oczywiście, że rano będą, ale jest tyle pięknych prac że ja chyba bym poczekał ;)
Printable View
oczywiście, że rano będą, ale jest tyle pięknych prac że ja chyba bym poczekał ;)
A ja na impreze lecę więc też mam nadzieję że rano zobaczę:)
kamis wstawiaj prace :) wszystkie czekaja :)
sa prace sa prace :skacze::skacze::skacze: juz mi sie laduje
ejj szczerze? podnieciłam sie hahaha :leze:
Bardzo dziękuję wszystkim za udział i tak dużą frekwencję, zapraszam do oglądania i głosowania
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...a-zdrowie.html
no kochane dałyście czadu piękne,trudny wybor
ogladnelam i szczena mi opadła... moja praca sie nie umywa do inych...
ale piękności :love: juz zagłosowałam a teraz ide spać ulga na sercu hihi Dobranoc;*
Kurna, moj to do Waszych wyszedl blado :P
Piekne kieliszki, super pomysly i oczywiscie nie moge sie zdecydowac :)
wszystkie prace przepiękne ale się postarałyście, mi do gustu bardzo ale to bardzo przypadła praca nr 5 jest boska - głos oddany:ok:
Przepiękne prace, jeszcze nie wiem na którą zagłosuje;]. Cudeńka:love:.
no ja juz ale łatwo nie było
no i jest minimum 9 fajnych prac... co plasuje moją pracę max na 10-tym:P miejscu
ja jeszcze nie wybrałam... dziś raczej nie zdecyduję:/:
Zagłosowane. Prace rewelacyjne :love: Ciężko było wybrać.
i miałam podobny pomysł jak jedna z Was ^^
o jaaa, ale piekne kielonki, ja juz oddalam glos, tak juz mam, ze musi mnie zawołać czy to kieliszki czy to glosuje na paznokcie, zawsze "mnie woła" zebym na to zagłosowała.:D
Niestety zapraszam na ponowne głosowanie
normalnie szok.... że też przeszła mi myśl o wygranej w trakcie tworzenia swojego kielonka.. :-/ Macie super pomysły :D gratuluje
---------- Dodano o godzinie 22:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:09 ----------
dlaczego na ponowne glosowanie??
---------- Dodano o godzinie 22:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:11 ----------
dlaczego na ponowne głosowanie ????
samaron a gdzie bo ja mam zamkniętą ankiete
ile prac... w szoku jestem ,ale przy jednej to po prostu padlam:love: i na nia zaglosuje i mam nadzieje ze wygra :D
sonda została zresetowana proszę o ponowne oddanie głosików, dzięki
świetne prace, ale jedna najbardziej mnie urzekła:love:, trzymam mocno kciuki aby wygrala:D
prace przepiękne, już głos oddałam, pomysły fantastyczne, gratuluję
i jak tu sie zdecydowac;/ wszystkie sa sliczne! :):):)
zagłosowałam ale nie było łatwo! Dziewczyny wielkie gratulacje. Wspaniałe prace aż miło popatrzeć :) każda ładniejsza od drugiej :)
Ile prac :wow:brawa dziewczynki :) Mi też przypadła do gustu praca nr 5 oprócz ślicznego kielonka to jeszcze śliczne zdjęcie :)
Biorę po uwagę pierwsze wrażenie, zaangażowanie i staranność :D i nie wiem, którą wybrać...