ja mam zamiar dzisiaj robic ... zeby sie udalo ;p
Printable View
ja mam zamiar dzisiaj robic ... zeby sie udalo ;p
przed chwila dotarło:D
No to będzie co oglądać :D już się nie mogę doczekać Waszych prac :)
uffffff wysłałam:D :skacze::skacze: już myślałam, że dziś się nie wyrobie :)
A ja odpuściłam, nie tym razem:/:. Za żadne skarby to co w głowie nie wychodziło mi na paluchach, ehh trudno. Może następnym razem:D. Myślę, że będzie co oglądać:skacze::skacze:. Już się nie mogę doczekać:D. Powodzenia:ok:.
ja też sobie odpuściłam...za słaba jeszcze jestem na takie konkursu, ale z miłą chęcią pooglądam Wasze cudeńka i już nie mogę się doczekać kiedy będą dostępne:tuptup:
Ja też nie mogę doczekać się już prac:D :cwaniak2:
ja osobiście zdezerterowałam i nie wysłałam :D ale już sie nie moge doczekać waszych prac :D
No pokazujcie je w końcu!! :skacze: ja chcę juuuuuuż :D :D :D
Ja już zapomniałam że wysłałam hehehe :D
Dla mnie to też kawał czasu minęło....
---------- Dodano o godzinie 14:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:16 ----------
A w sumie to mam pytanko. Wszystkie prace będą pokazane czy tylko te co wygrały?
wszystkie prace zostaną wystawione :)Cytat:
Prace zostaną wystawione w ciągu 7 dni roboczych (wykluczając weekendy i święta)
Oj to jeszcze długo trzeba czekac na zachwycanie sie pracami :(
Jeszcze trzeba sie liczyć z przepisowymi paroma dniami:(
jestem taka ciekawa co wymyśliły inne dziewczyny:):D będzie co podziwiać, nieraz przeglądałam galerie konkursowe z tego forum:)
A kiedy będzie można zobaczyć wasze prace, bo nie mogę się doczekać? :skacze:
Pewnie w poniedziałek :D
fajnie by było jak w poniedziałek:) ale to będzie od razu ogłoszenie wyników??
no z teo co zrozumialam z regulaminu, to główne miejsce wybierze jury, a 3 wyróżnienia zostaną wybrane w glosowaniu
regulamin mówi o tym, ze w ciagu 7 dni roboczych prace zostaną wystawione!!
a 7 dni roboczych mija w przyszły piatek
w ciągu 7 dni nie oznacza, że za 7 dni, a to jest różnica!!! czyli mogą być wcześniej
Dziewczyny dajcie sobie spokój, trochę cierpliwości
Administracja ma 7 dni i nawet jak wstawią w piątek to będzie to terminowo!! i nie ma co się przekrzykiwać.
Wiele razy było tak, że po terminie jest ciągłe nabijanie postów o to kiedy będa wyniki... co się już robi nudne.
Proponowałabym zamknac temat do czasu ogłoszenia wyników.. bo komentarze typu :kiedy wyniki? będą nadal i bedziecie się tylko denerwoać. A po ich ogłoszeniu ponownie go otworzyć. :)