Jeśli chodzi o lakiery to tak już oddają rzeczywisty kolor, zrobili nowe dokładne świetne zdjęcia :)
Polerek nie używam więc się nie wypowiem:)
Printable View
Jeśli chodzi o lakiery to tak już oddają rzeczywisty kolor, zrobili nowe dokładne świetne zdjęcia :)
Polerek nie używam więc się nie wypowiem:)
czy któraś kupowała bulion z alle konkretnie chodzi mi o turkusowy ,bo robiłam zamowienie u Dr ale o nim zapomniałam a pilnie potrzebuje :/: tylko na ich stronie i na stronie sprzedawcy z allegro ten sam numer 25 całkiem inaczej wygladaja powiedzmy że ten z allegro 25 może przypomina kolor turkusowy :huh: A&P*BULION KOLOROWY*różne kolory* NOWOŚĆ* (1597370379) - Aukcje internetowe Allegro ale z ich strony numer 25 to raczej zielony 25. Bulion kolorowy - Allepaznokcie.pl nie chce drugiego zamówienia brac znow od Dr z samym bulionem z alle coś jeszcze bym wzieła przy okazji tylko powiedzcie mi jak to jest z tymi kolorami :blink:
nie mam pojęcia sądząc po ukłądzie kolorów na allegro to powinien być turkus, zdjęcia robione są w innym oświetleniu i dlatego te kolory są zupełnie inne
Ja z alle mam zele kolorowe, clear sculpting , ozdoby, nablyszczacz, lampe i wszystko sobie chwale. !!
ja zrobiłam właśnie zakupy u nich, akryle, wspomniane wyżej lakiery w letnich barwach, pyłki, cyrkonie, odtłuszczacz, muszle itd
zamówiłam cover brzoskwiniowy, wachałam sie bo pisałyście jedne że lipa inne że ok. ale 15 na wypróbowanie zamówiłam.
ja zamówiłam tez ostatnio pare rzeczy z AP i powiem wam, ze jesli chodzi o te polerki to M&M POLERKA PILNIK NABŁYSZCZAJĄCY 4-STRONY (1585076676) - Aukcje internetowe Allegro jest do niczego, totalna porażka, natomiast M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA KOSTKA 3.90ZŁ (1585075543) - Aukcje internetowe Allegro jest cudowny:) nie wiem czy szybko sie nie będzie zużywać, ale efekt po pierwszym użyciu super :)
lakiery faktycznie maja taki kolor na paznokciu jak na buteleczce widać :) także polecam :)
ale nie polecam zmywacza do paznokci w sztyfcie, kupiłam sobie na próbę i powiem, że jest beznadziejny:) jak go uzupełnię zmywaczem, to zastanawiam się czy nie lepiej mi się robiło korektę patyczkiem do uszu nasączonym w zmywaczu :)
ja w tych zmywaczach w pisaku nie uzupełniam tego a na bieżąco moczę końcówkę w zmywaczu, wycieram lakier i przecieram o papier z resztek - przynajmniej ja tak robię :)
hmmm to może też tak spróbuje i zmienię wtedy zdanie na temat tych zmywaków w sztyfcie ;) bo ja jak ta głupia owca, przeczytałam na ich stronce, żeby uzupełniać, więc robiłam wg instrukcji ;) hehe ale mam go pare dni dopiero, wiec jeszcze sie może wszystko zmienić, pierwsza moja reakcja, była negatywna ;)
A czy ktoś już przetestował może te lakiero zele za 9 z czymś zł?
INS Lakier żelowy UV 5ml - Allepaznokcie.pl
ja planuje zakup ale obawiam sie o jakosc
pozdr
ostatnio jak byłam w hurtowni ( ktora ma produkty różnych firm) to pani mi ich nie polecała bo jak pomalowała na próbniku to sie ścierały i kolor tak jakby zanikał.
