-
Odp: [Konkurs] Zdobienia animowane
Tyle prac, także to wszystko musi potrwać, jednak było duże zainteresowanie konkursem a większość z nas wysłała więcej niż jedną pracę. Myślę, że potrzeba czasu żeby to ogarnąć. Ja nie potrafię sobie wyobrazić jak potem spośród tylu wybrać te najlepsze:D
-
Ja też zastanawiam się, jak zdołam ogarnąć tyle prac :) Cieszę się, że niedługo je wszystkie zobaczę.
-
ja to juz się nie mogę doczekac aż zobaczę Wasze cuda :)
-
dziewczyny pobiłyście rekord jest 68 prac jestem w szoku :ok:
wkrótce tzn przed 9 prace będą wystawione razem z sondą proszę cierpliwie czekać ^^
-
68:wow::wow: No to poszalałyśmy :D:D
Ja nie umiem się zdecydować, na która zagłosować jak jest 10 a co dopiero 68:haha:
-
uuu no to frekwencja dopisała
-
haha no o niezle podejzewam ze bedzie 2 glosowanie bo tyle prac i nikt nie bedzie mogl sie zdecydowac;p
-
O matuchno :wow: 68 :wow: szok!! To dopiero będzie problem żeby coś wybrać :o
-
no to będzie w czym wybierać :D
-
oj to napewno będziemy miały dylemat na co zagłosować:D ale przy okazji ile zaczerpniemy inspiracji:skacze:
-
No nic dziwnego :P W końcu w sumie łatwy temat, a że każda z nas mogła wysłać więcej niż jedna, to też robi swoje :) Ale to fajnie, będzie więcej do oglądania i podziwiania ;)
-
wybrac jedna z 68 ?;P to udręka... a nawet i te 3 miejsca to katastrofa....
ciezka sprawa bedzie...:huh:
-
O to frekwencja jak nigdy dotad:) To faktycznie bedzie w czym wybierac:)
-
Matko, a tu szósty dopiero :)
-
No, no nieźle :D szkoda, że nie mam "przśpieszarki czasu" :P aż mój komp się trzęsie.. co to będzie tyyyle wczytywania obrazów :P
-
ha mowilam ze ankieta bedzie miala ze 2 strony...niezle....juz widze te godziny spedzone na ogladaniu i wybieraniu heheheh super....oby kazdy konkurs cieszyl sie taka popularnoscia:D i frekwencja:D
-
O matko dziewczyny jestescie szalone:-) tyle prac;-) a ja niestety nie wiem kiedy je zobacze bo komp dalej padnienty a na telefonie prawie nic nie widac...
-
-
czekam zniecierpliwionaaaa :D :skacze:
-
W końcu konkurs bez ograniczeń to i prac tyle- a ile dyplomów będzie do rozesłania:P
ciekawe ile kreskówek sie powtórzy?
-
No tak, szerek masz rację:D a tu same Kubusie Puchatki czy Smerfy:haha::tany:
-
Czy same Kubusie czy smerfy z 68 wybrac 3 najlepsze nie lada wyzwanie a ogladania ile bedzie, dluga droga eliminacji:)
-
o szok tyle prac ciężko się bedzie zdecydować
-
Kurcze!! Ile prac!! Dziewczyny poszalałyście :D Już nie mogę się doczekać aż zobaczę te cuda :)
-
Powariowałyście? :P aż tyyyle prac?! Mnie to się chyba z pół dnia te zdjęcia będą ładować! :P (w tym moja jedna :P)
Jeszcze tylko 2 dni :skacze: