serdecznie dziekuję - spróbuję!!!
ja kupilam farbki w rossmanie,sa obecnie w promocje,sa rewelacyjne,nie musze urzywac wody,poprostu maluje,sa w tubce wiec nie wysychaja,rewelacja:skacze::skacze:
kasiu a mogłabyś mi powiedzieć ile zapłaciłaś za farbki w rosmanie?
Już nie pierwszy raz czytam właśnie o tych farbkach z rossmana i zaczyna mnie to kusić.