a ja mam lepszy pomysl
nikt nie wezmie uzialu
ja zrobie pazurki i zgarne nagrode hihih
i koniec mi tu zali
kazda jest mistrzynia i koniec
Printable View
a ja mam lepszy pomysl
nikt nie wezmie uzialu
ja zrobie pazurki i zgarne nagrode hihih
i koniec mi tu zali
kazda jest mistrzynia i koniec
Tak jest!!
hahahah jak sie sluchaja hihihi
moje kochane dziewczynki
:respekt:tak jest pani kapitan :master:
a tak na dobra sprawe... teraz sobie pomyslalam ... skad bedziecie wiedziec czy praca nie byla publikowana i czy jest autorstwa tej osoby ?? bo w sumie wszystko sie moze zdarzyc... mam nadzieje ze nie trafimy na taka osobe w naszym konkursiwie :D
---------- Dodano o godzinie 10:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:00 ----------
aha jesli szef lub szefowa moga zapodajcie po jednym zdjeciu dla przykladu... z jakiej dokladnie perspektywy mamy zrobic focie ;)
Może masz rację, że ciężko będzie sprawdzić, czy dana praca była gdzieś wcześniej wystawiona. Wydaje mi się jednak, że większość z nas odwiedza inne fora związane ze stylizacją i często jest tak, że zapamiętuje się daną pracę. Tak samo z autorstwem danej pracy. Jesteśmy wyczulone na tego typu oszustwa i myślę, że gdy zdarzy się taki incydent, to będzie szybko wychwycony. Ja już zgłaszałam taką pracę wystawioną do konkursu na innym forum. I okazało się, że inne forumowiczki też ją rozpoznały.
Na ten moment najważniejsze jest, aby wpływały nowe prace, bo jest nas garstka.
Kobitki apeluję do Was nadsyłajcie swoje piękne prace!!!!!!
Dodano do regulaminu
Dla wszystkich osób dyplom za udział w konkursie
Zapraszamy :good:
Super ;)
:D to się na sam dyplom idzie pokusic hehe
dlatego warto sprawdzić swoje siły przegranych nie będzie :P
??
aaa zeby sprawdzic czy ktos nie ma tam pazurków konkursowych.Bo zauważyłam że niektóre laski są tez na innych forach.
Też mam na kilku innych konta.
jak będą zdjęcia to będzie jeszcze tydzień na to żeby wykryć coś takiego .. spokojnie :P
nie tylko tak pisałam do tematu
Ale u nas i tak są kochane dziewczyny wiec nie ma się czym martwić:)
I do roboty kobiety:jupi:
hehe mam nadzieję że powiesisz sobie na ścianie :P tak jak pisałaś na pierwszej stronie tego tematu ;)
a pewnie, że powieszę:yes::D nawet mogę potem zdjęcie zrobić żeby Ci udowodnić ;P
nie trzeba :P
widze zmiany w pierwszym poscie...a gdzie kobitki co oddały prace??
drobne kosmetyczne a lista będzie tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...iosna09.html#2
kurcze jaki extra temacik, ale jakoś nie mam pomyslu, czasu i modelki... chociaż może coś wyskrobię :)