( a jak malowała z innej firmy to było ok.)
ja mam żele i akryle z Alle Paznokcie. Żel miałam kamuflaż ale mi się skończył, wiec został mi tylko Quick Finish 2 i jest bardzo fajny, jestem zadowolona w pełni z tego zakupu. Często kupuje u nich ozdoby do paznokci a ostatnio dokupiłam kolejne kolorki akryli i też jestem w miare zadowolona. Z tej firmy mam też akryl cover Beach i też bardzo mi sie podoba, super odcień ma. No i wielkim plusem jest że za każde wydane 20 zł jest ozdoba gratis, więc się opłaca to ;) Jedynie co mi nie spasowało to farbki akrylowe od nich a miałam tylko 6 z czego jedna była taka chodźby z gumy, więc już sie nie dało z nią nic zrobić ale na szczęście przysłali mi w ramach rekompensaty nową :)
Ogólnie to polecam :)
Ja lubie w allepaznokcie kupowac rzeczy typu cleaner,zmywacz,ozdoby,waciki, primer ,mam nawet od nich pedzelek do zelu(za 5zl!) i sobie chwale :P no i zele kolorowe lubie,chociaz jak zamawiam przez internet to niestety zawsze jestem rozczarowana roznica w kolorze:/ ale osatnio dostalam od nich akos gratis za opoznienie wysylki lakier z serii NTN szybkoschnacy nr 38 i musze powiedziec,ze jest fantastyczny ! :) :skacze: w zyciu bym go sama nie kupila,bo kosztuje 2,49zl :P takze wydawal mi sie tandetny ale naprawde jest dobry,zadnych smug,piekny kolor taki kawowy i faktycznie szybko schnie :) napewno kupie jeszcze kilka:P no i te gratisy za kazde wydane 20zl kusza ... :cwaniak2:
o tak cleaner maja super pieknie pachnacy:D ale czy za tymi ozdobami bym tak tesknila, niekoniecznie...
ja ogólnie nie narzekam na alle, często kupuję u nich różne produkty, liquid economic, akryle kolorowe i podstawowe, żele kolorowe, ozdoby, pudełeczka na ozdoby, cleaner, zmywacze...no ogólnie mam od nich dużo rzeczy i sobie chcwalę. Jedynie ten akryl clear nie do końca mi pasuje, bo wydaje się być jakby przymglony, ale mam teraz clear z Ez Flow i tez nie jest jakiś super przezroczysty :/: chyba że ja mam jakąś mgłę przed oczyma :D
Jeśli chodzi o kolorystykę to ja zazwyczaj kupuję wszystko u nich na miejscu w Dąbrowie i wybieram tylko takie kolory jakie wpadną mi w oko ;) I tak sobie myślę że to jest właśnie najlepszy sposób na zakupy...bo żadne foto nie pokaże idealnie koloru. A tak jak się zobaczy osobiście to przynajmniej wiadomo co się kupiło ;)
ale ogólnie z alle najbardziej lubiłam te ich pilniki niby z Nfu...i niestety od miesiąca ich nie ma :/: Dziś nawet w Dąbrowie w hurtowni nie było....
