-
Odp: [Konkurs] Fly me to the moon !
o co te nerwy ?? stało się to się nie odstanie... mic nie da nasze gderanie:) ehhhh kiedy wreszcie je zobaczymy no !! Mam pytanie ?? kiedy będą wyniki?? czy razem z ankietą czy po ankiecie ??
---------- Dodano o godzinie 21:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:07 ----------
przepraszam już doczytałam :)
-
O matko, co tu się dzieje...przez takie akcje naprawdę spada ochota na branie udziału w konkursach.
-
Koniec tematu, wszystko wyjaśnione :)
-
to,że nie ma jakiegoś punktu w regulaminie nie znaczy,że nie jest coś oczywiste;)dla mnie zawsze było...
jeszcze tylko 2!! dni... aż czuję mrowienie w żołądku....:P
-
do tego konkursu podchodzę na luzaka nie stworzyłam zbyt skomplikowanej pracy więc nie napinam się:D
-
Wszystkie piszecie, że nic skomplikowanego, a jak przychodzi do oglądania prac to cuda :D
-
Piękno tkwi w prostocie :D
A ja nie zobaczę prac ani nie zagłosuję ;( Dopiero zobaczę jak będą wyniki ;( ;)
-
Katerina trafiłaś w sedno - prostota i umiar zdobniczy - to lubię najbardziej :D
-
u mnie to bida z nędzą:placz::placz:
-
Co będzie to będzie. Ale prace to już bym chciała zobaczyć z ciekawości :)
-
ja też nie liczę na żadne podium ani wyróżnienie. A prac konkursowych nie mogę się doczekać nawet gdy nie biorę udziału.
-
jak bedzie nastepny konkurs to sie chyba wezme za niego, fajnie musi byc tak oczekiwac jednak z nutka rywalizacji;) nie moge sie doczekac aż zaglosuje;)
-
pewnie znowu ciężko będzie wyłonić najładniejszą prace, bo wszystkie będą super
-
a ja myślałam że to dziś 22 :huh::huh:
-
dajcie dzień wcześniej :D Już są takie mega emocje że mogły byście się zlitować :)
Prosimy
-
Nie ma co prosić bo i tak prace będą wystawione zapewne jutro przed 24:D Niestety ale Kamis jest bezlitosny:D (obym się myliła)
-
damy radę:glodny:
tylko musimy się wzajemnie mobilizować:przytul:
-
A ja jeszcze nie mogę ...:(
-
widzicie??
jakoś przeżyłyśmy.... to już dziś:skacze: te co nie mogą spać jeszcze dziś zobaczą te cuda na kiju... a ja sprawdzę rano:placz:
-
tak to juz dzis, nie moge sie doczekac, mialo mnie dzis nie byc na forum ale wyjazd musialam przelozyc, ae to dobrze bo pazurki zobacze:D
-
Ale pewnie dopiero późnym wieczorem ;(
-
-
obstawiam ze bedzie 22, 23 godz, kamis nigdy nas nie rozpieszcza:P
-
Ciekawe czy tym razem też tak późno ?? Może Kamis zrobi nam niespodziankę :D
-
Powinien nas kiedyś zaskoczyć. W końcu zawsze prace są wystawiane na ostatni dzwonek.
A jakby tak kiedyś dzień wcześniej wystawił to by dopiero było zaskoczenie :) :) :)