Kamila mnie jest obojetne skad mnie zgarniesz ja moge gdzies podjechac:).... takze ja sie dostosuje do Ciebie...tak zeby Tobie bylo lepiej....na gadu sie zgadamy albo na boxie:D
Printable View
Kamila mnie jest obojetne skad mnie zgarniesz ja moge gdzies podjechac:).... takze ja sie dostosuje do Ciebie...tak zeby Tobie bylo lepiej....na gadu sie zgadamy albo na boxie:D
Madziu a kto nie daje znaku zycia?
dziewczynki odezwac sie!!
świstaczek
pazurkomania
Dziewczyny dla mnie to bardzo ważne, bo muszę wiedzieć, czy poprosić resztę o dopłatę, czy dziewczyny mają zabierać ze sobą wszystkie swoje żele i akryle, czy pokazy się odbędą, co z dyplomami, ktore swoją drogą pomijacz szykowała dla nas ehhh
Farbi z tego com wyczytala to Pazurek miala jakies problemy rodzinne wiec moze poczekajmy :)
a Swistaczka prosimy o kontakt :)
Woszczur bierze obie lampy wiec Madziu dopisz sobie do listy:)
ja sprzet biore swoj znaczy zele i akryle:)
no ale wiedziec musimy co i jak bo Pazurek miala prezentacje Sharto robic i pokaz!!
Kochane!!
Proszę, abyście przyjechały z 1 ręką zrobioną, oczywiście pazurki tematycznie pasujące do warsztatów. Odbędzie się konkursik. Kryterium będzie głównie zdobienie, więc możecie poszaleć:) Oczywiście to nie obowiązek, tylko moja propozycja. Zwyciężczyni otrzyma dyplomik oraz symboliczny upominek.
dodatkowo dziewczynki prosimy o przypomnienie sobie zagadnien z teorii z zakresy stylizacji paznokci :) co to krzywa, co to linia wlosa itp :)
mamy dla Was wiele atrakcji i przygotujcie sie na ostra nauke i na swietna zabawe ;)
Mimo moich straconych nerwów i przepłakanej nocy, wszystko się uda i będzie czadowo:yess:
Dawno mnie tu nie było, a tu się tyle dzieje??
Woszczurek jedzie jednak ??:yess:
Fabi jakiej przepłakanej nocy, co się stało?:(
Wszystko będzie ok:* A woszczurek najprawdopodobniej jedzie :tany:
ja to bede widziała czy jade rano w czwartek, a jak juz wyjade to sie wracać do prawnika nie bede, no bez przesday
a moim zdaniem to zróbmy to tak jak miało być na początku...
tak jak pisałam było załozenie ze to nasze warsztaty i juz
skoro niektorzy nie potrafią doytrzymać słowa to olac
same też sobie poradzimy
nie trzeba płącić za warsztaty 200zł zeby sie czegoś nauczyć, nie trzeba mieć sponsora tudzież innych
i udowodnimy ze takie "tanie, plepsowo-ćwokowe" jak to niektórzy mają wrażenie warsztaty, które poprowadzą osoby BEZ KURSÓW też mają swoją wartość
nie potrzebne nam sponsory i inne tylko dobre humory i chęć pokazania i przekazania tego co sie potrafi
druga sprawa to taka, ze ja na miejscu madzi zrobiłabym liste ostateczną np na dzien dziesiejszy czy jutrzejszy
kto nie wpłącił pieniędzy- nie jedzie
albo w te albo we wte!!
wiem co czujesz Madziu, bo ja też sie naszykowałam na 12 osób jak robiąłm w domu a połowa z listy mnie olała!! było mi bardzo przykro... bo nawet znać nie dały dziń czy dwa wczesniej .. chociaż zeby napisały "ej Iza sorry ale mnie nie bedzie"... nieeee no po co??
