ja osobiscie używam BRAUN SERIES 3 juz od jakis 3 lat i nie narzekam Golarki Series 3 - Braun
co jakis nowosci jakies sie pokazuja
Printable View
ja osobiscie używam BRAUN SERIES 3 juz od jakis 3 lat i nie narzekam Golarki Series 3 - Braun
co jakis nowosci jakies sie pokazuja
Ja mojemu mężowi kupiłam Philipsa i już chyba z 3 lata i działa bez zarzutu :D
A co proponujecie na prezent mamom i tatom :D
no może tata by sie ucieszył z jakiegos koniaczka :D plus krawacik :]
Krawat juz był koniaczka nie lubi :D
nie lubi takich gadzetow :Di widzisz mam nie lada problem ;/
Center przebiez mu sie w mikolajke wieczor ;d napewno bedzie zadowolony hihi
ja w tym roku chłopakom kupiłam kufle szronione ze zdjeciami z Bakiem moim :) dla brata zdjecie jego z siostrzeńcem, chłopu memu jego zdjecie z synem itd... świetny pomysl :) oprócz tego ojcu pedzle i farby bo malowac lubi :)
ja swojemu zdarzylam kupic przez tyle lat rekawiczki skórzane, ładny portfel, porzadna zapalniczke, nóz mysliwski, golarke i co roku mam ten sam problem co znowu mu kupic :)
cos dla kobiet nie wiedzacych zo dla chlopaka lub męża
ja moge podrzucic trzy pomysły jeśli chce się dać pieniądze ;)
jeśli nasza obdarowana osoba zbiera na cos kase, albo nie moze sie zdecydowac na dana rzecz.. Wtedy w programie graficznym ułożyc jakos ładnie wszystkie te rzeczy, wydrukować, dodać jakiś dopisek i wsadzic w antyramę, a z tyłu przykleić koperte i włozyć pieniążki.
Załącznik 49873 Załącznik 49874
Drugi pomysł to kupić skarbonke która ma dziurke tylko na włożenie pieniążków, a by je wyjąć trzeba ją zbić :)
Trzecim, moze być zakup słodkośći lub czegoklwiek, byle by druga osoba to lubiła :D
Moi rodzice wsadzali mi kase w Ptasie Mleczko tylko nie zrywali tej folii ;) tylko troszke nacinali i wciskali kase do środka, ale nic nie było widać.
Można też kupić wielkie pudełko lizaków i tam gdzies na dnie dorzucić cos ;)
gorzej jak ktoś odda komuś innemu to ptasie mleczko :D ja zazwyczaj nie zjadam bombonierek, które dostaje tylko oddaje potem komuś innemu ;P
hahaha myslalam , ze swojemu facetowi hihih ;)
Swojemu juz kupilam z serii tradycyjnych prezentów :D sweterek i spodnie :D wystarczy :D:skacze: a reszta jak zwykle problem ;/
ehh ja mamie w tym roku na urodziny kupuje bo ma pod koniec grudnia zestaw talerzy tych kwadratowych tata ma sie do nas dorzucic takze mysle, ze prezent sie uda
kupiłam prezent dla faceta :) cytrynowy sweterek i super koszulkę ;)
a wczoraj byliśmy razem na zakupach i nagle on tyyyyle rzeczy potrzebuje :P
szkoda, że wcześniej nie wiedziałam :skacze:
ale on o tym prezencie wie, więc dokupię książkę, albo pasek.
A tak poza tym włożyłam to do dużego pudła i dołożyłam mnóstwo słodyczy ...
Mam nadzieję, że się ucieszy...
zawsze tak jest :Dzreszta ja mam tak ze jak mam kase to nie mam co kupic, a jak jej nie mam, potrzebuje miliard rzeczy ;P
natalia chyba nie Ty tak masz tylko większość z nas ;) albo jak kase mamy to nie ma nic a jak nie mamy to wszystko jest hihi
e kurcze niewiem co sie stalo ale dodalo sie dwa razy. prosze o usuniecie drugiego wpisu.
Ja na śuby daję kopertę - niech sobie wydadzą w/g wlasnego uznania i zapotrzebowania :)
Nie lubię kupować prezentów dla facetów - a niedlugo mój mąż ma urodziny i już zaczynam myśleć,ale zawsze się denerwuję przy tym,bo już nie mam pomysłów co Mu kupować:sciana:
świetne opakowanie dla chłopaka :D
http://images50.fotosik.pl/1433/3355836cdb37e327.jpg
źródło : Zszywka.pl - najmodniejsze w sieci foto-inspiracje!
Lady mam ten sam problem ... w kwietniu urodziny ma ten mój Ogon ;)
kupiłam takie sztućce.... proszę WAS o pomoc jak To zapakować elegancko i żeby się nie majtały w opakowaniu CHRZEST, URODZINY, SZTUĆCE KULIG, GRAWER GRATIS! (2173705220) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to opakowanie w którym są na zdjęciu nie wygląda dość elegancko na chrzest;(
jest to pudełko więc najlepiej i najłatwiej będzie zapakować w papier. Jest to chrzest więc myślę, że biały ze złotą kokardą będzie ok. Widziałam też takie okrągłe pudełeczka z napisem chrzest, właśnie na sztućce. jak znajdę to o co mi chodzi wkleje linka:P
a jeśli chodzi o "majtanie w środku" to może być problem;p aż tak się to wszystko rusza:)?