Dziewczyny jak wasze kredeczki, dostałyście? chwalcie sie swoimy nowymi dziełami :)
Printable View
Dziewczyny jak wasze kredeczki, dostałyście? chwalcie sie swoimy nowymi dziełami :)
moje kredki dalej nie maluja.... musze nabyc nowe.....w jakims komplecie....moze beda lepsze...
UUUU ale sie napaliłam, uwielbiam rysować kredkami.....wlaśnie zamówiłam na ebayu niemieckim :) te same co Agnieszka...mam nadzieje, że beda ok..;) a nie jakies podróby ;P
agnieszka-x powiedz mi czy Twoje kredki się kruszą. Bo moje chyba coś nie teges:huh:, pozostawiają po sobie "resztki" i niefajnie to wygląda. Starałam się ten pyłek oczyścić pędzelkiem, ale niewiele to daje. Chyba będę musiała zainwestować w nowe:placz:.
a mi jeszcze ku... ź..wa nie wysłali.specjalnie odłożyłam wyjazd a kredek jak nie było tak nie ma:(
moje kredki przyszly juz jakies 2 tyg temu i az wstyd sie przyznac nie mam czasu na ich wyprobowanie :(
shola82 moje kredeczki sie nie kruszą sa wrecz bardzo miekkie i maluje sie nimi jak pastelami olejnymi
ja też kupiłam te kredki i jak na razie czekam na przesyłkę :P zobaczymy jak sie będą sprawować :P
Dostałam dzisiaj kredki i zmalowałam tak na próbe cos takiego ;P ale kontury czarne poprawilam farbka...
bardzo ładny :)
Agusia_pa2 no narescie cos sie ruszylo i pokazujecie swoje dziala. kwiatek super jak chcesz zeby kolor krawedzi platkow bylo ciemniejszy to cienkim pedzelkiem mokrym przeciagnij po kredce jak linerem. efekt taki sam jak czarna farbka. :D
mi fundusze nie pozwoliły niestety w tym miesiącu na kupno kredeczek :( ale póki co kwiatki które dostałam od dziewczyn na mejla bazgrzę kredkami z dzieciństwa, rękę wyrobić trzeba :D a to tutaj takie sobie o :
koniecznie musze zaopatrzyć sie w te kredki bo jak patrze na to co tworzycie tto szczeka opada:szczena: i kto by pomyślal ;)
kobietki uważajcie na allegro na sprzedającego bell_maison .oszust i krętacz.3-go stycznia zamówiłam kredki i zero odzewu,ani kredek ani pieniędzy a ni kontaktu,po prostu mnie olewa jak do niego pisze.uwazajcie!!!!
ja od niego zamowilam i wszystko doszlo!!
---------- Dodano o godzinie 08:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:29 ----------
ale kwiatki wczoraj próbowałam narysować i nic z tego nie wychodzi :(
xcombination - super kwiatki mi tez lilie najbardziej wychodziły;)
Kupiłam dzisiaj kredki z koh&noor
Kredki akwarelowe 24 kolory Mondeluz Internetowy Sklep Plastyczny Matejko
Mogą być? Tylko jak tym malować hahaha :D Nie mogę się za to zabrać. Nie wychodzi mi to coś.. Znaczy się malowanie jest ok ale to cieniowanie.. :(
Tosiaczek mam te same kredki, ale coś jest nie tak bo nie mogę nic ciekawego nimi namalować, u mnie w pudełku zabrakło instrukcji obsługi:leze::leze:. Na dzień dzisiejszy kredki wykańczają mnie, a ja je przy pomocy oszczyka:cwaniak2:
Dziewczyny jak wam pomoc moge z tymi kredeczkami zebyscie sie nie denerwowaly ?? mi sie swietnie maluje i nie widzze zadnych wad kredek
No ja nie wiem jak to cieniować tak jak ty malowałaś te bombeczki na pazurkach
hihi bo sie przyzwyczailysmy do farb a tu kredkami zupelnie inaczej!!
na chomiku jest taka książka w pdf 'malowanie kredkami', calkiem fajna, oczywiscie jestem na 1 stronie...:D
Tosiaczku najpierw biala kredeczka maluje te jasne elementy potem ciemna robie obramowanie, nastepnie jasniejszym kolorem delikatnie wypelniam a przy brzegach ciemniejszej kredki mocniej naciskam kredka aby kolor byl intensywniejszy.
Zrobie dla was kroki tych bombeczek i opisze od razu co robie pokolei i od razu kredeczki pokaze jakiego koloru uzywam moze tak wam pomoge
w aktualnym numerze akademii paznokcia jest fajnie wyjasnione na przykladzie jak cieniowac i co robic aby kredka miala intensywniejszy kolorek ( zmoczyc ciepłą wodą ) ;) str.50 :)
Agnieszka zrób kpk :) A w akademii będę musiała poczytać :)