patrzcie.
źródło -> facebook
Zaloguj się | Facebook
Printable View
patrzcie.
źródło -> facebook
Zaloguj się | Facebook
o ja... w sam raz do kopania ziemniaków :haha:
ja nie wiem co kobitki widzą w tych paznokciach:placz: no jak dla mnie koszmar:placz:
to jakaś masakra !
nanami7 OMG!! :wow::blink: nie wierzę własnym oczom!! to nie sztuka tylko kicz!!
jak można tak zbeszcześcić własne (albo co gorzej czyjeś) paznokcie?!
tragedia :porazka: i pomyslec ze tyyyle nmaterialu poszlo sie zmarnowac :( :D :D
O ja pierdziu :wow: toż to brzydactwo!
mój mąż powiedział "kicz"
trzeba się chwile przyjrzeć by dostrzec,że są to w ogóle jeszcze pazury...
Ja w ogóle nie rozumiem jak to można nazwać pazurkami ohyda i tyle wstydziłabym się wyjść na ulicę z czymś takim, o zgrozo czy te dziewuchy nie mają oczu? rozumiem iść za modą ale wszystko z umiarem brrrrrrrrr, obejrzyjcie sobie więcej tych prac na facebooku ja oglądałam i idę się chlastać ( Żart)
co za marnotrastwo materialy, o nieeeee jak dla mnie masakra!!jesc mi sie odechcialo:(
tu macie kolejne. nie wiem czy płakać czy się śmiać...
Zdjęcia użytkownika unghie brutte - ugly nails - nuove forme improponibili-___- (& nail art mooolto bizzarre XD) | Facebook
ja bym płakała ;( (bo zawsze jak się śmieję to płaczę- mega niepraktyczne :D) :haha:
o żesz ty... :leze:;(
synny mam tak samo :D ale coś mi się musi bardzo podobać żebym się śmiała aż do łez, ale w tym przypadku będę płakać jednak.
(jak zobaczyłam te palce i pazury, nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi się z nimi skojarzyło to stopa słonia :torba::blink:)
Red ale masz skojarzenia :D
Niby flair te wyzej ale jeszcze bym podpilowala na prosto bo nieciekawie wykonane, takie pofalowane na bokach ;)
w ogóle co za stylowe połączenie kolorów :/:
połączenie kolorów pierwsza klasa xD
To jest masakra jakaś.. oO :wow: Jak można funkcjonować z takim czymś ha :skacze: A kolory po prostu oł maj gasz.. hahaha :skacze:
haha macie racje :D te paznokcie nawet zdobieniem się nie wybroniły :D masakra. Takie do kopania w ogródku idealne :D
nie ma to jak wachlarze na rekach :P
nie czytalam calego watku, wiec nie wiem czy sie niempowtorze. Worbazcie sobie dziewczyny slubne flairy w momencie nakladaniu obraczki :P i tu pojawia sie problem :D
:leze: :placz:;(:placz::leze:
i wszystko na ten temat ;)
to jakaś apokalipsa... widziałam sporo tych obrzydliwych pazurków na facebook'u i na nich żadne zdobienie nie wygląda dobrze... ciężki przypadek:placz:
Te pierwsze, pofalowane, jakieś takie dopracowane bardziej, bo te drugie to już masakra :D połączenie kolorów nawet fajne, takie wakacyjne, kolory ok, reszta nie :)
A mi nawet kolory nie pasują. Gryzą się wg mnie
Ten kształt jest okropny, jak można takie coś nosić.. :|