Edzie Izuni...:)cower Nfu-Oh,zatopiony lisc,akryl bizuteryjny i platki z krysztalami...
Załącznik 9549
Printable View
Edzie Izuni...:)cower Nfu-Oh,zatopiony lisc,akryl bizuteryjny i platki z krysztalami...
Załącznik 9549
a powiem wam że mi przypadły do gustu, robię tak jak agulusia dała na fotce, tylko przycinam jeszcze w trójkącik, tak aby pod pazurek idealnie weszły. a potem szkielecik akrylowy. nie wiem jakoś mi podpasowały:)
annamon super ten zatopiony liść..
moim zdaniem edge to najlepszy ksztalt jaki mozna bylo wymyslec:) podziwam was dziewczyny ze wam tak swietnie wychodza ja mam caly czas problem z zalozeniem formy :(
aaaaaaaaaaa moje sliczmiochy!! :skacze: ja sie wlasnie ciesze ze po operacji mi wolno pazury rosna :skacze: bede je nosic dopóki same nie odletą hihi dziekuje Ci Aniu za nie!! normalnie robioa furore wsrod moich klientek , ale nie ma sie co dziwic :skacze:
te edzie są boskie, świetne zdobienie i jak zawsze rewelacyjne wykonannie
:wow:ekstra aniu...fajnie masz,że są chętne na ten kształt
na czym polega te barwienie liqidu?? jak zrobic tego frencha co na wideo jest pokazane:)??
Karolinko co masz na myśli pisząc:"jak zrobić tego frencha"?tzn domyslam się,że nie wiesz jak zrobić,ale co dokładnie Cię zastanawia?:)
godzilo mi wlasnie o barwienie tego liqidu:D musze sprobowac bo efekt jest olsniewajacy!!
Ania Ciebie nie ma za co juz chwalic...wyczerpaly mi sie pomysly :)
jestes totalna profesjonalistka ! :)
Aniu...nie wiem czy gdzies juz to bylo...ile czasu juz robisz pazurki ?
swietne sa ! chociaz te pierwsze podobaja mi sie najbardziej :D
no pazurki Anny po prostu mistrzostwo!
To moje wczorajsze wypociny. Moj pierwszy raz pracy z akrylem, moj pierwszy raz pracy z szablonem i oto wyszly taki dziwactwa :)
robilam to wczoraj prawie caly dzionek :). A dzisiaj zabieram sie za druga reke, ale ciekawa jestem co z tego wyniknie, bo oczywiscie to nie bedzie latwe, a niestety nie mam na kim trenowac bo nikt nie chce takich pazurkow, a napewno nie takich dlugich :(
hi hi faktycznie małe dziwactwa,ale jak sama robisz to może będzi ci łatwiej jak na lewej rączce potrenujesz bo prawą zrobic na szblonie pół biedy ale akrylem to nie lada wyzwanie hah....
a wlasnie ze nie bedzie latwiej tylko trudniej bo jestem leworeczna, ale bede trenowac bo praktyka czyni mistrza :)
proszę pazurki miały byc na konkurs...wstawiłam jak zrobiłam do Krok po kroku
http://images42.fotosik.pl/130/c1440ecd54378591med.jpg
http://images39.fotosik.pl/214/1f0b0643527084e5med.jpg
Wow.. ale cudeńka... :love:
sliczne
Sliczne , ja jeszce nie probowalam robic edzi , ale mam zamiar sie do tego zabrac jak znajde troche czasu:Pjak juz zrobie to sie nimi pochwale:skacze:( oczywiscie jak bedzie czym heheh )
bardzo dziekuje ;] Syiwko wcale nie sa takie trudne wrecz gorsze dla mnie sa migdalki haha
annamon-przepiekne, przecudowne....
sylwia-bardzo ladnie ci wyszly
musze tez kiedys sprobowac te forme
moje pierwsze edzie :/:robilam na sobie^_^pozniej jeszce dodam jakies kwiatuchy, ale nie wiem jaki kolorek urzyc :DZałącznik 10340
Załącznik 10341
Załącznik 10342
Załącznik 10343