-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
Noble, hasło w spocie jest rewelacyjne, nawet takie rzęski mi się spodobały. teraz bym zrobiła spot o tym, że kobiety mogą mieć śliczne rzęsy w każdym wieku :skacze:
Patrycja_92, ja mam 30% klientek, które chcą nosić tylko takie mocne C, jak z paletki mini, i to nie tylko w zewnętrznych kącikach, lecz na całym oku. ja sama noszę tylko takie mocne C :) świetnie otwiera oko i maskuje opadającą powiekę ;)
-
Cytat:
Napisał
noblelashes_pl
Pani Iwono, średnio wysyłka do Anglii to 25 zł (chodzi o kleje parę paletek rzęs itp.).
Przy zamówieniu cięższych przedmiotów koszt może wzrosnąć.
Jeśli chodzi o czas to przeciętnie są to 3-4 dni robocze, ale ten czas może się nieco wydłużyć.
Mamy umowę biznesową z pocztą polską i naprawdę jest ekspress :)
Do mnie do Irlandii przesyłki priorytetowe idą dwa tygodnie :( Jeszcze na początku roku przesyłki szły 4 dni robocze teraz coś się z pocztą kochaną stało.:/:
-
Różnie to bywa.
Widzę w systemie pocztowym, że przeciętnie w tym miesiącu dochodziły po 4-6 dniach roboczych.
Ostatnia nasza przesyłka do Irlandii doszła np. na 3 dzień.
Czasem poczta może zawalić z terminem, ale zdarza się to niezwykle rzadko.
Widać zresztą różnicę jeśli jakaś firma ma podpisaną z pocztą umowę - zobowiązuje się ona wtedy do szybszego dostarczania i przesyłka idzie krócej bo ma większy priorytet.
Jeśli umowy nie ma, idzie dłużej. Zależy też więc od sposobu wysłania.
-
dostałam ostatnio gratis od Was w postaci tych aplikatorów, jak dla mnie rewelka :) maja super dużą powierzchnię i np odtłuszczenie idzie migiem ! Bardzo przypadły mi do gustu, ale niestety trochę drogie :)
polecam :D
-
Cieszymy się że się podobają.
MINI89 jesteś kolejną osobą która już to o nich pisze :)
Dajemy je często jako gratis abyście zobaczył jakie są wygodne.
Skoro są drogie to wprowadzamy na nie promocję :)
Aplikatory bezwłókienkowe do rzęs, błyszczyka, pomadki, szminki
-
łaa super :) a promocja ma termin ważności ?:)
-
Szczęściary jesteście z tym aplikatorem :) ja nie dostałam :cry: też muszę sobie je nabyć, ale nie chcę się nakręcać bo zaraz znowu nabiorę a już za dużo wydaję :)
-
te aplikatory są fantastyczne, ja je uwielbiam. i do odsprzedaży klientkom (lub gratisem razem z płynem do demakijażu, jak robi Kiwaczek2) są idealne, bo bardzo dobrze domyją i kreskę i cień :)
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
Szczęściary jesteście z tym aplikatorem :) ja nie dostałam :cry: też muszę sobie je nabyć, ale nie chcę się nakręcać bo zaraz znowu nabiorę a już za dużo wydaję :)
haha... Gorzka napalona zakupocholiczka...
to wyręczę chłopaków (że Ci nie wrzucili, no bo skąd mieli wiedzieć że o nich marzysz) i przyniesę Ci je dzisiaj ;) szykuj łapki na moje rzęski...
-
Gorzka upomnij się następnym razem przy zamówieniu to dorzucimy :)
A dla Ciebie Nadiuszka (i nie tylko) mamy niespodziankę.
Płatki które tak zachwalałaś u siebie na blogu :)
Hydrożelowe płatki pod oczy Angel
http://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/angelg.jpg
---------- Dodano o godzinie 19:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:50 ----------
.
-
Aplikatory są genialne ! Też je daję klientkom w zestawie : pisemna instrukcja opieki nad rzęskami + płyn micelarny + szczoteczka + aplikator + karnet ;)
Na użytek aplikacji mam kilka sztuk, ale po użyciu je po prostu myję w ciepłej wodzie z mydłem (takim antybakteryjnym) i zostawiam do wyschnięcia.
-
To one są wielorazowego użytku ?
-
niooooom! płateczki miodzio!!
coś dla takiej wielbicielki płatków jak ja ;)
koniecznie kupię przy następnym zamówieniu.
