ahahaha!! U mnie to samo!! :D:D:D:D
Printable View
a ja mialam makaronowe rurki a w środku mięso mielone.. wszystko zapieczone z serem i sosem pomidorowym... mniamm ;)
ja dzis przymierzam sie do klusek śląskich z dziurką, żeberek w sosiku własnym i sos tzatziki:glodny:
a jak kliski nie wypalą to chociaż ziemniory:P
u mnie dziś ziemniaczki, rybka i surówka z kapuchy kiszonej :D
zupa kalafiorowa i ziemniaczki z kotletem mielonym i kapustą smażoną :)
Ale wam dobrze ja niektorych z tych smakolykow nie moge zrobic:(Ja narazie pieke chlebek a pozniej bede myslala co zrobic na obiadzik:)
ryz,piers z kurczaka smazona i do tego co kto woli-mizeria,surowka lub ogorek konserwowy
a ja dzisiaj nie mam nic ooo
Ogorek konserwowy a ja bym tak malosolnego zjadla ale te gamonie takich ogorkow wogle nie maja:(
noooo
masz racje tu tez nie ma
---------- Dodano o godzinie 12:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:33 ----------
samemu zrobic ale nie wiem czy kupie tu koper taki do ogorkow
ja robie salatke z kalafiora
nietypowy obiadek,ale my lubimy takie,:P
no kurde ja tu właśnie mam ochote na ogórka jak nie wiem co -zabiłabym za chociaż takiego tyci tyci... muszę chyba do piwnicy zejsc i zobaczyc moze co tam znajde ;P
kalafior gotujesz,ale zeby sie nie rozciapal byl troche twardy,ugotowany rozdrabniasz na kwiatuszki,do tego male pomidorki poprzecinane na pol,ogorki zielone w takie tez niezbyt male kawalki,jajka na twardo,koperek,kukurydza i majonez,sol i pieprz do smaku pychota:yess::yess::yess:
uwielbiam tą sałatke !!!! tylko pomidorka wyciągam bo uczulenie mam...
Witajcie! A ja miałam dzisiaj pierogi leniwe.....pyszota
U mnie dzisiaj spagetti, bo tak wymyśliło moje dziecko.
a u mnie dzis normalny obiadek czerwona kapusta z boczkiem , ziemniaczki i kotlecik :)
A u mnie dzis bylo bardzo niezdrowo. Grilowana kielbaska, frytki i ogoreczki mi sie ukisily (PYCHA) to trzeba bylo sprobowac hehe :skacze:
a ja dzisiaj tak się zajęłam porządkami że moja rodzinka została bez obiadku. no ale jutro mie nie;(;(;(
Salatke tez z kalafiora uwielbiam ale ja nie dodaje pomidorkow.
Aneta nie mam przepisu takiego konkretnego najczesciej kupuje w lidlu mix odrazu wszystko przygotowane tylko wode dodac i odczekac az wyrosnie,sa ze slonecznikiem,pestkami z dyni.Wczesniej robilam z przepisu ale nie chce mi sie ciapac z taka maka i taka.Wiec sobie ulatwilam i pieke.Tylko jak juz wstawiam w foremkach(uzywam silikonowych)to na dolna polke stawiam jescze dodatkowo naczynie z woda.
ja miałam zupkę z wczoraj i zrobiłam placki ziemniaczane z cebulką i śmietaną.:skacze::skacze::skacze: