n o to prawda :D mi to zawsze szybko odpadały bo nie umiałam tipsa przykleic... Nie wspominam bo sie od razu wstydze :D
Printable View
n o to prawda :D mi to zawsze szybko odpadały bo nie umiałam tipsa przykleic... Nie wspominam bo sie od razu wstydze :D
wielkie postępy :) ciekawe kiedy ja będe mogła Wam tak pokazać swoje :D
ja też nie na razie wstydzę:)
Ja tez jeszcze potrenuje a potem pokaze.
Może ja coś wrzuce? Krótko zajmuję się pazurkami, ale pokażę Wam :p moje pierwsze pazurki żelowe (wyk.1,5 roku temu?), następnie pierwszy zwrot w mojej "karierze" - odkrycie kamuflażu :P i coś z najnowszych prac, szpice na formie. Widać również jak ewoluowała "oprawa graficzna" zdjęć :D
śliczne są te ostatnie :) widać różnicę :)
Widać bardzo dużą różnicę:):)
mega różnica!! Wszystkie, które w siebie nie wierzą niech częściej tu zaglądają :) A reszte zapraszam do wrzucania fotek :)
Zuza rewelacja!!:ok:
Zuza alez lodowo u Ciebie :D Bardzo ładne prace.
różnica wielka i te ostatnie szpice boskie :)
Zuuzaneczka, ewolucje widać naprawdę :) ostatnie cudowne wprost.
zgadzam się z dziewczynkami i rzeczywiście aranżacja fotek niesamowita:)
Dziewczyny ładne postepy robicie:)
Może ja tez podziele sie z Wami jakie robiłam paznokcie robiłam 10 miesiecy temu a tera:)
Te pierwsze to paznokcie co robiłam kiedys a teraz to te drugie zdj:)
Brawo!! Piękne postępy....różnica jest ogromna :ok:
Dziekuje:) trzeba widziec błedy i je porprawiac ciagle:)
No to przez 10 miesięcy się dużo nauczyłaś :) Cwicz dalej, trening czyni mistrza :)
Dziękuję za miłe komentarze :) nie spodziewałam się, jestem bardzo samokrytyczna :huh: zgadzam się że trening czyni mistrza... Mnie pomogło również częste przeglądanie blogów o paznokciach, czytanie prasy branżowej i oczywiście rozmaite doszkolenia :good:
to ja coś od siebie wrzucę pierwsze są robione pół roku temu a te drugie zrobione są niedawno
dziewczynki bardzo ciezko pracujecie :) normalnie zmiany radykalne :)
brawo !
jusia - jest różnica!!:ok: teraz o wiele lepszy kształt, zgrabniejsze no i linia uśmiechu-rewelacja :)
kochan różnica ogromna!! Jesteśmy dowodem na to, że praca i chęci prowadzą do perfekcji:) więc pędzle w dłoń:D
zuzka-roznica jest porazajaca
swetgirl- no widac prace widac
juska- u Ciebie równiez
a tak w ogole zastanawiam sie nad jednym, dlaczego my-zaczynajac tak mocno wypilowujemy waly, ze az wcinamy sie w plytke naturalnego pazurka
;)(ja odpowiedz znam, a Wy?),;]
Jusia -> widać mega różnicę :)
Kurko, no dlaczego ? :D:D
Ja też jestem ciekawa
więc?? :P
Też jestem ciekawa.. Prac nie wrzuce bo poki co jestem na etapie "przed" :P