-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Drogie Panie, przedstawiamy Wam nasz nowy produkt:
Rzęsę z 100% naturalnej norki syberyjskiej-
Premium Mink fur 100% natural
Ta rzęsa z norek to naprawdę wysoka jakość. osadzona na 6 paskach w pudełeczku, bardzo gęsto tkana. Skręt C to standardowy skręt C (ani mniej, ani bardziej wygięty)
Rzęsy Premium Mink odznaczają się nie tylko najwyższą jakością, ale też profilowanym kształtem
(u podstawy rzęsa jest cieńsza, potem delikatnie grubsza na środku i zwęża się aż po sam koniuszek) Dzięki takiej budowie rzesy- przy powiece nie ma "efektu zgrubienia", a powstaje mocne zagęszczenie wchalrzyka aplikowanych rzes przy jednoczesnej ich lekkości.
Polecam dziewczyny, naprawdę warto
Na razie rzęsek nie ma jeszcze w sklepie, ale śpieszę do Was z radosną nowiną, że mamy takie cudo:skacze:
Gdyby ktoś chciał o nich porozmawiać proszę dzwońcie do mnie
tel 516066244
albo do Edytki
z norkowymi pozdrowieniami
Kura
-
dziewczyny proszę powiedzcie mi jak z jakością (przy metodzie blink) tego kleju:
klej do rzęs AD 3 ml ?
-
Bożena P. zalezy o co pytasz. Idealny do blinka, bo nie szczypie, nadaje się jak najbardziej do pracy na otwartym oku. trzyma 2-3 tygodnie, wiąze dosc szybko jak na klej tego typu. Nie jest gumowaty.
-
Dokładnie chodzi mi o takie tylko do blinka :) wezmę go na probę :)
On jest czarny czy przezroczysty?
A te rzęski MINk premium u was w sklepie to co to za rzęsiorki? Bo nie ma tam żadnego info :( to są syntetyki?
Można u was kupować na fakturę vat? Jakie są koszty przesyłki, czy jest możliwość dostawy kurierem?
Przepraszam za tyle pytań, ale zamierzam złożyć zamowienie i tak wybieram, wybieram :D ;p
-
BozenkoP
Klej AD jest czarny
O rzesach mink juz naprawde wiele pisalysmy na forum i wg mnie i one i SD sa naprawde najlepszym produktem syntetycznym na jakim pracowalam.
Wystawiamy rachunki, koszt wysylki priorytetowej 8zł, zas kurierem za pobraniem 34,44 :)
Zapraszamy na zakupy
-
dziewczyny mam maly problem..
wczoraj robilam dziewczynie rzeski
i dzwoni dzisiaj ze szczypia ja oczy starsznie dopeiro dzisiaj i nie wiem co robic uczulenie ma trzeba zdjac?? to od kleju chyba tak mi sie wydaje
dzownila ze wkroplila krople i jest lepiej ...
od czego to??
wczoraj podczas stylizacji otworzyla pare razy oczy bo musiala wstac do lazinki..
-
może ma uczulenie na klej...
-
malutka, oczy mogą być podraznione od kleju, parę razy otworzyc oczy w trakcie zabiegu to nie w kij dmuchał:skacze:.
To mogą byc rzęski zbyt blisko powieki przyklejone
pani może być wrażliwcem, niech weźmie coś na odczulanie typu zyrtec, powinno pomóc, jak nie pomoze w ciagu paru dni, rzęsy należy zdjąć.
Bożena, ja ze swojej strony o minkach tylko dodam, że to naprawdę dobra głęboko czarna rzęska, dobrze wyprofilowana posiadająca mikropory, w które wnika klej w trakcie aplikacji przez co naprawdę dobrze się trzymają.
Bierz miksa na wyprobowankę:skacze::skacze:
-
no i już miałam składać zamówienie a tu akurat tego kleju nie ma :(
a rzęsek już podobno niewiele zostało (komunikat ze sklepu o ostatnich sztukach) - mam nadzieję, że jak będzie klej to będą jeszcze rzęski ;)
-
Bożenko są rzęski (jedyne czego nam na chwile obecna brakuje to b 0,15 Silkow, reszta jest, tylko komunikat ze sklepu ostrzega ze nalezy kupic bo sa ostatnie sztuki, czesto tak jest jesli liczba produktow spada do 5 szt.
Wyprobuj sobie ultra plusa ja akurat w te goraczki bardzo lubie na nim pracowac bo tak nie reaguje na temp otoczenia.
-
Cytat:
Napisał
malutkaistotkaa
wczoraj robilam dziewczynie rzeski
i dzwoni dzisiaj ze szczypia ja oczy starsznie dopeiro dzisiaj i nie wiem co robic uczulenie ma trzeba zdjac?? to od kleju chyba tak mi sie wydaje
dzownila ze wkroplila krople i jest lepiej ... od czego to??
a na jakim kleju robiłaś?