Mam nadzieję że jeszcze będą...bo nimi najlepiej mi się robiło :placz:
nie chcę nic mówić....ale ja też zamawiałam te pilniki u nich na stronie i nie mieli :/: dostałam jakieś łódki 100/180
Pani która do mnie dzwoniła właśnie w tej sprawie mówiła że nie mają tych pilników i że nie wie czy jeszcze będą a jeśli będą to nie ma pojęcia kiedy :/: Mnie własnie bardzo na tych pilnikach zależało i nawet chciałam poczekać specjalnie na nie, no ale Pani wytłumaczyła że nie wie ile to może potrwać. Dziś właśnie w Dąbrowie rozmawiałam z panią która ma dystrybucję alle i też własnie mówiła że już zamawia i dzwoni i nie maja ich jeszcze :/:
ja dzisiaj dostałam swój kuferek i... jest super :D :D
to nie dobrze :o ja specjalnie dla tych pilnikow złożyłam zamowienie . Red a dawno je zamawiałaś ???? może teraz już mają :huh: Wolałabym dostać to co zamawiałam ,bo własciwie jeśli mają je w ofercie to dla czego wysyłają co innego tego nie rozumiem :huh: jeśli ich nie ma to powinni usunąc z oferty sprzedaży
---------- Dodano o godzinie 08:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:28 ----------
zadzwoniłam do sklepu i sie okazało że tych pilników jednak nie ma no żeszzz to po co sprzedawać cos czego nie ma . Wysłałam numer konta maja zwrócić kasę ehhh
A które to pilniki - pytam tak z ciekawości :D
Elu masz rację, jak czegoś nie ma w ofercie to niech to usuną ze sklepu/zaznaczą, że produkt jest niedostępny :zly: Strasznie mnie irytuje gdy złożę zamówienie i dopiero po zatwierdzeniu i opłaceniu okazuje się, że to na czym mi zależało nie przyjdzie :bruce:
Może kiedyś skuszę się na jakieś akcesoria od Alle bo mają kilka rzeczy ciut tańszych od DR ;)
Dokładnie, ja zamawiałam jakieś 2-3 tygodnie temu ze sklepu alle. Wczoraj w Dąbrowie pani z alle mówiła że dzwoni o te pilniki ciągle bo ma na nie masę klientek. I to właśnie ona mi mówiła że dalej ich nie mają .
Dobrze że zwrócą Ci pieniądze. Ja wzięłam te pilniki które mi proponowali i nawet nie są tragiczne, ale są na pewno mniej wytrzymałe niż te z napisem.
I wkurzyłam się dokładnie tak samo jak Ty, no bo dlaczego te pilniki dalej są dostępne na sklepie???? :zly: skoro już z miesiąc ich nie mają ????
ehh no widzisz tak to jest aby klient kupił :/:
cyba tak...bo naprawdę dużo osób je kupuje...i może właśnie o to chodzi :/:
Swoją drogą jacy oni są nieekonomiczni - jakbym miała tyyyyyyyle klientek na dany produkt to bym stawała na rzęsach żeby jak najszybciej je sprowadzić do sklepu :D
Ale macie rację, zawsze tak to działa... Zamawiasz ileś pilników a do tego może jakiś cleaner, oliwka, brokacik i się rob i ładna sumka :(
Ale jeśli to nie są oryginalne pilniki nfu tylko z "takim samym napisem", to raczej mogą mieć na głowie troszku większy problem niż tabun niezadowolonych bab ;)
Sami święta prawda :D
A są jeszcze w sklepie? Ktore to? Bo ja chyba ślepa jestem :(
są są , tylko że nie widać napisu na zdjęciu bo odwrócone tyłem...
Możliwe...że mogą mieć większy problem :/:
ooo to te :)
http://www.allepaznokcie.pl/zdjecia/...ebe170d3g0.jpg
Pilniki są rewelacyjne fakt !! od dana je lubię, chociaż gna się czy odklejają po kąpieli i tak je lubię za taką cenę na raz super są :)
Red to tylko te trumienki czy inne też?
Ja uzywalam juz multum pilnikow CTO ,NSI ,Le chat ,Peggy Sage ale i tak najlepsze okazaly sie z DR :)
A co do zamowien w tej firmie ,mogliby dodac koszyczek i go przekreslic i by bylo ok :) wtedy byscie sie nie zastanawialy czy jest towar czy nie .Co do wysylki dlugi czas oczekiwania :o
W dobrej radzie maksimum dwa dni robocze ...
to znaczy towar jest ale kilka dziewczyn je zamawiało i dostawały zawsze takie jakie mają byc tym razem ich nie ma w sklepie juz ale nadal sprzedają tylko wzamian daja inne
ja jak kupowałam parafiniarkę to były dwie praktycznie zestawy identyczne z tym że moj dodatkowo miał rękawiczki w zestawie po zamowieniu dostaje info od nich że rekawiczek nie ma czy zaczekam to jest troche takie naciaganie klienta oczywiście zaczekałam juz nawet przekreśliłam te rękawiczki i nie liczyłam na to że dosla nawet o nich zapomniałam jak listonosz przyniósł przesyłke to sie zdziwilam bo nic wtedy nie zamawiałam ale fakt dosłali i to te lepsze frote te grubsze takze plus dla firmy .
