Mam idiotyczne pytanie ale jest to dla mnie ważne bo nigdy nie przedłużałam pazurków na formie.Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z tym zaciskaniem pazurków?
Printable View
Mam idiotyczne pytanie ale jest to dla mnie ważne bo nigdy nie przedłużałam pazurków na formie.Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z tym zaciskaniem pazurków?
podkładasz formę, robisz szkielet i jeśli pracujesz żelem to po włożeniu do lampy czekasz kilka sekund, musisz wyczuć moment w którym żel zaczyna się już ścinać i zaciskarką lub pęsetą zaciszkasz tunel trzymajac tak przez kilka sekund i potem znów do lampy, w przypadku akrylu czekasz aż zaczyna twardnieć i tak samo zaciszkasz
Dzięki.Ale zaciskamy tunel zarówno przy długich i krótkich pazurkach?
Dzięki :D.Muszę poćwiczyć ,tylko trzeba mi królika doświadczalnego...:cwaniak2:
to moje ostatnie spotkanie z pazurkami obgryzionymi
http://i840.photobucket.com/albums/z..._photo/350.jpg
o ja pierpapier... szok. Jak ona doprowadziła wcześniej paznokcie do takiego stanu? Ten wskazujący u prawej ręki :sciana: ała. Kleo, wykonałaś naprawdę dobrą robotę :master:
Kleo różnica niesamowita!! Ręce zupełnie inaczej wyglądają!! :wow: :ok:
kleo boże dziewczyno ale ci się trafiły straszne pazury, zrobiłaś mega super pazurki nie do poznania że to te same a za doprowadzenie pazurów do takiego stanu to dałabym normalnie po łapach i w tyłek:cwaniak2:
Kleo świetna robota. :D
Kleo swietna przemiana :o
Jak kobieta moze miec takie paznokcie jak na fotce 'PRZED' przeciez to istna katastrofa. Wygląda to obrzydliwie. A przemiana rewelacyjna. Powinna Cie po stopach całowac
kleo niezla robota!Wygladaja rewelacyjnie!
Agulusia rowniez piekna robota!!!
Faktycznie dziewczyny powinny was po rekach calowac za taka prace!
Kleo jesteś wielka ;):wow:
:o Straszne obgryzki. Rekonstrukcja mega!!
Dziewczyny jesteście moim wybawieniem ciesze się że moglam sie dowiedzieć tak ważnych i potrzebnych rzeczy:kwiatek:
Kleo - szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pięknie to coś (co było przed Twoją pracą, bo trudno to "COŚ" nazwać pazurkami) wyprowadziłaś na tak zgrabne pazurki :skacze:
kleo chylę czoła :]
W ogóle chciałam Wam powiedzieć że "podziwiam" zarówno kobiety jak i facetów, że potrafią doprowadzić swoje paznokcie do takiego stanu :/
Dziewczynki pojawił się temat rekonstrukcji pazurków u facetów, ale za dużo Was się nie wypowiedziało - tzn. chodzi mi o to, czy zdarzyło się Wam takie cuś robić? Pytam, bo i mój mąż i brat mają zamiast paznokci masakrę i chciałabym jakoś temu zaradzić ;)
Kleo - profesjonalnie wykonana robota! Szacunek :D
Dziewczyny robiły, przedłużały ogryzki, tutaj więcej na ten temat: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...tamorfoza.html
kleo :master: rewelacja!! Pani powinna cie po stópkach całować :D
Cleo szacun! Jesteś Wielka!:ok:
To naprawdę bardzo ciekawe i pomocne wypowiedzi :) Dziękuję
kleo :wow: no jestem normalnie dumna z forumowej kolezaki ,wielkie brawo
Kleo rewelacja! Dłoń nie do poznania. I też zastanawiam się nad tym jak kobieta może doprowadzić paznokcie do takiego stanu :/
No u mnie nie taki hardcore jak u Kleo ale chce Wam pokazać jak dzięki prawidłowej stylizacji można zmienić paznokcie w 6 miesięcy (średni czas jaki jest potrzebny żeby wyjść z obgryzanych pazurków). I powiem wam że niestety niezbędna jest systematyczność, współpraca,chęci i na początku częstsze odwiedziny, a z czasem wydłużanie czasu między wizytami :) Ta klientka przyszła ostatnio po uwaga 5 tyg i nic sie nawet nie stało. Wyprowadziłyśmy płytkę a jej niedowierzanie i radość że to JEJ paznokcie - bezcenne :) Uwielbiam takie przypadki :D
Załącznik 43151Załącznik 43152
Emilka - świetna robota! Pełen profesjonalizm po prostu ;)
Emilka, szacunek ;) Jestem pełna podziwu, gratulacje :*
łoooooo, swietna robota. pani z pewnoscia zadowolona, sama bym była;)
Emilko pazurki piękne!
No Emilko gratulacje ;) Kawał dobrej roboty :) Czy to coverek z grafiti?? ;)
Emilio wykonałaś kawał dobrej roboty, jestem pełna podziwu :ok:
Dzięki dziewczyny :kwiatek:
piniusia nie, to cover z nail selection (od dłuższego czasu tylko tego używam) :)
kleo super sobie poradzilas z tymi pazurkami naprawde extra:)
emilko ty tez:) a nie kazda klientka jest tak wytrwala i cierpliwa :) super
Emilia, chyba będę pokazywać to zdjęcie moim "ogryzkowym klientkom"- pazurki wyglądają świetnie!
emilko naprawde rewelacja, ja sama nie mam takich ladnych paznokci i nigdy nie mialam problemu z obgryzaniem...:D
Swietna praca Emilko:),
z tym wyprowadzeniem paznokci do porzadku dziennego nie jest nigdy łatwe ale wszystko jest do pokonania i wszystko zalezy od stanu obgryzionych paznokci czy nawet zniekształcen w poniektorych przypadkach...
kiedys najdłuzej wyprowadzałam obgryzane paznokcie do pol roku ale teraz zamykam sie w trzy miesiace jezeli opuszki palcow nie sa bardzo nadrosniete na paznokcie bo tak to ten okres sie przedłuza do pol roku a nawet dłuzej przy innych schorzeniach z jakimi moze borykac sie nasz klient np.inne schorzenia w połaczeniu z silnymi lekami.
choc najwazniejsze ze wiele cierpliwosci i poswiecenia musi wykonac sama klientka a z tym idzie juz nieco gorzej..niestety..
Pieknie Emilko, nie dziwie sie ze klientka wniebowzieta!:o