-
Klej do rzęs ultra plus
na tym... z tego co wiem kropelki jakies byly stosowane i narazie kolezanka sie nei odzywa najwidoczniej przeszlo:)
ale strasznie sie wystraszylam..;
-
Edytko ale ten ultra plus nadaje się do pracy na otwartym oku? nie piecze nic?
Jak jest odpowiedni i do pracy na otwartym i zamknięty oku to byłoby super:D tylko właśnie muszę mieć pewność że nic się klientce nie stanie jak jej nim zrobię na otwartym :)
Bo potrzebuję głównie do blinka bo do 1:1 mamy w salonie spore zapasy :D
-
ultra plusa na otwartym nawet nie proboj bo szczypie jak diabli i w momencie czerwone oczy sie robia ;)
on jest tylko do 1:1 na zamknietym oku :)
zauwazylam ze u+ trzyma dluzej od hs5:huh: zwlaszcza w te upaly
-
Bożenko pomyliłam sie. ultra jest tylko do 1:1
---------- Dodano o godzinie 09:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:24 ----------
Aguluska ja ostatnio tez na ultra plusie kleje. On w ogole nie reaguje na te wysokie temperatury w pomieszczeniu.
-
a jak się sprawdza hs - 4 w upały? właśnie zaczęły się problemy z HS-5, a jest dopiero tydzień otwarty, trzymam go w lodówce, ale i tak widzę, że gorzej "łapie" i ma bardziej wyczuwalny zapach, niż poprzednie buteleczki. gdybym miała wybierać do upałów pomiędzy HS-4 a Ultra Plusem, to który lepszy?
-
i tu są dwie szkoły marchewkowy:skacze: Falenicka i Otwocka, Edyta woli ultra plusa na upały, a ja hs4. Moze nad morzem upały mniejsze:D bo ani na plaże iść, ani się poopalać, leje i leje, ale duchota jest i owszem.
Powiem tak: mam dwa kleje aktualnie otwarte ultra plus i hs4, malo tego odmiennie od tego co wam radze trzymam obydwa w kufrze w temepraturze pokojowej , bo... nie mam czasu ich niesc do lodowki, z obydwoma nic sie nie dzieje, nie zastygają zakrętki, klej nie zmienia konsytencji. Ultra mam otwarty od miesiąca hs4 od dwoch tygodni. Z tym, ze ja ostatnio robię jakoś strasznie duzo tych rzes, po 4 aplikacje dziennie i kleje caly czas w ruchu są
-
ja dziś robiłam na D+, który otworzyłam 24 maja (czyli 1,5 miesiąca temu). bo w moich upałach rzęsy na HS-5 (otwarty około tygodnia temu) ślizgają się, nie chcą się przykleić, a podczas rozczesywania na koniec kilka rzęsek się odkleja. z D+ nie mam tych problemów, szybko łapie i nic się nie odkleja. obydwa trzymam w lodówce :D
-
Kurka, Edytka kiedy klej do blinka będzie w końcu dostępny w waszym sklepie?:) bo ja już chcę zamawiać :D a czekam jeszcze tylko na ten klej
będę marudzić dopóki go nie dostanę:p
-
No to super marchewkowy, no mówię Ci, tak naprawdę jednemu Mania drugiemu Frania:skacze::skacze: w sensie kazdy ma inne preferencje, trzeba popróbowac i zobaczyc na czym dobrze sie pracuje, zresztą co ja takie banały opowiadam, sama wiesz:)
Bożena-marudź jak musisz:skacze:
Swieża dostawa mamy nadzieje-za ok półtora tygodnia. Wtedy będzie i klej:skacze:
-
a gdzie są te nowe rzęski co reklamowałyście te co u nasady są wąskie potem grubsze i wąskie ??
-
Cytat:
Napisał
minimouse
a gdzie są te nowe rzęski co reklamowałyście te co u nasady są wąskie potem grubsze i wąskie ??
I my mamy gorrący okres letni więc naprawdę brak nam czasu na wstawianie :) ale pojawią się niebawem trzeba je tylko obfotografować i opisać a nie ma komu :)
-
monimouse, pokazałam je tutaj na forum, zdjęcia też wstawiłam, dzwon do nas jak bedziesz miała pytania:)
-
potrzebuję Wasz primer!!! kiedy będzie dostępny?:strach:
-
Bombelkowa dzwon zawsze w awaryjnych sytuacjach do mnie lub Kury na pewno cos sie znajdzie:)
Primer mamy jeszcze z ostatnie 2 sztuki, czekamy na dostawe,