-
Odp: [Konkurs] "Lato Lato" by Golden Nails
ja muszę się zebrać i zrobić ale czasu brak! Bo jak mi się nudziło to mi się nie chciało. a teraz jak mi się chce to niemam czasu:( miałam już jedne zrobione ale ich nie wyśle:placz:
ale jeszcze 4 dni! choćbym miała paść to wyśle nawet ostatniego dnia 5 minut przed 24.00.
na głowie stanę a zrobię A Co:P:P:P
muszę na sobie zrobić, bo nikt nie chciał wiosennych pazurków:D
-
kurcze tak chciałam zrobić pracę na konkurs,ale nie wiem czy się wyrobię :(
-
Ja mam modelkę na 24.06:D całe szczęście^_^
-
A ja juz zrobilam i wlasnie wysyłam :D:D
-
Może sie uda w moje Urodzinki (29.06) rozstrzygnać ten konkurs?:wstydek:
-
a ja właśnie nie dawno swoje pazurki skończyłam :D jeszcze tylko wysłać i po kłopocie :D:skacze:
-
ja swoje tez juz zrobilam....jesszze foty i wysylka:P
-
ja miałam swoje wysłać wczoraj no ale... cóz... koleżanka mi nawet zdjeć nie wysłała... :porazka:
-
wysłałam, wysłałam :D:skacze:
-
Moje tez poszly...niech sie dzieje co chce.....po raz pierwszy (i ostatni ) lepilam kwiatki lewa reka.....jednak na sobie zrobic to naprawde trzeba byc mistrzem:P....
-
Do mistrza brakuje mi sporo, ale mimo, że jestem praworęczna kwiatki lepi mi się lewą dobrze. Pewnie dlatego, że robię to staranniej spodziewając się, że będzie trudno :) Natomiast nie powiem - zniechęca ogrom roboty "na sobie" i na obu łapkach, bo zajmuje ta nieszczęsna prawa dwa razy więcej czasu. Tymczasem nie mogę się doczekać oglądania, na pewno szczęka mi opadnie :skacze:
-
może ja jeszcze zdążę coś wydziergać muszę moja siostrę dorwać bo to mój królik doświadczalny hehe
-
jutro spróbuję coś stworzyć :D bo jak nie jutro to wiem że na pewno nie zrobię, bo nie mam kiedy :(
-
Też bym chętnie wzięła udział w jakimś konkursie,ale póki co jestem takim laikiem w tej materii,że wstyd by się było pchać gdzieś między ludzi. Tym bardziej jak widzę wasze prace.
-
jak mi przez najblizszy tydzien głowa nie peknie od wymyslania to coś wyslę heh:)
-
A moja modelka napisała mi wczoraj wieczorem, a odczytałam dziś z rana, że jednak nie może przyjść:(
-
Niestety z przyczyn osobistych właścicielki Golden Nails musimy przełożyć termin zakończenia konkursu na 11.07,
Pani Asia stanęła w obliczu tragedii i nie może myśleć o pracy czy też konkursach, proszę o zrozumienie.
-
-
Konkurs poczeka :) Byle u pani Asi wszystko jak najszybciej było dobrze :przytul:
-
Cytat:
Napisał
farbstift
A moja modelka napisała mi wczoraj wieczorem, a odczytałam dziś z rana, że jednak nie może przyjść:(
masz teraz więcej czasu na znalezienie następnej:)
-
tak konkurs nie taki wazny poczekamy :D
byleby sie poukladalo pani Asi :D
-
jest więcej czasu na pomysły:P ja juz wysłałam swoje "dzieło":P heh
-
Dokładnie, konkursik może poczekać, byleby u Pani Asi wszystko było w porządku:przytul:
-
OJEJ a ja tak się spieszyłam bardzo z przejęcia, że do 25.06
a tu do 11.07 :wow: - moje wypocinki już poszły :placz: a mogłam je dopracować :(
no cóż... bywa
---------- Dodano o godzinie 14:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:06 ----------
A u Pani Asi napewno się wszystko ułoży :) zawsze tzreba być dobrej myśli - my będziemy cierpliwie czekały ;]
-
A ja mam pytanie do organizatorow czy ja mogę wymienic swoją prace? tzn nadeslalabym nową a tamtą byście usunęli, mam odpowiedniejszą na ten konkurs