Moja znajoma ma nutkę na karku ;) ja bym chciała coś takiego ;) albo w uchu na chrząstce :P hehe
i tak sobie nie zrobię ale wiem że bym chciała :)
Printable View
Moja znajoma ma nutkę na karku ;) ja bym chciała coś takiego ;) albo w uchu na chrząstce :P hehe
i tak sobie nie zrobię ale wiem że bym chciała :)
ja czekam az mi przyjda pieniazki i śmigam zrobic tatuaż :D
ooo a jaki wzór?
ej dziewczyny a ja mam takie pytanko... bo ja mam tatuaż z tyłu na lędźwiach i chciała bym go jakoś przerobić... macie może kogoś znajomego kto by mógł wymysleć jakiś wzór??
nietoperz albo motyl
ja właśnie myślałam o jakiś motylu :skacze: tylko właśnie nie mam pomysłu w jakim miejscu mogłabym go zrobić :huh:
oo a może bym mogła wysłać Ci zdjęcie tego gówienka mojego i byś może coś pokombinowała z tym??
wyslij ale tez powied co chcesz z nim zrobic i w jakich motywach i stylistyce
daj meila:)
mi się marzy maleńka pięcioramienna gwiazdeczka czarna na nadgarstku.. 0,5 cm x 0,5 cm. :) ale mama nie pozwala. :P
taka mała gwiazeczka jest prawie niezauważalna, :D a po za tym tak maleńki tatuaż rozleje ci się za jakieś już 5 lat po zrobieniu. ramiona gwiazdy zrobią się malutkie i zaokrąglone, polecam zrobić większy ;)
---------- Dodano o godzinie 15:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:41 ----------
milenka wyślesz i mi? może tez na coś wpadnę ;) etna_16@o2.pl
ok wyślę wieczorkiem albo jutro rano:)
No powiem tak widać , że nie robiłaś go w salonie, jest niesymetryczny i nierówno wypełniony. Mam rację? Jeżeli tak to ja popełniłam taki sam błąd. Niestety on ma duże dosyć geometryczne kształty i ciężko będzie go jakoś ładnie poprawić w coś ładnego, bo tez mam tribala schrzanionego totalnie i nic się z tym nie da zrobić oprócz usunięcia chociaż jego jakieś niewielkiej części. Nie jestem specjalistą, powinnaś się przejść do salonu tatuażu, tam już coś Ci doradzą ;) Ja swój błąd będę usuwać chociaż troszkę by go wybielić, bu móc go jakoś zasłonić bo jak narazie to ja ze swoim nic nie mogę zrobić. Idź do dobrego salonu z tatuażem taka moja rada. Ja po takim błędzie już tylko w salonie robię tatuaże. ;)
masz racje...
a ile u Ciebie kosztuje usuwanie??
Przeszła bym się do salonu tyle że u mnie naprawdę dobrego niestety nie ma...
Mieszkasz w Olsztyna, to na pewno tam coś jest ;) a miałam rację, ze ten Twój tatuaż nie jest z salonu? a cena to od 100 do 1,500 zł ale taki jak twój to myślę ze nie więcej jak 150 zł. A szczególnie jak wytargujesz się jeszcze o cenę to może nawet 100 zł, tylko za pierwszym razem nie usuniesz całego tatuażu, aby go usunąć w całości trzeba pójść ze dwa trzy razy, zależy jak głęboko jest umieszczony pigment. Ale jeżeli chcesz czymś go zasłonić to wystarczy go choć w jakimś stopniu usunąć. ;)
Właśnie u mnie fajnego studia nie ma niestety;/
a gdzie taki tatuaż można usunąć??
poszukaj, gdzie jest laseroterapia w Olsztynie... np. jest tu Epi Centrum Olsztyn - Dane teleadresowe :)
dzięki wielkie zaraz popatrze tam sobie
Proszę bardzo ;)
powiem ci że myślałam że to droższe jest... a na tej stronce patrze ze to koszt od 100 do 300zł za zabieg...
Ahaa... no widzisz to zależy już chyba od miejsca, każdy ma inne ceny. :)
j aplanuje zrobic kurs tatuazu :) dziewczyny nie wiecie jak mniej wiecej cenowo to wyglada??
hehe też bym chciała taki kursik zrobić tyle że w tatuażu ważna jest praktyka....
no wiem wiem :) ale od czegos trzeba zaczac :) zeby moc praktykowac :D
nie wiesz cen mniej wiecej?