Dokładnie, u DR zazwyczaj wysyłają zamówienie tego samego dnia, którego dostają przelew :)
Elu ale kurcze jak zamawiam, no nie wiem, fioletowy pilnik banan o gradacji 100/180 to chce fioletowy banan o gradacji 100/180 a nie zielony prosty, nawet o tej samej gradacji :P
Tak samo jak zamawiam mocniejsze pilniki za 3,50 to chce te pilniki za 3,50 a nie w zamian 2 razy więcej pilników za 1,75 - jest różnica :)
ja wczoraj złożyłam dwa zamowienia jedno po drugim własnie w alle i u DR odrazu zapłacilam u DR juz jest realizowane a teraz w alle muszę sie bujać z tymi pilnikami kurde nie lubie takich sytuacji bo teraz muszę czekać co dalej zamowienie na dal stoi u nich jako status oczekiwanie na potwierdzenie muszę zaczekać aż z powrotem kasę mi zwrócą bo nie wiem co dalej robic , a tak potrzebuje tych pilnikow :porazka:
ogolnie to mi sie nie podoba ten sklep:(bardzo przyrko mi to "mowic" pisze sie na wszystkie sposoby i ciezko z odpowiedzia, fajne maja rzeczy, ale to chyba byo moje pierwsze i ostatne zamowienie..
ja zamawiałam w alle sklepie raz i właśnie od razu był problem z tymi pilnikami... zamówienie składałam bodajże w poniedziałek i od razu wpłaciłam pieniądze....otrzymałam jakąś wiadomość że zamówienie w realizacji...ale o tym że pilników nie ma napisali mi dopiero w czwartek :/: więc sobie wyobraźcie jak się wkurzyłam... Ja już w domu czekałam na paczkę a tu e-mail że towaru brak...Zamiast im odpisywać zadzwoniłam i podałam inne pilniki. No cóż, ale ja mam takie zdanie, że oni sprzedają również na allegro i bardziej się przykładają do tamtej sprzedaży...Zamawiając u nich na allegro paczkę masz po dwóch dniach, a kupując w sklepie, czekałam prawie 2 tygodnie :/: Wydaje mi się że pozytywne komentarze na allegro maja dla nich duże znaczenie. A przez to cierpią klienci sklepu :/: Ja już postanowiłam że na sklepie nie będę kupowała, wolę na allegro, bo jeśli coś mają to jest aukcja, jak nie to nie wystawiają - bo dostana negatywa...
na allegro raz juz konto mieli zawieszone a komentarzy negatywnych i neutralnych maja bardzo dużo też czyli i na allegro z zamowieniami są problemy u nich
wlasnie na allegro ma sie wieksza pewnosc raczej, ja bede zamawiala u dziewczyny ktora akurat sprzedaje kilka ich produktow i jest naprawde wporzadu:D
Dziewczyny nie dziwię się, że się wkurzyłyście!
U DR obsługa jest ekspresowa... A z Alle chyba narazie nie mam ochoty nic zamawiać po Waszych komentarzach, czekam na kolejną paczkę od DR - cenowo podobnie do Alle a asortyment szerszy, przynajmniej w zakresie produktów, które mnie interesują :D
A ja nie przypominam sobie żebym miała problemy z allepaznokcie, sklep allegro różni użytkownicy którzy sprzedają ich asortyment :)
Jestem bardzo zadowolona, zawsze szybka przesyłka, mają bardzo tanio i produkty nie są złej jakości :) Jak na tak niską cenę nie mogę narzekać :)
no co do produktow to maja fajnie, nie powiem, duzo ich nie mialam ale zakochalam sie cleanerze tzn w zapachu;)
nie mozna sie nie zdenerwować jeśli w ofercie jest cos czego nie ma na stanie i próbuja cos wcisnac w zamian . Jeśli ja cos kupuje to oczekuje tego co zamawiam :huh: