eee tam nieprawda :D Ale ja taka niezdecydowana ze hoho :D No dobra jutro się małej zapytam jakby co, a teraz muszę zwiewać bo się siostra na mnie pluje żebym zeszła :P
Papa!! i dobranoc! :D:D Chociaz ja jeszcze spać napewno nie idę... :D
Printable View
Własnie wysłałam prace :) Troche mi nie wyszła :P bo dawno frencha nie robilam ale co tam ;) liiczy sie zabawa :)
Prosze o info czy doszła moja praca :)
no jeszcze troszku i konkurs dobiegnie końca.Niestety nie wezme udziału a tak chciałam;(mam aparat zepsuty;(
Wszystkim życzę powodzenia!!:good:
Pisiowa biegaj wokół siebie i proś ludzi o aparat :D Ktoś się zlituje ;] Ja pożyczyłam od koleżanki :P
---------- Dodano o godzinie 10:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:00 ----------
---------- Dodano o godzinie 10:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:39 ----------
Ja juz wysłałam, ale nie wiem czy wszystko dobrze napisałam... ;(
ej jak tak patrze na ta liste to w pasjonatkach maja najlepiej bo tylko czarnulka i Woszczur hehe wiec maja juz miejsca zapewnione hihi :skacze: dziewczyny co tak slabo , zawsze jak jest konkurs to sie napalicie a jak co do czego przyjdzie to dupa blada !! oddawa prace bo jak nie to :aty: :aty: ;P
ale przecież pasjonatek jest dużo... chyba jakaś nie kumata jestem, bo nie rozumiem Cie dzidzia ;P
no z tego co widze to sa dwie na liscie a reszta ta fioletowa to stylistki... chyba ze u mnie ta lista jest niezaktualizowana
te kolory to chyba nic nie znaczą? bo o ile mi wiadomo to np Madzialena, bera0 czy daruniunia kursu nie mają...więc są pasjonatkami
no to czemu Woszczur i Czarnulka sa na czarno ?? myslalam ze kolory sa takie jak normalnie widac zawsze czyli np. wlasnie stylistka jest na fioletowao ;P nie wiem sama hehe w sumie mniejsza z tym :P
trzeba Kamisia pytać czego są na czarno... pewnie mu podpadły ;P
haha a moze :P
taaaa Woszczurku tylko na Ciebie sie jakos gniewac nie mozna :D
Łeee... a mnie nadal na liscie nie ma.... zreszta nie wiem czy dobrze wszystko napisałam :huh:
ej co tak mało tych prac :P no co Wy odwalacie ;P tydzień mnie nie było i myślałam że bedzie już mnóstwo prac.. robić pazury! :D
lista zaktualizowana, a z tymi kolorkami to nie wiem czemu tak było :p teraz wszystkie są na czarno :D
szpila a co do ciebie to niech mała zadecyduje bo za dużo fotek a wyraźnie jest że dwie można wysłać, męcz ją na PW :D
A ja nie umiem wysłać pod ten adres aganails [małpa] wzorki.info
Pisze nieprawidłowy adres?
zamiast [małpa] wpisujesz @ i żadnych spacji ;)
Kamis Dziękuję:przytul:
Ja sobie skopiowałam adres i nawet nie pomyślałam że mam tam wstawić @
Teraz poszło:D
hehe niezła jesteś
Dzidzia ja też jestem pasjonatką:D
ej no ale i tak malo tych prac dziewuszki na co czekacie ??
do mnie siostra na weekend rzyjezdza wiec ja zmolestuje na pazurki:D:D:D
Lista zaktualizowana :)
a ja znowu jak jest konkurs to nie mam czasu na pzaurki ;(zapracowana a jak wracam to brak chci taka zmęczona;(;(;(
fajny kunkurs ale nie mam postów:(;(