DECYDOWAC SIE!!
krótka piłka!!możecie sie przyczepić do mnie ze pisze co iinnego a robie co innego.. owszem.. tylę ze ja jestem uzal;eżniona od prawnika, a sprawa 2ga ważniejsza jest taka, że ja za swoje miejśce płace.. czy będę czy nie to madzia nie poniesie straty!!
dziękuję za uwagę
No więc ja uprzedzam,że mogę się nie zjawić z powodu zapalenia oskrzeli:placz:
Biorę antybiotyki i staram się kurować.
Jeśli się pojawię,to łapki nie będę mieć zrobionej ponieważ cały mój dobytek jest już u mojego w Jaworznie...
i raczej spodziewajcie się mnie jako widza:/:
Basiu kuruj sie! czekamy na Ciebie :przytul:
tak jest basiu. ty sie lepiej wylecz szybciutko bo ja mam wobez ciebie spory planik :cwaniak2:
a przyborami i produktami sie nie przejmuj, mysle że w takiej sytuacji zawsze sie ktoś czyms podzieli:)
chce cie widzec na tych warsztatch!! bez dysksji, a sprzeciwianie sie woszczurowi to tak jak sprzeciw wobec... nooo wwszyscy wiedzą kogo :haha:
Więc Nnisaa dzwoniła do mnie, że po kontakcie z Pazurkomanią okazało się, że będzie wraz z Świstaczkiem. Jednakże nadal mam mały problem z funduszami i być może konieczna będzie doplata ok.5zł/os. Przygotujcie się na taką ewentualność, ale wieczorkiem napiszę, czy to na pewno będzie konieczne. Nastąpiły także zmiany w pokazach:)
nie wiem czy zdążę zrobić pazurki, bo robię teraz na konkurs, ale chciałabym się podłożyć pod manicure spa :D mogę? :skacze:
Jak się nie boisz... :D
Moje zdolne dziewczynki:D A Basia szykuje dla Was niespodziankę:D Będą wypasione warsztaty:)
Oj już się nie mogę doczekąc. Bardzo fajny pomysł z tym konkursikiem:D
Dziewczyny, jak któraś ma puste opakowanie z psikaczem, to proszę wziąć (na skinsept) :*
kurcze kurcze kurcze takie fajne warsztaty a za daleko ode mnie.. :D
Lista uczestniczek została zamknięta!!
Kochane, nie mam kontaktu ze sponsorem, wobec czego proszę o zabranie własnych żeli/akryli i płynów (liquid i skinsept bedzie na miejscu).
I wielka prośba do Was, lista się skurczyła, więc konieczna będzie dopłata w wysokości 5zł, przepraszam za kłopot, jednakże nie przewidziałam, że aż 3 osoby z listy odpadną. Kto ma konto z ING proszę o szybciutki przelewik a kto nie ma proszę wziąć pieniążki ze sobą. Proszę też o kontakt, kto wyśle a kto weźmie pieniążki, to naprawdę ważne.
Dziękuję także Wam za zaangażowanie i chęć pomocy, jesteście kochane:*
otóż.. ja chciałam tylko głosno napisac ze zaoferowalam sie zrobić pazury pani barmance,.. a akurat złozyło sie ze napisała do mnie Pani Marzenka ze są zaineteresowani stepem, wiec upieke 2 pieczenie na jednym grillu i zrobie stepa na barmance
Madzia mówi ze jedna jest chętna na szaleńswto, więc ja ją rezerwuję :cwaniak2: :cwaniak2: :cwaniak2:
dziewczyny, Pazurek i Świstaczek jednak będą, aczkolwiek już na dyplomach firma sharto nie widnieje, już za późno na zmiany. W razie czego weźcie swoje akryle/żele tak jak pisałam w poprzednim poście. Dopłata także nadal aktualna, bo przynajmniej mam zabezpieczenie a naprawdę ze swoich nie mogę wyłożyć i mam nadzieję, że zrozumiecie:*
Ode mnie przelew właśnie poszedł:)