ja i tak bede musiala sie do kogos z lampka oswietleniowa podpiac :D :skacze:
Printable View
ja i tak bede musiala sie do kogos z lampka oswietleniowa podpiac :D :skacze:
Ja niewyobrażam sobie pracy bez lampki. Muszę widzieś wszystko:D
światło dzienne niestety mnie nie zadowala:) Także ja biorę tą i tą.
niestety nie wiem jak wygląda salka na dzien dzisiejszy. Dowiem sie 9 sierpnia i na pewno napisze. Wiec tj anoosia napisała umówcie sie która co bierze - 1 oświetleniówka i 1 uv wystarczy na parę.
Proszę też Was o przesłanie mi listy ewentualnych zakupów do 27 lipca żebym mogła brakujące produkty domówić w goldenie
Ja napewno chce taki slodziutki rozowy reczniczek..:P zakochałam się..:D
1. anosia (2dni)
2. vanessita (2dni)
3. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
4. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. paula (2dni)
6. iwonka p (2 dni)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
11. paulaa(2dni)
12. honeypuff(2dni)
13.milenka_olsztyn (2dni)
14.elaxx76 (2dni)?
15. Różyczka88(2dni)
16. Natalia(2dni)
I mamy kolejną uczestniczkę warsztatów:skacze:
Hehhe suuuper :D:D
Żebyśmy się tylko pomieściły :D ehehehe
hassi damy radę ;)
To ja zabieram tą dużą lampę UV 36W, a małą zostawię w domku razem z tą pseudo lampką ;)
Bitt mam pieniążki od Kingi, także jutro wpłacam.
uzupełniłam wpłaty
Uwaga! Uwagaa!
Poszukuję chętnej, która wzięłaby ze mną udział w SZKOLENIU u Bitt
które odbyłyby się bezpośrednio przed TYMI warsztatami w dniach 10-13 sierpien (4 dni)
właśnie w tym samym domku w Wejcherowie.
Koszt tego profesjonalnego szkolenia na produktach Golden Nails to 640zł na osobe
(promocja gdy jest dwóch uczestników)
Koszt noclegu w tym domku to 35zł :)
Szkolenie kończy się egzaminem i certfikatem uprawniającym do wykonywania zawodu
STYLISTKI PAZNOKCI :)
Zainteresowanych proszę o wiadomość pv :)
sorrki za offtop.. :P
nie ma potrzeby cytowania posta poprzedzającego wypowiedź // Kamis
prostuje troche - nie w Wejherowie a ok. 10k od - w mieścinie Orle
Całość z noclegiem 780zł
Kurs z podstaw żelu z manicurem
a wysiadamy gdzie? tam jest wejherowo glowne? centralne czy jak sie tam nazywa? bo sa jeszcze 2 stacje przed tyle wiem :D :D
wejherowo - najgłówniejsze z głównych :D
hahahaha właśnie sprawdziłam pociąg i ode mnie do celu jedzie 11h i 50min :haha:
Auć :P A podobno pociągi szybsze od autobusów ;)
autkiem jak mój Maruda przyciśnie to bedziemy w 6h
---------- Dodano o godzinie 18:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:11 ----------
już siebie widze w tym pociągu :haha: bitt pilnik i duuuuuuuuuuuuuuuża różowa walizka :D
Ja to będe miała frajdę jechania pociągiem bo ostatni raz jechałam uwaggggaaa 15 lat temu :haha:
to se nie wyobrazasz jeszcze tej frajdy :D ja wsiadlam po jakis 10 latach do pociagu to masakra :D jak sie czulam dziwnie :D
ale przyznam sie ze to nie to samo co wtedy juz sie czlowiek nie podnieca ze "jedzie pociagiem" :D
honey, bo teraz PKP daje inne rozrywki i podniety, niż sama jazda... teraz podniecasz się czy Cię nikt nie okradnie lub nie zgwałci ;)
mnie tam jeszcze ani nikt nie okradł ani nie zgwałcił..:P a jeździłam swojego czasu bardzo dużo:)
no jak jade sama to sie troche boje i jak mam isc o 3 rano na pkp zeby do domu jechac ;s pelno tego menelstwa spi itp. to stoje i sie modle zeby juz pociag przyjechal
hehe ja też tak jeździłam i też sama po jakimś czasie się przyzwyczaiłam:)
Milenka to jedziesz zastanowiłaś się już??
Dziewczyny zostaly jakies wolne miejsca w samochodach?
I czesc Wam tak w ogole, bo ja na tym forum nowa;)
sieciunia z dojazdem jakby nie było miejsca u kogoś w aucie to nie mam problemu tu dziewczyny gdzieś w temacie pisały że tam jezdzą autobusy ;)
Jaaaaaaaaaaaaaaa chce już sierpień :D czuję, że będzie super!!!! <-- tak tak podniecam się już...
ja tez sie podniecam :D :D
przypomnialo mi sie a widze ze nikt nie zapytal :D
co do one srolkow
czy farbki akrylowe tez beda do wykorzystania od was? czy mamy zabrac ze soba swoje?