fiu fiu fiu choco swietnie wygladasz:) ta panterka tez by Ci pasowala, jeszcze do Twojej karnacjiu, kochaaaanaaa:)
Printable View
fiu fiu fiu choco swietnie wygladasz:) ta panterka tez by Ci pasowala, jeszcze do Twojej karnacjiu, kochaaaanaaa:)
Tak Natalia, taki kolor to dla mnie raczej bezpieczne wyjście;), mam na myśli brudny, stonowany róż. Taki noszę:)
Choco, sukienka rewelacyjna!
aa no to spokojnie możesz czegoś szukać w necie ;)
Pytałam bo sama marzyłam o takiej sukience, a co się okazało - kolorek zupełnie do mnie nie pasował. A była wyśniona... ^_^
Czoko, niech Cie usciskam, ze sie cala pokazalas :przytul:
Bardzo ladnie w tej sukience wygladasz, no i jestem zachwycona Twoja karnacja > Taka naturalna jestes czy tak opalona ? :)
Aż sie zarumieniłam rudzia:* :kwiatek:
Opalam się b. szybko nad morzem i tak mi zostaje na prawie rok. Raz poszłam na solarium to plam dostałam i wyszłam jak niedomyty cygan:D
Moja siostra tez tak szybko i na brazowo sie opala...Zeby byc tak opalona to do solarium musialabym chodzic codziennie przez miesiac :D Zazdroszcze
też zazdroszczę, ale najbardziej opalonych dłoni :love: Każde paznokcie przy opalonych dłoniach wyglądają bosko !
Sorry za offtop c/d ale muszę Wam podziękować:*:love:
a to moj dzisiejszy do pracy:)
Fajny, lekki, dziewczęcy, bardzo mi się podoba :)
i mi również, bardzo fajny :)
Paulka ,jak ladnie ,zwiewnie . Zreszta ja nie wiem jak wy to robicie ,ze wszystkie tak pieknie wygladacie . Najbardziej mnie rozbroila opalenizna Choco:love: i nogi Natali :love:
co sądzicie o tej bluzie na zimne wieczory i na jesien czy fajna bo wlasnie sie zastanawiam czy taka czy bez tego futerka w kapturze;p moze doradzicie:)
źródło:)
1119 CIEPŁA BLUZA Z KAPTUREM_FUTERKO KAPTUR L (2617290614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu tu moje kolejne, niestety juz nie takie zwiewne, bo na dworze coraz zimnej :/:
do tej bialej bluzeczki zalozylam jednak sweterek, bo kurtka przygniotla cely efekt, nastepna to granatowa koszula, slabo widac bo pochmurno za oknem
Bluzeczka kompletnie nie w moim stylu, ale za to Tobie pasuje,
w granatowej faktycznie nic nie widać, ale na pewno jest fajna - to ostatnio mój ulubiony kolor
jak zresztą prezentuję poniżej:
świetnie wygladasz sami:)
Sami, stroj to taki na wypad do miasta czy gdzies konkretnie poszlas ? :)
Fajnie wyglada, podoba mi sie sukienka :)
Dziękuję dzieweczki - rudziu w zasadzie konkretnie na spotkanie z prawnikiem, ale przy okazji odebrać dziecko z przedszkola oraz drobne zakupy.
Sukienka przerobiona z takiej lekko trapezowej, bo źle się w niej czułam :D
Samaron - świetnie się prezentujesz :ok:
A ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem teściów, w sumie to piesek mnie wyprowadził :P
Kasiulka piekne kolory no i Twoje włosy <3 <3 <3 :love:
O tak! Kasiulka prześlicznie Ci, promieniejesz:D
moje się ostały w aparacie :
Załącznik 59763 Załącznik 59764
biało czarne stylizacje :D
Jaskółeczki już podziwiałam, ale ta sukienka w klawisze bardzo mi się podoba :D
Natalia, sukienka bardzo ładna. Świetnie podkreśla talię! :ok:
no sukienka bomba i jaka figura:ok:
a to moj skromny na szybkie zakupy