Wzorki ekstra :good:ale jak dla mnie to muszą być mniejsze i geściejsze bo pazurek mały i taka żaba nie wyjdzie już ;]
Printable View
Wzorki ekstra :good:ale jak dla mnie to muszą być mniejsze i geściejsze bo pazurek mały i taka żaba nie wyjdzie już ;]
Można sobie pomniejszyć jeśli się da i obrazek się nie rozmaże.
A tutaj takie:
A to decoupage ściągniete ze wzorku wcześniej od Was:)
a i jeszcze jedno nie mam zadnego kursu więc prosze o wyrozumiałość :)
bez kursu a i tak robisz ładniejsze pazurki niz co niektore profesjonalistki... śliczna praca :)
Popieram!
A tutaj wzorek ajkby ktoś chcial tez takie zrobić :):P:):P
super!! macie jeszcze jakieś gotowce. Tu moje, których na konkurs ostatnio użyłam:D
Tu kilka gotowców :) Wzorki zaczerpnięte ze stronki szablonetka.pl i niektóre fragmenty powielone :D
no i skończyły mi się podziękowania.. ale wzorki są super, dzięki:)
mam pytanie.. czy jak przyklejamy chusteczke do kartki to tą chusteczkę kładziemy jakos na srodku i później boki chusteczki kleimy taśmą klejącą?
tak jak na rysunku ?
To zależy od ustawień drukarki chyba.. Jeśli drukuje od samej góry to lepiej przy samym brzegu przykleić ( ja tak wiekszosć robiłam i tak częsć wzorku drukowalo sie na taśmie klejącej). Można też przykleić większe chusteczki takie, zeby zakrywaly wiekszosć kartki.
Tak to u mnie wyglądało :
Załącznik 8919
yhym :) Baaaardzo Dziękuję :przytul::*
mój kochany jak drukował to przyklejał większe, takie serwetki i sklejał na grubo a drukował tylko na środku, żeby na wszelki wypadek mu nie przepalił laser taśmy
no to i ja wam coś dorzucę :)
ja kupilam paczke serwetek 3 warstwowych 30x30cm docielam i zakrywala ok 90% kartki:D dosinalam w taki sposob zeby miedzy kartka a serwetka zostawic miejsce na przyklejenie tasmy
a ja chusteczkę przykleiłam na środku kartki, potem ten wzorek otworzyłam w wordzie, rozmieściłam na środek kartki i wydrukowało mi się idealnie na chusteczce :)
Kolejne znalezione w necie.. moze się przydadzą
Załącznik 9171Załącznik 9173
Załącznik 9175Załącznik 9176
Załącznik 9178
;) mała dokładka gotowców :wstydek:
Oby Wam coś do gustu przypadło :skacze:
dzieki dziewczyny
Nie ma sprawy, jak skończę kolejne "obrabiać to znów wkleję :D
dziewczyny świetne obrazki, niektóre szalenie inspirujące!!
to ja tez coś dodam od siebie;)
Część III i jak na razie ostatnia ;) http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_217.gif
widzę że Was ostro zainspirowałam cieszę się z Waszych pomysłów
i widzę że dobrze to drukowanie Wam wychodzi
czekam na pazurki