-
Odp: Lubuskie warsztaty forumkowe
a ja dla odmiany wybieram te z miesem też 8szt:) ja mam farbki gorzej z pedzlami nie wiem czy to takie no i nie posiadam zaciskarki i rurek do tunelu:) taka gapa ze mnie i nie zamowiłam:)
a i będę po 10 albo przed 11 zależy jak autobus bedzie jechał bo o 8 wyjeżdza z wrocka:) wtamtym tyg sciągnełam juz wswoje pazurasy długaśne ale nie wytrzymałąm i zażelowałąm naturalsy i teraz ściągać mi się tego nie chce:D
Tak więc do zobaczenia nie mogę się już doczekać:) mam nadzieję że trafię:) widziałąm już wskazówki jak trafić wiec może się nie zgubie:D
-
Lena w najgorszym wypadku ktoś po ciebie wyjdzie;)
...z tą zaciskarką... to dla mnie podstawa także do tipsów!!
pożyczę ci jedną swoją... a może i ty się o tym przekonasz:ok:
-
też nie mam zaciskarki, ale postaram się kupić :P
-
ja tez nie mam zaciskarki ale zawsze sobie bez niej radziłam.
-
No to ja dodam.... też nie mam zaciskarki :P
-
haha ja tez nie mam :leze: ale na razie nie funduje sobie bo sie okaze ze bedzie lezec w kuferku... musze najpierw zobaczyc z czym to sie je :)
-
Jako, że robię tylko na tipsie też nie mam zaciskarki :) Może przekonam się, a właściwie naucze się akrylu to zakupie :)
-
:cwaniak2:torcik nabiera kształtów ale mam na niego ochotę :) jeszcze dwa dni dziewczynki! :)
-
Cytat:
Napisał
Sylwia87
Jako, że robię tylko na tipsie też nie mam zaciskarki :) Może przekonam się, a właściwie naucze się akrylu to zakupie :)
ja też robię głównie tipsy i bez zaciskarki ani rusz...
ale ciebie Aga podziwiam, że takie tunele bez zaciskarki dziergasz... master:uklon:
jutro jeszcze tylko wyszoruję na kolanach szczotką ryżową podłogę... stół robolki (mąż z kumplem za piffko) przyniosą... ustawię wszystko ...padnę na twarz...a w sobotę wstanę o świcie i się spotkamy:P
-
Przyszła moja paczka!!!! :skacze: Będę miała pędzelki do farbek i kolorowe akryle :D
Zyza, jak takie pyszności robisz, to ja kanapeczek żadnych nie biorę :glodny:
-
ale wam zazdroszcze dziewczyny tez bym chetnie pojechala, no ale z anglii to mam kawałek:D w kazdym razie zycze miłej 'zabawy' ;) bo napewno bedzie miło w takim gronie;]
-
Ja jakoś nauczyłam się robić tunel bez zaciskarki. Pokaże wam fajny i prosty sposób jak zrobić przy pomocy rurek super tunel. raczki szykować te co się deklarowały użyczyć pazurków. ja myślę że może uda mi się do soboty wymyślić jakiś wzorek specjalnie dla was. myślę o kształcie obele.
-
Ja właśnie piłuję pazury :D Jestem gotowa do użyczenia pazurów tak, jak obiecałam :) Może być nawet każdy inny :P
-
Celinko ale to będą długaśne pazury wiec szykuj się hehehe. i każdy inny od razu będę wzorki dziergać.
-
aga to dla mnie ten sobol:P
może mnie przekona... bo na razie jestem na nie;)
też już prawie ściągnęłam:D
czy ktoś ma kontakt z edytakon... nie podała jeszcze co będzie jadła, a ja wcześnie jutro muszę wyjść, a wrócę wieczorem i w międzyczasie zamówić muszę żarełko....
-
Zgodzę się na wszystko oprócz wycinania skórek... :huh: Bo mam małe, a właściwie to prawie ich nie mam i jak kiedyś stylistki paznokci mi wycinały to zawsze wychodziłam z pokaleczonymi palcami :/: dlatego wycinaniu skórek mówię stanowcze nie :P
Ale puścicie mnie do domu z takimi długaśnymi?? Czy potem trochę podpiłujecie, co bym mogła funkcjonować normalnie?? :huh:
-
Evelyn kochana zamow mi pierogi :) jak na slodko to na slodko :)
-
Celina, no będziesz musiała się nauczyć funkcjonować z długaśnymi hehehe :D
-
Agnieszka-X ja Ci oddam wszystkie moje paluchy, nie ma problemu, jutro zaczynam zabawe z frezarkę i sciagam do zera :)
-
Jak mus to mus... ;)
Aga, masz pomysły na 20 pazurów?? :D
-
Ja tez bez zaciskarki funkcjonuje, ale chetnie poznam to ułatwienie :)
Mi juz się snia te warsztaty, tak jestem nimi nakręcona :) Ja będę chwilkę przed 10.00 ;) o 9.00 wyjeżdżam :)
-
hehehe 20? hmmmm coś wymyśle na miejscu najwyżej. ale nie wiem czy czasu starczy na ćwiczenia. ja pazurki takie długaśne jak ja mam akrylowe ze zdobieniem robię ze 3 godziny. to niby na 20 starczy czasu ale wam już niewiele zostanie no klejenie czegoś. musimy się na kilku zamknąć. każda będzie miała chociaż jeden tak żeby było sprawiedliwie.
-
Bombowo.... Ja tam mogę oddać tobie jedną rękę, a drugą komuś na ćwiczenia :) Ale będzie superaśnie.... :skacze:
Dziewczyny, jest jakaś szansa, żeby znaleźć was na Facebooku?? :love: Jeśli tak, to wyślę wam na priva imię i nazwisko oraz miejscowość... Zdjęcie profilowe mam takie same jak na forum, więc będzie łatwo mnie znaleźć :)
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Evelyn kochana zamow mi pierogi :) jak na slodko to na slodko :)
...ale nie ma pierogów na słodko.... to może naleśniki z serem??
-
Cytat:
Napisał
celina_celina
:
Dziewczyny, jest jakaś szansa, żeby znaleźć was na Facebooku?? :love: Jeśli tak, to wyślę wam na priva imię i nazwisko oraz miejscowość... Zdjęcie profilowe mam takie same jak na forum, więc będzie łatwo mnie znaleźć :)
Tak mnie można :) Marta Tasiemska z Sulechowa :D wiec zapraszać :skacze: