Ja też tak myślę. W środę zadzwonię do eurofashion i wypytam się:D
Printable View
Ja też tak myślę. W środę zadzwonię do eurofashion i wypytam się:D
natalia- też tak myślę, sama mam suche włosy i dopóki stosuję odżywki i inne specyfiki, włosy są miękkie i elastyczne, ale jak przestanę to wyglądają jak siano, co innego odżywki wmasowywane w skalp, moim zdaniem tak samo jest z paznokciami, odżywki w lakierach działają tylko gdy są nałożone (np. utwardzają paznokcie) a jeśli coś ma pomóc w odżywieniu paznokci to wcieranie odżywek w skórki i wały i czekanie aż odrosną mocniejsze
No to jednak pochwalę VitaGel zielony. Dziś przyszła moja klientka nosząca tą odżywkę już 4 tyg ( w tym czasie dwukrotnie zmieniała kolor bo naprawdę słabo jej się trzyma każda hybryda- do dwóch tyg.) i jestem zaskoczona bo tym razem zero odprysku, odrościk 2 mm i pazurek wreszcie wyszedł po za opuszek (zazwyczaj wracała z uszczerbkami) Dziś po raz 3 zaaplikowałam jej odżywkę i kolorek.
No to ja dalej nie wiem.... Zadzwoniłam dzisiaj do poznańskiego oddziału eurofasion i tam miła pani powiedziała, że więcej schodzi im tych pomarańczowych.... Ale skoro Chocolata zachwala zieloną....:D
Zachwalam, bo dużo hybryd robię, a z opisów wynika że tą pomarańczową lepiej kłaść bez "dodatków" a zielona nadaje się pod hybrydy.
O no to jest bardzo wazne! Dzieki dziewczyny :)
Jaka cena jest za Vitagel? U mnie na ebay on kosztuje £30 !! On tyle kosztuje? 150zl??
Katiaa ja płaciłam w Euro Fashion 95 zł :)
spektakularnych efektów narazie nie widzę, jedna Pani zrobiła raz odżywkę u mnie pod hybrydę (tą zieloną) i wróciła z takimi twardymi po dwóch tyg że byłam w szoku. Pytanie czy to zasługa odżywki, czy jej magicznych tabletek - suplementów na włosy i paznokcie...
ok to ja piszę pierwsze odczucia po 2 tyg noszenia pomarańczowej z hybrydą kolorową, dzisiaj przez odrost zdjęłam (moczyłam w acetonie), wszystko się trzymało tylko na 2 najbardziej narażonych na uszkodzenia miałam lekkie odpryski, paznokcie twarde jak diabli, zaraz jak je zdjęłam szorowałam podłogę w salonie :o i nic, paznokcie są twardsze, Nigdy nie miałam tak twardych paznokci a przy takiej długości jak teraz łamały się i rozdwajały, zwłaszcza, że z racji zawodu co chwilę myję ręcę, noszę po kilka godzin rękawiczki etc. nie wiem czy to zasluga odzywki czy nie, w kazdym razie mam na naturalkach zarąbisty tunel :D teraz położyłam zieloną z kolorem zobaczymy jak się sprawdzi. chociaż w takim wypadku ciężko o obiektywną ocenę, trzeba by znaleźć kogoś na typową kurację, czekam wiec na relację choco. W moim odczuciu jak najbardziej TAK.
No i kupiony Vitagel :D Moze zregeneruje i moje pazurki :)
A który kupiłaś????
Zielony, bo Chocolata polecila, ze jest lepszy pod hybrydy :)
Tak myślałam:))))
kochane piszcie prosze naa temat waszych wrazen dot tych odzywek...
czy zauwazalne jest wzmocnienie miekich slabych paznokci czy wydluza trwalosc hybrydki u pan ktor mialy do tej pory z tym problem?
Skierowałam Cie do tego działu po to, żebyś go PRZEJRZAŁA, a nie pisała ponownie pytań - wystarczy cofnąć się ciut - masz odpowiedzi. A jak chcesz znaleźć innych sprzedawców wystarczy wpisać nazwę w Google - powinno coś wyskoczyć:)
chokolada jestem na biezaco ale czekam na opinie po dluzszym okresie jej stosowania wiadomo ze z czasem uzytkowniczki beda mogly sie dokladniej wypowiedziec ktora lepsza i jakie daje efekty...;)
---------- Dodano o godzinie 18:26 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:33 ----------
upup
dłuższy okres stosowania to co najmniej 3 miesiące, kup, sprawdź sama, wszystkie narazie TESTUJEMY te odżywki.
A ja mam takie pytanie: czy jedna warstwa tej odżywki (bez kolorowej hybrydy) naprawdę zabezpieczy paznokieć, nie skurczy się w lampie? Czy może bezpieczniej położyć dwie warstwy, ale jedną warstwę odżywki i na to top harmony hybrydowy?
Jedna warstwa wystarczy, ale mozna polozyc dwie ;) ja klade jedna i nic sie nie dzieje. nie nakladam zadnych topow na to bo nie ma takiej potrzeby.
kochane zakupilam pomaranczowa vitagel jak sprawuje sie pod kolorkiem?p
Pomaranczowa jest taka bomba witaminowa i jej zastosowanie to polozenie na plytke bez koloru. Pod kolor typowo jest ta zielona :)
Robię tak samo :-P
kurcze tez tak slyszalam ale pani w hurtowni powiedziala mi ze po zastosowaniu zxielonej nieraz szybciej kolor schodzi czy odpada....
a jak kolor trzyma sie na pomaranczowej? czy ta pomaranczowa daje widoczne efekty poprawy? po jakim czasie?
wczoraj byla u mnie babka ktora uzzywala 1,5 tyg odrzywke eveline i mowi ze paznokcie duzo sie jej poprawily przez ten czas...
mam klientki ktore maja swoja plytke slaba ,miekka,cienka szukam sposobu zeby wzmocnic te pazurki bo wiadomo ze na twardszych pazurkach hybryda lepiej sie trzyma...
myslalam jeszcze aby klientki malowaly odrost paznokcia ta odrzywka eveline co o tym sadzicie?