http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...moto-show.html
serdecznie gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim którzy mieli odwagę zmierzyć się z tym niebanalnym wyzwaniem :ok:
Printable View
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...moto-show.html
serdecznie gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim którzy mieli odwagę zmierzyć się z tym niebanalnym wyzwaniem :ok:
Gratulacje dziewczyny prace były mega wypaśne!! dziękujemy sponsorowi za wspaniałe nagrody !!:)
serdeczne gratulacje!!!! praca, którą typowałam zajęła 2 miejsce :D:D:D
gratulacje :] dla wszystkich dziewczyn - nie tylko tych na podium !
było ciężko dziewczyny,oj ciężko zdecydować się i wybrać :]
Aga,Ty miałaś wczoraj prawdziwe urodzinki hyy :D zazdraszczam dwóch wspaniałych prezentów :D:D:D:D
O jaaaaa :wow: nie wierzę!! Dziękuję za przyznanie mi pierwszego miejsca :skacze: Pierwszy raz wygrałam konkurs :jupi: ale się mega cieszę. Oczywiście gratuluję pozostałym dziewczynom, bo prace piękne!!
ja równiez gratuluję wszystkim uczestniczko, ze podjeły wyzwanie i wzięły udział w niebanalnym konkursie, w którym ciapanie kwiatków było nie na miejscu:P
dizzy gratuluje, super praca
aga:skacze: gratuluje, wyszło na to, ze miałaś super prezenty na urodziny:D
zazdroszczę zakupów u DR:cwaniak2::D
Gratuluje dziewczyny!Bo prace na prawde wypasione!!!!
Gratuluję kobitki!! Prace na podium wspaniałe (moje faworytki) choć szczerze podobały mi się wszystkie :ok: ukłony dla Was za kawał świetnej roboty :master:
Gratulacje dziewczynki!! Prace były fenomenalne!! Odwaliłyście kawał dobrej roboty :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Gratulujuę tym, które staneły na podium :D ale i tym co wzięły udział bo konkurs do najprostszych nie należał ;):ok:
no i w koncu wyniki :D
dziewczyny gratuluję zajetych miejsc, mnie osobiście 2 miejsce urzekło i wyróżnienie :)
gratuluje również pozostałym uczestniczkom konkursu :D :good:
gratulacje dziewczynki i tym z podium i poza nim
gratuluję pomysłowości, świetnie sobie poradziłyście:kwiatek:
oj tak poradziłyście sobie rewelacyjne prace były przecudne
Teraz to dopiero nie wierzę !!:mml::tany2::szabelka::woot::tancze::jupi:
Dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeekuje :kooffa:
Oj tak wspaniały prezent urodzinowy :)
Tym bardziej, że skończył mi się liquid i byłam na "głodzie pazurkowym" hihi:)
Jeszcze raz dziękuje i gratuluje pozostałym laureatkom (i teraz nie będę oryginalna) oraz tym które brały udział bo temat naprawdę był trudny
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratuluję, świetnie poradziłyście sobie z tematem,
zazdraszczam nagród :P
Dizzy gratuluje, głosowałam na Twoją pracę:)
Łooo rajciu o jezuśku o masakra DZIĘĘĘĘKUĘ bardzo bardzo mega :jupi:
Padłam jak zobaczyłam wyróżnienie swojej pracy - no szok! To zaszczyt być tuż pod mistrzami :skacze:
Gratuluję dziewczynom na podium i wszystkim, dzięki którym konkurs w ogóle się odbył :D
Jeszcze raz bardzo dziękuję - zaczynam w siebie wierzyć dzięki temu forum :tany2:
szerek - dziekuje bardzo :)
Gratulacje zwciescom konkursu :) :brawa:
widze, ze dajecie sobie rade w kazdym konkursie :P :)
Gratuluje wszystkim!
Prace są naparwdę genialne!. :)
Zwyciężców Konkursu zapraszam na zakupy
Każda osoba proszona jest o złożenie zamówienia w sklepie
www.dobrarada.com.pl
w uwagach zamówienia nalezy koniecznie wpisać:
nagroda konkurs auto moto show - miejsce .....
zamówienia nalezy składać podając Swoje dane - czyli imie i nazwisko (widniejące tutaj na forum przy zwycięzkich pracach) oraz koniecznie podać Swój nick z Forum
proszę również o napisanie do mnie na priv tutaj na forum ze swojego konta informację o swoich danych osobowych.
Skąd taka ostrozność?
a stąd, że mielismy już próbę wyłudzenia paczki z tytułu zwycięstwa w konkursie.
Dlatego wszystkie trzy osoby które wygrały - proszę napisać mi na priv wiadomość jakie będą kompletne dane osobowe (imię, nazwisko, adres) osoby która będzie odbierała nagrodę - czyli składała zamówienie.
Co do kwoty:
odpowiednio do miejsca - składacie zamowienie w takiej kwocie jaka jest wartość nagrody (wartość zamówienia) , koszty wysyłki nie wliczają się do wartości zamówienia i ponosimy je my.
w razie pytań proszę pisać tu na forum na moją prywatną pocztę :)
GRATULUJĘ!!!!
Serdecznie gratuluję Dziewczyny :kwiatek: temat był niecodzienny a wszystkie poradziłyście sobie super!:brawa:
Brawo brawo Barwooooooo :brawa: :brawa:
PS Aga mam nadzieje ze teraz uwierzylas w swoje mozliwosci :*
Gratuluję dziewczyny! Świetne prace! :) :kwiatek: