oj trudno wybrac ale juz zaglosowalam.Sliczne prace!!!
Printable View
oj trudno wybrac ale juz zaglosowalam.Sliczne prace!!!
Dziewczynki nie szykuje się może jakiś forumkowy konkursik? bo mam na takowy ochotę :cwaniak2::skacze:
Kasandra tu zawsze się coś szykuje:)
Głosik poszedł:)
Mój głosik również oddany. Oj ciężko było. Piękne prace laseczki! :D
Przypominam, że trwa głosowanie na najlepszą pracę, zostały jeszcze tylko 2 dni !
Sonda zostanie zamknięta 23-04-2011 o godzinie 20:20
Zapraszam http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ata-70-te.html
Ja też oddałam głosik :)
moj głosik tez poleciał ;)
i ja zagłosowałam ;)
i mój glosik oddany:)
i ja oddałam głosik :)
I 14 II 6 III 3 Ja tak uważam;) Ponieważ patrząc na te paznokcie widzi sie Lata 70, a nie kwiaty akrylowe, borkat itd.
xjotkax ale lata 70 to nie tylko disco.....poza tym regulamin mówił tez o konkretnej kolorystyce - każdy ma swoje zdanie i swój gust..poza tym inny punkt regulaminu mówił tez o zdjęciach tematycznych
Mi na początku skojarzyło się z "dziećmi kwiaty", czyli dużo kwiatków, a dopiero później Travolta i "Gorączka sobotniej nocy" :D w rezultacie, moja praca chyba tylko kolorystycznie spełnia wymogi.
MartaOSz musza byc regulaminowe skoro sie dostały ;)
Kazdy widział inaczej temat ;) większość prac jest w kolorach Nailspro chodź nie wszystkie jak widzicie, zwróćcie uwagę ze są różne stopnie trudności, w niektórych więcej szczegółów w innych mniej, każdą prace nalezy ocenić indywidualnie. Dla mnie lata 70 to disco, muzyka, hipisi, kwiaty, szał, kolory czyli powiązanie wszystkich tych elementów:) a to jak jury bedzie oceniać nalezy zostawić sile wyższej, na pewno weźmie pod uwagę wszystkie prace. Mi podoba się ze 4 ;)
---------- Dodano o godzinie 19:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:34 ----------
juz jutro wyniki :)
Oj dziewczyny, przesadzacie, chyba, nie robimy przecież konkursów pod dyktando, tak?
Jest pole do tzw interpretacji tematu, a wiadomo, że każdy może mieć własną, inną, czasem skrajnie inną wizję.
Prace kwalifikowane do konkursu były sprawdzane pod kątem technicznym w sensie kompletność zdjęć i prawidłowość oznaczeń, obecność na liście itp. nikt nie kwalifikował na postawie "zgodności z tematem" to jest zadanie jury. A w jury zazwyczaj decydujące zdanie ma sponsor.
właśnie ;) a wiec czekamy
Serdecznie gratuluję ! Dziewczyny, odwaliłyście kawał dobrej roboty :D
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...lata-70te.html
aaaaaaaaaaaa ale się ciesze!!!!! siedzialam nad ta pracą wiele długich godzin, dziękuję, że to doceniliście!! :):):) bardzo dziękuję :*
gratulacje :)
choc moje typy były troszke inne :) ankieta mniej wiecej je potwierdza ;)
Gratulacje laski!! Piękne prace!! Moje faworytki na podium choć wszystkie prace mnie urzekły :ok:
A Sponsor jaki wspaniały gest - no jestem pod wrażeniem :):ok:
A dziekuje bardzo :skacze: bardzo bardzo sie ciesze :)