-
no co ty Cataleya - używasz ich wielokrotnie? i tylko mydłem antybakteryjnym? ja używam i daję ten użyty danej osobie i już.
-
Cytat:
Napisał
kiwaczek2
no co ty Cataleya - używasz ich wielokrotnie? i tylko mydłem antybakteryjnym? ja używam i daję ten użyty danej osobie i już.
Kiwaczku, robię z aplikatorami tak jak mi ktoś z forum poradził :/: Nigdzie nie spotkałam się z info ze sa jednorazowe. W sumie dla mnie żadna różnica, kosztują grosze a jeszcze teraz obniżyli cenę. Nakupię więcej i zrobię jak mówisz.
-
Cataleya, aplikatory są jednorazowego użytku. nie wystarczy je umyć z mydłem antybakteryjnym.
-
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
Cataleya, aplikatory są jednorazowego użytku. nie wystarczy je umyć z mydłem antybakteryjnym.
Ok, zakodowałam, jednorazowe :ok:
-
ja zrobiłam sobie zamówienie :D hihi w końcu będę porządnie kleić :)
trochę mnie kieszeń zabolała ale co tam. Patrycja mi napisała, że kto nie ryzykuje nie pije szampana więc... poszłam za ciosem :D
-
Ja przed każdą aplikacją używam średnio 6 - 8 mikroszczoteczek. Zamówiłam najwyżej rozdam.
To klientka też po jednorazowym demakijażu ma ją wyrzucić ?
-
klientka akurat może umyć z mydłem i użyć ponownie :D ale my jako stylistki nie możemy tego robić.
-
Przepraszam ze wtrace, ale tyle jest mowione o dezynfekcji, sterylizacji... Wielka burza mozgow. Klientki bardzo zwracaja na to uwage (wiem bo moja szefowa jest przeczulona na punkcie narzedzi i czystosci w gabinecie - klientki to widza).
Takze jako stylistki rzesiorkowe, powinnyscie byc na tyle uswiadomione jakie choroby mozna przeniesc i jakie podstawowe zasady higieny zachowac i dla mnie to jest nie do pomyslenia zeby uzywac wielokrotnie cos co powinno sie wyrzucac. To tak jakbyscie praly waciki bezpylowe.
Moim postem nie mam zamiaru nikogo urazic, ale odrobina zdrowego rozsadku nie zaszkodzi... ;)
-
Ja przetestowałam pieć par płatków na różnych oczach i na różnych klientkach. Niestety musze stwierdzić ze są jedymi z gorszych jakie używałam.
Odklejają się od skóry, mimo tego że są nacięte, wymagają ponownego dopasowania.
Pomimo cieńkiej warstwy żelowo- kolagenowej i tak cośtam wycieka i drązni okrutnie klientke.
A to tego doprowadzała mnie do szału ta warstwa wierzchnia płatka, która jest nierówna, tragicznie się odkleja od niej rzęse.
Bardzo mi się za to podoba jak są pakowane. Primer bananowy ma super zapach. Aplikatory też jak najbardziej na plus. Przypominają mi szczoteczki od błyszczyków :)
-
Dziewczyny widze ze bardzo zachwalacie te nowe aplikatory i znow mam chetke na zakupy. Mam tez pytanie czy wam tez tak wyciekaja platki zelowe, bo ja mam wlasnie taki problem ze jak zaloze klientce platki zelowe to po ok 3 godzinach zaczynaja mi wyciekac co utrudnia dokonczenie aplikacji, bo nie dosc ze zel wycieka to jeszcze klientka wtedy zaczyna lzawic. Moze mi poradzicie co robic albo moze jakies inne polecicie uzywac. Prosze, Prosze Prosze.POMOCY.
-
Jolanta, dziewczyny radzą wyciskać kolagen z płatka ( z brzegu) w chusteczkę- ja tak robię i co prawda czasami mimo to pod koniec troszkę jakoś się wydostanie, ale jest o niebo lepiej.
Mi się nie udało dorwać bananowego removera, ale za to ostatnio mnie klientki oświeciły, że primer też pachnie bananem- co mnie bardzo cieszy- nosy klientek również.
Mam nadzieję, że to tak w standardzie nieopisany extra zapach a nie pomylone naklejki :D:D
-
Gorzka - primer jest bananowy, to nie remover :)