no mi jak z daxa przysłali to tez ok 2 miesiecy chyba czekałam. Ale przysłali:)
Printable View
no mi jak z daxa przysłali to tez ok 2 miesiecy chyba czekałam. Ale przysłali:)
Jeśli chodzi o Vichy, to ja się zarejestrowałam na stronie i wypełniałam takie ankiety diagnostyczne odnośnie skóry i włosów.
Na koniec zbierają te inf. w całość i robią taką niby farmaceutyczną analizę i podają produkty, które wg nich będą odpowiednie.
Byłam zaskoczona bo wybrałabym całkiem co innego do mojej skóry i pewnie znów bym nie trafiła.
Czekam teraz jak mi się mój stary krem skończy i wtedy kupię co mi polecili.
A do tego dzisiaj przysłali mi 3 próbeczki...
też się zarejestrowałam i wypełniłam, zobaczymy:)
Tak, sprawdziłam, tutaj trzeba się zarejestrować, mi przysłali chyba po m-cu.
o to spoko bo to samo co moje. poczekamy, zobaczymy:)
ja własnie wysyłam... zobaczymy
---------- Dodano o godzinie 12:59 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:20 ----------
co z tym rossnetem............!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ???
czy dostał ktoś już paczuszke z rossneta ?! <ta sierpniowa> bo u mnie na profilu zupełna cisza :/:
u mnie tez nic
ja też nic
jest juz wzresien,podejzrewam ze nie bedzie prezentow;(;(;(
ostatni prezent też się opóźnił więc ten będzie jakiś na początku września...może w przyszłym tygodniu a może jeszcze w tym:)
czyli jest nadzieja ehhe:skacze::skacze::skacze::skacze:
miejmy nadzieje:) ja jeszcze nic nie dostałam z rossneta wiec czekam niecierpliwie:)
A ja mam coś podejrzenia że te prezęciki były tylko latem bo tam w wym regulaminie dotyczącem paczek (czy coś takiego) pisze że to taka letnia promocja. Ale nie wiem
możliwe. jeśli tak to byłoby fajnie żeby coś zimowego też wymyślili:) bo teraz to póki co są tylko te ustrzel okazję, szkoda że mało który produkt mnie tam interesuje
a no własnie.. ale jak tam czytałam w jakichś pytaniach do eksperta czy cos takiego to pisało ze taka akcja organizowana jest mniej więcej co dwa miesiące... więc zobaczymy... ustrzel okazje konczy się dziś. może już tego nie dadzą tylko coś ciekawszego;)
a to już jest nie perwsze ustrzel, ostatnio poinformowali mnie o kolejnym jak już 3 dni trwało i nie wzięłam kodu na coś co chciałam (ale teraz już nie pamiętam co to było...:/)
mnie nic na maila nie przychodzi z tego rossnetu...:( pozaznaczalam am co trzeba i nic;/
może w spamie masz
nie mam juz też tam sprawdzałam;/ właśnie nie wiem co jest grane
Dopiero dzisiaj przeczytałam to wszystko ten cały watek i szkoda ze tak późno bo może tez na coś bym się załapała ;] ale moze cos jeszcze będzie;] oby;]
Słyszałyście o tej promocji w Sephorze? za darmo wymieniają stare opakowania tuszu na nowe firmy Clinique do wyczerpania zapasów..u mnie niestety ta promocja już się skończyła;( ale np w warszawie podobno jeszcze była..nie wiem jak teraz
pierwsze słyszę.. fajnie, tylko niestety ie używam:) a gdzie się znajduje takie fajne info?
też pierwsze słysze... ale też nie używam tego tuszu...;/
ale jak dają za darmo to czemu nie brać?
Clinique | tusze
promocja niby do6.09 ale prawie wszędzie już zapasy wyczerpane:( za poźno się dowiedziałam:(